donderdag 10 oktober 2019

Feestje: 1 jaar Tessa's Colourful World

Vandaag, op 10 oktober, bestaat mijn blog precies één jaar. Daarom lijkt het mij leuk om terug te blikken op mijn eerste jaar beauty bloggen. Loop je mee met mijn trip down memory lane?


Hoe het allemaal begon
Hema lipstick
Over deze producten
ging mijn eerste artikel
Mijn blog avontuur begon op 9 oktober toen ik met mijn beauty bestie Berry had afgesproken. Naast make up liefhebber is ze ook journalist en blogger. We raakten aan de praat over bloggen en beauty en Berry maakte mij enthousiast om dit ook te gaan doen. We praten nog wat verder hier over en ik begon over een naam te denken. Het moest iets worden wat breder was dan alleen beauty, want ik wilde ook mijn liefde voor kunst en mijn ervaring als zuster meenemen in mijn blog. Uiteindelijk koos ik voor mijn huidige naam: Tessa 's Colourful World. En een dag later zag mijn blog het levenslicht. Mijn eerste artikel was een voorstel artikel. De dag erna kwam mijn eerste beauty artikel online: Ik hou van blauw. Een artikel over mijn eerste make up.

Wat ik bereikt heb in dit eerste jaar
In dit jaar bloggen heb ik veel geleerd over beauty, maar ook over bloggen zelf, schrijven en product foto's maken. Ook heb ik via mijn blog en Instagram leuke andere beauty lovers ontmoet!

Een maand nadat ik mijn blog begonnen ben, heb ik de stoute schoenen aan getrokken en contact gezocht met essence en Catrice met de vraag of ik hun persberichten mocht ontvangen. En dat mocht! En afgelopen zomer ontving ik mijn eerste pr pakket van Catrice. Dat was echt een verassing! Ik heb veel mooie producten gekocht én gekregen. Iets waar ik erg dankbaar voor ben.

Catrice herfst/winter collectie update
Mijn eerste pr pakket van Catrice
Ook heb ik twee toffe masterclasses gevolgd. De eerste was begin dit jaar bij mijn favoriete merk NYX en de tweede was bij Benefit via een wedstrijd die ik gewonnen had. Beiden waren erg leuk en vooral erg leerzaam.

In dit jaar heb ik, voor mij, nieuwe merken leren kennen, zoals Benefit, Soap &Glory, Sephora en nog veel meer. Ook ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb ik nieuwe producten gebruikt, waaronder highlighters en poeder foundations. Van die laatste ben ik groot fan geworden.
Tot slot nog een paar weetjes
Catrice eyeconista mascara
De Eyconista mascara van Catrice
 • Ik heb tot nu toe meer dan 160 artikelen geschreven. En er staan nog heel wat mooie artikelen in de planning!
 • Mijn populairste artikel is de review van Eyconista mascara van Catrice
 • Elke maandag, woensdag en vrijdag klokslag 8 uur komt er een nieuw artikel online. Soms komt er een extra artikel online.
 • Lipstick is een onderwerp waar ik graag over blog, maar oogschaduw is een goede tweede
 • Ook ben ik steeds doller op blush. Een product waar ik er vroeger maar ééntje van wat. Nu heb ik een mooie collectie
 • Wist je dat je je ook kan abonneren op mijn blog? Dan krijg je elke keer een e-mail als er een nieuw artikel online is. Of je klikt op de volgen knop. Beiden zijn te vinden aan de rechterkant van mijn blog
Het was een mooi eerste jaar. Op naar jaar 2!

Wat vond jij het leukste uit het eerste jaar van mijn blog?

10 opmerkingen:

 1. Wat ik het allerleukste vind aan je blog? Dat je bent begonnen met schrijven. Van harte gefeliciteerd met je eerste blogjaar en dat er nog maar vele jaren mogen komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik vind het schrijven echt super leuk om te doen!

   Verwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Ik vind jouw blog hartstikke leuk om te lezen, dus bij deze nog vele blogjaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd 1 jaar alweer;).
  X Robin

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Doll Beauty Doll Lips She's Well Red Lipstick

Rode lipstick. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik bij Boots zag dat Doll Beauty ook rode lipsticks verkoopt, moest ik er natuurlijk...