vrijdag 9 november 2018

Ruby Woo, het icoon van MAC

Vandaag wil ik jullie mijn eerste MAC lipstick laten zien. Een vriendin van mij is dol op dit merk. Hoogtijd om er zelf een te testen!

De keuze was makkelijk: ik hou heel erg van rode lipstick en ik heb veel goede dingen gehoord over Ruby Woo. Dat zou dus mijn eerste MAC lipstick worden!

RubyWoo is uit de Retro Matt lijn. De tint en de naam doet me denken aan pinups uit de jaren ’50. De lipstick is longlasting met een matte finish en een intensieve kleur. Of zoals ik het zou zeggen: een klassiek rode lipstick. Ik begrijp wel waarom dit een van de populairste lipsticks is. Ik bedoel, wat is er niet mooi aan?! Ik denk dat ik mijn nieuwe favoriete rode lipstick gevonden heb!

Wat is jullie favoriete rode lipstick?

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Shoppen bij: MAC

Ik ben dol op make up shopping. Het leek me daarom leuk om jullie mijn ervaringen te delen met mijn favoriete make up winkels. Ik begin deze...