woensdag 25 september 2019

Review: essence crystal power nail polish

essence crystal power nail polishSinds begin september liggen de nieuwste essence producten in de schappen bij onder meer Kruidvat. Deze collectie bevat veel mooie producten. De komende tijd laat ik jullie een aantal van deze producten uitgebreid zien en vertel ik wat ik er van vind. Benieuwd welke producten ik ga uittesten? Dat kan je in dit artikel zien!


Nagellak, ik ben er dol op. Ik word vrolijk van gekleurde nagels. Helaas kan ik vanwege mijn werk in de ouderenzorg niet zo vaak nagellak op. Ik draag het eigenlijk alleen als ik vakantie heb of als ik minstens 2 dagen achter elkaar vrij ben. In mijn studententijd droeg ik vaak nagellak. En vrijwel altijd van essence. Ik ben benieuwd of de essence nagellak nog steeds zo fijn is als vroeger!

crystal power nail polish
Met de crystal power collectie creëer je ook coole en unieke nagels. De vegan lakken, geïnspireerd op de effecten van kristallen, vallen op door hun prachtige glanseffect. De lak geeft met slechts één applicatie al een intense dekking. Adviesprijs € 1,99


essence crystal power nail polishIn totaal zijn er zes kleuren: van nudes tot paars en blauw. Ik heb de kleur 02 be strong gekregen. Een mooie subtiele licht bruine nude tint. De nagellak smeert makkelijk uit. Met één laagje heb je een subtiele dekking en met tweede laagje er over heen, dan shinen  jouw nagels als een kristal! De nagellak droogt redelijk snel op. Iets dat ik altijd, miep ongeduld, fijn vind. Al kreeg ik het wel voor elkaar om de nagellak van één nagel een beetje te beschadigen. Over de houdbaarheid kan ik weinig zeggen. Ik heb de crystal power nail polish  ongeveer 1,5 dag opgehad, omdat ik maar één dag vrij was. De nagellak verwijderen gaat niet zo heel makkelijk. Ik moest een beetje boenen om alles alle restjes nagellak van mijn nagels te krijgen. De  crystal power nail polish is vegan vriendelijk.

Mijn mening
essence crystal power nail polish
Ik vind de kleur be strong uit de crystal power nail polish lijn van essence erg mooi en de kwaliteit is nog net zo goed als vroeger. Wanneer het licht op mijn nagels valt, dan glimmen ze erg mooi dankzij de glitters in de nagellak. Het enige nadeel is dat je de nagellak niet heel gemakkelijk van jouw nagels afkrijgt.

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

8 opmerkingen:

  1. Ik stond er echt van te kijken hoe lang deze nagellak blijft zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is goed om te weten! Volgende maand vakantie, dus dan is het weer nagellak tijd. Ik wil deze dan weer dragen

      Verwijderen

  2. Wat een mooie kleur die wil ik hebben!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Moet zeggen dat ik niet zo'n fan van essence ben en ik ben meer van de creamy lakken, maar vind dit lakje wel wat hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleur! Ik vind de lakjes van Essence altijd wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...