woensdag 2 oktober 2019

Review: essence crystal power blush & highlighter palette


essence crystal power blush & highlighter palette
Sinds begin september liggen de nieuwste essence producten in de schappen bij onder meer Kruidvat. Deze collectie bevat veel mooie producten. De komende tijd laat ik jullie een aantal van deze producten uitgebreid zien en vertel ik wat ik er van vind. Benieuwd welke producten ik ga uittesten? Dat kan je in dit artikel zien!

Tegenwoordig gebruik ik steeds vaker een highligther. En ik ben dol op blush. Daarom ben ik ook erg benieuwd naar het nieuwe crystal power blush & highlighter palette van essence. En geluksvogel die ik ben: dit palette zat in het pr pakket dat ik gekregen heb!

crystal power blush & highlighter palette
essence crystal power blush & highlighter paletteShine bright like a crystal! Het vegan palet combineert blush met highlighter om sprankelende looks mee te creëren die qua glans niet onderdoen voor kristal. De twee glanzende poederblushes in bes en abrikoos geven het gezicht een frisse uitstraling, terwijl de poederige highlighter voor een zachte glow zorgt. De romige highlighter voor opvallende accenten kan solo, over of onder de make-up, of over de blush aangebracht worden. Adviesprijs € 5,99

De vormgeving is hetzelfde als het oogschaduw palette uit deze lijn: vierkant met in een wit-zilveren cirkel de namen essence en crystal power blush & highlighter palette. Op de achtergrond staan allemaal gekleurde kristalen. Deze kleuren komen overeen met de kleuren blush en highlighter die in het palette zitten. De verpakking is gemaakt van stevig karton met een magneet sluiting en aan de binnenkant een grote vierkante spiegel. Het palette bevat twee shimmer blushes (in rood tinten) en twee highlighters (wit en champagne kleurig). De namen van alle poeders stralen ook weer postitiveit uit: super power en inner happyness voor de blushes en glowing energy en shine bright voor de highlighters. Als je goed kijkt, zie in een imprint in de poeders staan. Deze geven ook de illusie van een kristal. Het zijn zulke details waar mijn beauty hart sneller van gaat kloppen.
essence crystal power blush & highlighter palette
Bij het maken van de swacthes viel het mij gelijk op hoe boterzacht de poeders zijn. Ik vind het heel erg aangenaam aanvoelen. Ook hier is een heel klein beetje fall out. Bij het zien van de blush swachtes dacht ik oeh, dat is wel heel donker en glanzend! Daar hou ik totaal niet van. Maar goed, als beautybloger gaat het er ook om, om uit je comfort zone te stappen en nieuwe producten te testen. Ik koos voor de lichtste van de twee blushes: inner happynes.  De blush is goed te blenden met de huid. En eerlijk is eerlijk: ik vind het niet slecht staan, zo'n blush met glinstering.  De highlighter die ik dun en subtiel aanbracht op mijn jukbeenderen is glowing energy. Samen is dit een mooi combinatie al zeg ik het zelf.


essence crystal power blush & highlighter palette



Mijn mening
De oogschaduw komt uit het 
crystal power palette,
de mascara is WHAT THE FAKE
en de lipstick is
Moka Chic van L'Oréal
Ik dacht eerst: mooi palette. Mijn tweede gedachte: nee, veel te op vallend. Derde gedachte, na het opbrengen: het staat toch wel mooi. Ik ben aangenaam verrast van hoe mooi de blush en highlighter is. Maar mijn persoonlijke voorkeur blijft toch een matte blush. Al kreeg ik wel complimenten hoe mooi de blush is! Ik denk dat de twee blushes het ook mooi zullen doen als oogschaduw.











* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

2 opmerkingen:

  1. Dat dacht ik nou ook, uiteindelijk is het echt schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...