vrijdag 17 mei 2019

Vintage beauty: lipstick

Enige tijd geleden ben ik deze rubriek Vintage Beauty begonnen. Mijn eerste vintage make up was nagellak van het merk Invite en was van mijn moeder. Dat zelfde merk had niet alleen nagellak, maar ook mini lipsticks. Als grote lipstick liefhebber, moet ik er daarvan een ook in mijn collectie hebben! En dat heb ik. En niet zo maar een! Het is de lipstick die mijn oma is geweest.  De lipstick is een mooi donkerrood en heet Bourgogne. Echt een kleur die ik zelf ook uit zou kunnen kiezen! De verpakking vind ik zelf ook erg mooi: er staan drie kleine zwaluwen in gegraveerd. Erg chic. Zoals jullie kunnen zien, gebruikte mijn (inmiddels overleden) oma deze lipstick erg vaak. Mijn oma had ook een andere lipstick die ik als klein meisje altijd fascinerend vond. De lipstick zelf was gifgroen en als je die lipstick op jouw lippen aanbracht, dan werden jouw lippen mooi rood. Als zesjarig meisje vond ik dat net magie! Helaas is deze lipstick tijdens de verhuizing van mijn oma naar het verpleeghuis verloren gegaan. Ik hoop nog steeds dat ik ooit een keer zo'n lipstick tegen kom!2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Maybelline Fit Me Blush

Mijn eerste twee kennismakingen met het klassieke Amerikaanse merk Maybelline New York was niet heel positief. De Great Lash Mascara vond...