vrijdag 11 oktober 2019

Review: Kruidvat spiegel

Ik heb best slechte ogen. Mezelf opmaken is dan soms ook een echte uitdaging. Zeker precisie werk zoals wenkbrauwen bijtekenen of een mooie ooglook maken. Als ik mezelf aan het op maken was, dan zat ik praktisch in de spiegel. Niet echt ideaal. Zeker niet omdat ik elke keer alles uit de vakjes van mijn make up tafel moest halen, omdat in die vakjes mijn ellebogen rusten. Kortom: ik wilde een andere spiegel. Stiekem wilde ik zo'n hele grote spiegel met die toffe lampjes er omheen. Maar die zijn duur, groot en dan zit ik nog steeds best ver van de spiegel. En dat wilde ik niet. Gelukkig had mijn moeder de ideale oplossing gevonden!


In de folder van de Kruidvat had ze namelijk een tafelmodel spiegel gezien. Deze spiegel heeft niet alleen rondom LED verlichting, maar heeft ook twee spiegels. De ene kant is een gewone spiegel en de andere kant vergroot vijf keer. Kijk, daar heb ik wat aan!  De LED verlichting werkt op 3 AA batterijen. De spiegel is van de Beauty Essentials lijn en kost maar €14,99.

Ik heb de spiegel nu een paar weken in gebruik en ik ben fan! De gewone spiegel is perfect voor het aanbrengen van primers, foundations en poeders. Toen ik de spiegel omdraaide, schrok ik wel een beetje. Hij vergroot maar liefst vijf keer! Dan je zie alles wel heel groot. Perfect dus voor precisie werk zoals oogschaduw aanbrengen en voor het blenden van oogschaduw.  En wat te denken van het in model brengen en bijwerken van de wenkbrauwen! Doordat de spiegel onwijs vergroot kan ik alles goed zien en daar ben ik erg blij mee. Zeker toen ik de schrik te boven was gekomen. De verlichting rond om beide spiegels vind ik ook fijn, zo heb je altijd goed en genoeg licht om jouw make up aan te brengen. Kortom: ik ben echt super blij met deze spiegel!

Ik zag dat deze spiegel ook op de website van Kruidvat te koop is. Dus mocht je nog opzoek zijn naar een fijne tafelmodel spiegel met verlichting en die ook nog eens vergroot, dan raad ik deze spiegel zeker aan! update mei 2020: de spiegel is helaas niet meer online te koop. De Action verkoopt nu ook dit soort spiegels

LED spiegel Kruidvat Beauty Essentials
De normale spiegel met de ringlamp aan

LED spiegel Kruidvat Beauty Essentials
De vijf keer vergrotende spiegel met ringlamp aan

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk spiegeltje en inderdaad erg handig met verlichting rond om. Jammer dat het inmiddels niet meer online te vinden is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is jammer, ik zal dat gelijk in mijn artikel verwerken

   Verwijderen
 2. Ik maak mij ook op bij een 5 keer vergrotende spiegel, ik heb er zelfs een die 7 keer vergroot. Ideaal, al zie je wel iedere oneffenheid inderdaad. Maar zeker oogmake-up is anders zo lastig op te brengen als je je bril af moet doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, zeven keer vergroot?! Dat is ook erg handig. Het enige nadeel is inderdaad wel dat je alle oneffenheden ziet met zo'n spiegel....

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Doll Beauty Doll Lips She's Well Red Lipstick

Rode lipstick. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik bij Boots zag dat Doll Beauty ook rode lipsticks verkoopt, moest ik er natuurlijk...