maandag 23 september 2019

Review: essence the blush


essence the blushSinds begin september liggen de nieuwste essence producten in de schappen bij onder meer Kruidvat. Deze collectie bevat veel mooie producten. De komende tijd laat ik jullie een aantal van deze producten uitgebreid zien en vertel ik wat ik er van vind. Benieuwd welke producten ik ga uittesten? Dat kan je in dit artikel zien!

De laatste tijd word ik steeds meer een fan van blush. Het was dus erg leuk dat er in het pr pakket van essence een nieuwe blush zat!

Relaunch: the blush
Dááág ‘matt touch blush’, hallo ‘the blush’! Eerstgenoemde heeft plaats gemaakt voor een nieuwe generatie blushes met een nog zachtere, plezierige poedertextuur. De compacte mono blushes zijn verkrijgbaar in vijf matte tinten en één met parelmoerglans. Alle blushes zijn hoog gepigmenteerd en goed te blenden. Adviesprijs € 2,59

Er zijn zes prachtige tinten blush: van licht perzik tot mooi roze. Er zit altijd wel een kleur bij die jou mooi staat. Ik heb blush nummer 10 gekregen: befitting. De blush wordt omschreven als  een zijdezachte opbouwbare blush die de hele dag blijft zitten. En ik kan je vertellen: daar is geen woord van gelogen!

essence the blush
De blush is goed gepigmenteerd, maar is zeker ook goed te blenden met de huid. Er blijft dan een mooie, subtiele blos achter op de wangen. Precies waar ik van hou! the blush is redelijk poederig van textuur, het is dan ook aan te raden om jouw kwasten af te tikken voordat je de blush gaat aanbrengen. Tenzij je voor een clowns look wilt gaan, dan hoef je de overtollige blush niet af te tikken. Ik vind de blush erg fijn in het aanbrengen en wat ik al eerder schreef, hij is goed te blenden. De kleur is een beetje een combinatie van roze/oranje. Het is een mooie warme tint. Ik vind deze kleur erg toepasselijk voor de herfst. De blush blijft mooi de hele dag zitten. Aan het einde van de dag was mijn blos nog net zo liefelijk als aan het begin van de dag! Wat een leuk detail in de blush is, is de imprint. Niet alleen staat er in de blush (op precies dezelfde hoogte als de transparante deksel) the blush, maar ook een aantal strepen. Ik hou altijd van zulke details. Hierdoor krijgt je een luxe gevoel, ondanks dat de blush nog geen €3 kost!

essence the blush
de bovenste swatch is zo uit de pan,
bij de onderste swatch is de blush
geblend
Mijn mening
Ik ben fan van deze blush! Hij brengt fijn aan en is goed te blenden. Dat het een subtiele blos geeft, vind ik fijn. Aangezien ik niet houd van erg opvallende blush. Als je daar juist wel van houdt, dan is de kleur befitting niet jouw match. Maar gelukkig zijn er nog vijf andere tinten. Er zal er vast wel een bij zitten die bij jou past!


Op deze foto zie je hoe subtiel
de blush is. Ook zie je de
highlighter, lipstick,
mascara en oogschaduw
uit de nieuwe essence collectie
update 


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

6 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Eye Glam Set

Mijn favoriete Nederlandse beauty merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product ontwikkeld! De Eye Glam set . Een set met een oogsc...