maandag 31 december 2018

Terugblik 2018

Vandaag is alweer de laatste dag van 2018. Het leek mij leuk om vandaag terug te blikken op het afgelopen jaar: wat zijn mijn favoriete producten? Welke merken heb ik ontdekt? Waar heb ik geshopt? En nog veel meer!

Laat ik beginnen met de producten die ik in 2018 heb gekocht en die mijn favoriete go to producten zijn geworden. Mijn eerste beauty favoriet is een klassieker onder beauty lovers: de Ruby Woo lipstick van MAC Een klassieke rode matte lipstick. Als ik even niet weet welke kleur lipstick ik wil, dan kies ik altijd voor deze! Een andere favoriet van mij is Worth The Hype mascara van NYX. De mascara doet zijn naam eer aan: op Instagram ontstond er er een hype: iedereen wilde deze mascara hebben. Ik snap het helemaal: met een laagje heb je al mooi, lange en volle wimpers. Naked Cherry van Urban Decay kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Waarom? Ik heb er uitbreid over geschreven in dit artikel. Ik heb ook nog een fijn budget must have: het wenkbrauw potlood van Max & More. Ik kocht dit eigenlijk voor het kammetje, maar tot mijn verbazing is het potlood zelf ook erg fijn. Mijn wenkbrauwen worden meer geaccentueerd wanneer ik dit product gebruik. 



NYX bleef afgelopen jaar mijn favorite merk, nadat ik het in 2017 heb ontdekt tijdens een bezoekje naar het outlet winkelcentrum in Roermond. Nieuwsgierig waarom ik zo dol op ben NYX? Ik oktober heb ik er uitgebreid over geschreven in het artikel Merk in de spotlight: NYX


Dit jaar heb ik ook verschillende merken ontdekt: Sephora, Sleek, Revolution, L.O.V., Barry M. Om er maar een paar te noemen.


Shoppen heb ik goed gedaan. En dan ook over de landsgrenzen: Sephora en de DM in Duitsland, Boots en Superdrug in London. In Nederland ging ik regelmatig naar ICI Paris, NYX, Kruidvat en Etos


Wat ik dit jaar ook ontdekt heb, zijn de masterclasses van NYX. Elke maand wordt er in de winkel in Rotterdam een masterclass gegeven door een MUA. Elke maand is er een ander thema. Ik heb twee masterclasses bijgewoond beide met het thema oog looks. Ik vind die masterclasses altijd erg leuk en leerzaam en ik hoop dat ze in 2019 ook nog steeds gegeven zullen worden!


Dit was in het kort mijn jaar in make up. Ik ben benieuwd wat 2019 make up wise gaat brengen!


Gelukkig nieuw jaar!


1 opmerking:

  1. Wat een leuk jaaroverzicht w.b het make-up gebruik. En elk jaar komt er weer een nieuw merk bij

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...