maandag 1 april 2019

Vintage beauty: nagellak

Vandaag kreeg ik een cadeautje van mijn moeder: haar nagellak die ze droeg toen ze ging trouwen met mijn vader. Dit was in 1976. Behoorlijk oud dus. Ik vond het erg bijzonder dat mijn moeder deze nagellak bewaard heeft. De kleur van de nagellak is gebroken wit. Erg mooi voor jouw trouwdag als je het mij vraagt!


Wat ik het mooiste vind aan deze nagellak is de vormgeving. De dop heeft een witte marmeren print en het etiket op het vind ik ook prachtig. Met het goud, blauw en zwierig lijkt het heel erg op Art Nouveau. Het merk is  Strong Beauty Invite in de kleur 504 Strong Cream. Helaas kon ik op internet weinig informatie vinden over dit merk. Mocht je meer weten over dit merk, laat het me weten!

Hebben jullie ook vintage make up?

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: NYX Advent Kalender 2020

Als klein meisje kreeg ik elk jaar een chocolade advent kalender om af te tellen tot kerst. Elke dag een vakje open maken en een chocolaatj...