vrijdag 25 september 2020

Review: Pixi Endless Shade Stick

Review Pixi Endless Shade StickNaar mijn werk draag ik maar zelden make up. Als zuster beginnen mijn diensten altijd vroeg en dan wil ik het liefste zo lang mogelijk in bed blijven liggen. Ik heb dan vaak echt geen zin om mezelf op te maken. Hooguit concealer als ik erg donkere plekken heb onder mijn ogen en wat mascara voor een wakkere blik. Recentelijk won ik de Pixi Endless Shade Stick. Een oogschaduw in de vorm van een potlood. Dat lijkt mij ideaal voor de vroege morgen. Of toch niet?



Pixi Endless Shade Stick
Dit wordt er online gezegd over de Pixi Endless Shade Stick: Een perfecte look zonder gedoe in een handomdraai! Breng deze 2-in-1 eyeliner en oogschaduw stick aan op het ooglid voor een langhoudende kleur. De formule is verrijkt met groene thee, aloë vera en kamille, die de huid voeden. De romige textuur droogt droog op en zorgt ervoor dat de oneindige hoeveelheid looks die je met deze stick kunt maken, lang blijft zitten.

Review Pixi Endless Shade Stick



De Pixi Endless Shade Stick die ik heb is in de kleur Copper Glaze: een prachtige koper kleur met een mooie glans. De verpakking van de Pixi Endless Shade Stick is natuurlijk in de iconische pastel groene Pixi kleur. Aan de onderkant zit een soort dopje in de kleur van de oogschaduw. Dit is erg handig als je meerde sticks in jouw collectie hebt zitten. In gouden letters staat er op de stick de merk- en productnaam. Wanneer je de dop van de stick afhaalt, komt de oogschaduw pen te voorschijn waarmee je gemakkelijk de oogschaduw aanbrengt.
Review Pixi Endless Shade Stick
De oogschaduw uit de Pixi Endless Shade Stick is romig, zeer romig en brengt gemakkelijk aan. Ik vind de kleur Copper Glaze ook erg mooi staan bij mijn blauwe ogen. De oogschaduw blijf mooi de hele dag zitten op mijn bewegend ooglid zonder te vervangen. De kleur is net zo intens als aan het begin van de dag. Maar er is één maar. Ik heb een beetje hooded eyes. Hierdoor vervaagt de oogschaduw een beetje in de plooi van mijn ogenleden.

Mijn mening
De Pixi Endless Shade Stick is de ideale oogschaduw als je weinig tijd hebt om jezelf op te maken. De oogschaduw brengt gemakkelijk aan, is zeer goed gepigmenteerd en de houdbaarheid gedurende dag is ook goed. En enige nadeel dat ik ondervonden heb, is dat het een beetje vervaagd in de plooi van mijn ogen vanwege mijn hooded eyes. Dit komt omdat het een cream product is.

Verkrijgbaarheid: de Pixi Endless Shade Stick is onder meer te koop bij Pixi zelf voor rond de €15,50. Ook diverse Nederlandse webshops.

11 opmerkingen:

  1. Zeker makkelijk, toen ik in de zorg werkte, moest ik zo vroeg op, dat ik maar een beetje mascara en oogpotlood opdeed en weg was. Dit is heel makkelijk ook om mee te nemen in je tas.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is zeker zo. Ik doe meestal concealer en mascara. Als ik het niet vergeet....

      Verwijderen
  2. Hij lijkt me superhandig om mee te nemen, omdat hij zo compact is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh dat lijkt me een heel handig product. Ik draag graag oogschaduw dus dit is ideaal als ik te laat ben opgestaan, ha ha ha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kleur! Misschien kun je oogschaduwbasis gebruiken voor je het aanbrengt?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Als ik iets op mn ogen gebruik, is het meestal zoiets ja. Leuk dit.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...