vrijdag 4 januari 2019

Review: Nip + Fab Liquid Lipstick

Enige tijd geleden was ik in Londen aan het make up shoppen bij Superdrug. Ik kreeg toen een prachtig set van drie liquid lipsticks van het merk Nip+Fab. Erg leuk vond ik dat, want ik hou er van om nieuwe merken en producten te ontdekken!

Laat ik eerst het merk aan jullie voorstellen. Nip+Fab is een Brits merk dat niet alleen make up verkoopt, maar ook huidverzorging. Het merk test hun producten niet op dieren en sommige producten zijn zelfs vegan friendly. Alleen geldt dit laatste niet voor deze lipsticks. Enkele ingrediënten van de liquid lipsticks zijn seabutter en vitamine E, wat betekend dat je niet alleen een mooi kleurtje op je lippen krijgt, maar ook je lippen gelijk verzorgd. Volgens de website hebben deze liquid lipsticks een creamy formule en een matte finish. De drie lipsticks die ik gekregen heb zijn Marsmellow, Toffee and Red Velet. Tijd om te testen of ze echt zo creamy en matte zijn als ze beweren.


De kleur Toffee (20) is een bruine nude, Marsmellow (35) is een rozige nude and Red Velvet (70) is een donkerrood/bordeauxachtige lipstick. Wanneer je de lipstick aanbrengt, is het inderdaad een creamy formule, maar helaas drogen ze niet op zoals ik verwacht had. Ze blijven een beetje glossy-achtig en een beetje plakkerig. Ook vind ik de finish niet heel erg mat. Alleen Red Velvet heeft een iets wat matachtige finish. Na wat eten en drinken verdwijnt de lipstick geleidelijk. Alleen een lijntje rond de lippen blijft achter. Ook wanneer je eerste een lipprimer aangebracht heb. Mijn conclusie: deze liquid lipsticks zijn niet aan mij besteed. Ik verwachte een droge formule die een matte finish achter laat. Wanneer je dol bent op lipgloss, dan zijn deze liquid lipsticks echt wat voor jou! Dit is de eerste keer dat ik liquid lipsticks gebruikt heb, dus ik heb niet echt vergelijkingsmateriaal.


Wat zijn jullie ervaringen met vloeibare lipsticks?

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat de lipsticks tegen vallen voor je. De kleuren zijn wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is het ook. Vooral van de rode vind ik het erg jammer

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: essence trend edition mini

Klein, schattig en super praktisch: de nieuwe essentials van de essence Trend Edition MINI passen zeker weten in iedere handtas – dus vanaf ...