woensdag 21 augustus 2024

Geshopt: Medium Lily bag van Mulberry

Vorig jaar heb ik na jarenlang doe ik het wel, doe ik het niet, eindelijk mijn eerste echte designer tas gekocht: de Bayswater bag van het Britse merk Mulberry. Toen ik daar in de winkel stond, keek ik mijn ogen uit. Wat een prachtige tassen heeft het merk nog meer. In mijn hoofd had ik al een verlanglijstje gemaakt van producten en tassen die ik graag wil hebben. Nu heb ik al een aantal producten kunnen afstrepen (agenda, paspoorthoesje, portemonnee en armband) en afgelopen juni kon ik weer wat afstrepen van mijn wenslijstje. Ik kocht namelijk geheel onverwachts en spontaan een nieuwe tas. Wil je weten hoe dat gebeurt is? Dan moet je vooral verder lezen!


Mulberry Amsterdam

In Nederland is er maar één officiële winkel waar je Mulberry producten kan kopen en dat is op de PC Hoofdstraat in Amsterdam. Een prachtige winkel met super vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Elk bezoek is weer een feestje met een lekker drankje en een gezellig praatje. In juni was ik weer een keer in Amsterdam. Natuurlijk wilde ik even langs gaan om te vragen wanneer de agenda vulling 2025 in de winkels ligt (kan ik gelijk weer een nieuw tripje plannen, knipoog) en om te kijken of de leren alfabet sleutelhangers passen bij mijn Bayswater tas. En gelukkig hadden ze deze sleutelhangers. Maar ik hem toch niet gekocht, want,.......


Toen ik in de winkel was, viel mijn oog op twee tassen die ik ook al online had gezien op de sale pagina. De ene tas viel qua materiaal in het echt tegen: glanzend leer waar je zeer snel beschadigingen op ziet. Maar ernaast stond een andere prachtige tas die op mijn wenslijstje stond: de Medium Lily in de kleur Pale Grey Heavy Graint. Een prachtige lichtgrijze tas. Een kleur die ik nog niet in mijn tassencollectie heb. 


Lily bag van Mulberry

Er zijn twee twee formaten van de Lily bag: het kleine formaat en de medium (die ik heb). De tas is momenteel verkrijgbaar in 7 tinten: grijs, roze, groen, zwart (2 verschillende soorten leer) en ook twee soorten bruin. Ik heb de grijze tas gekozen, want deze tint heb ik nog niet en het is een tijdloze kleur die bij veel van mijn kleding past.


De Medium Lily  is 20 cm bij 29 cm bij 9 cm groot en weegt ongeveer 800 gram. Dat is een stuk lichter dan de Bayswater bag die bijna 1,5 kg weegt. De tas heeft een geweven leer- en kettingriem die ongeveer 110 cm lang is. Je kan de tas op twee lengtes dragen: kort (dan is de leer- en kettingriem dubbel) of lang (dan is de leer- en kettingriem los). Net zoals de Bayswater, heeft Lily ok een postman lock en een leren label waarin een hangslotje verstopt zit. Deze kan je gebruiken om de postman lock op slot te doen. Al het metalwork van deze tas is zilver. Persoonlijk vind ik dat een prachtige combinatie met het grijs van de tas.


De tas is van bovine leer gemaakt. Dit is runderleer die zacht en soepel aanvoelt. Bij gebruik wordt het leer nog zachter en soepelere. De binnenkant van de tas is ongevoerd en bestaat uit een groot vak en een klein steekvakje dat niet afgesloten kan worden.

Ik heb Lily nu een aantal keer gebruikt en ik ben zo blij dat ik deze tas gekocht heb. Het is een lichte ruime tas waar veel in kan. Zo kan ik met gemak mijn (grote) portemonnee, zonnebril, telefoon, sleutels, lipstick, spiegeltje en klein flesje drinken en een pakje koekjes meenemen.

Wat vind jij de mooiste designer tas?

7 opmerkingen:

  1. Wat fijn! Een goede tas die overal bij past. Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de tas heel charmant en met je persoonlijke foto erbij, krijg je echt een idee hoe de designers er uitziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er echt een super mooie tas uit.
    Vooral de kleur vind ik ook super mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vet mooi en een beetje jaloers. Zou er ook graag een willen, maar zo duur!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik spaarde vroeger ook designer tassen. Favoriete waren Guess en Chanel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet eruit als een heel fijne tas. Praktische kleur ook, die past overal fijn bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Persoonlijk vind ik het altijd een hoop geld voor een tas, zelf ben ik niet van de tassen, etc. Ik heb gewoon 1 zwarte handtas met matchende portemonnee en dat is prima voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: SLA PARIS Sunlit Liquid Contouring Skin Touch Cappuccino

Het contouren van jouw gezicht kan je met vele verschillende producten doen, zoals met poeders of met een stick . Maar je kunt ook een vlo...