dinsdag 15 augustus 2023

Review: N Beauty wenkbrauw potlood

Review N Beauty wenkbrauw potlood

Normaal gesproken gebruik ik alleen een (gekleurde) wenkbrauw gel om mijn wenkbrauwen vorm en definitie te geven. Een tijdje geleden krijg je bij N Beauty een wenkbrauw potlood bij aankoop van een beauty product. Erg leuk om op deze manier een nieuw wenkbrauw product te testen. Benieuwd hoe dit wenkbrauw product mij bevallen is? Dat lees je in deze review.


N Beauty Perfect Eyebrow Pencil

Je kunt jouw wenkbrauwen op vele manier vormgeven. Een populaire manier om dit te doen, is het gebruik van een wenkbrauw potlood. N Beauty heeft sinds de lancering drie wenkbrauw potloden in de collectie: Walnut, Chocolate en Cappuccino. Dit is wat ze zelf zeggen over hun wenkbrauw potlood.

De Perfect Eyebrow Pencil accentueert de vorm en kleur van de wenkbrauwen. Een potloodpunt om de wenkbrauwboog te tekenen en een spiraalborstel om de stijl te verbeteren. Deze twee functies zorgen voor de perfecte look. Onze Perfect Eyebrow Pencils zijn verrijkt met een zeer hoog percentage biologische kokosolie en gamma oryzanol waardoor het een perfect natuurlijk schoonheidsproduct is. Daarnaast heeft het voedende eigenschappen die de wenkbrauwen versterken!

Review N Beauty wenkbrauw potlood
Wat ik altijd zo fijn vind aan de producten van N Beauty is dat het vegan vriendelijk (de producten bevatten geen producten van dierlijke oorsprong) geen parabenen bevat en juist wel verzorgende ingrediënten. In het geval het van het wenkbrauw potlood zijn dat biologische kokosolie en gamma oryzanol. 


Weet je niet hoe je een wenkbrauw potlood moet gebruiken? Gelukkig staat er op de website van N Beauty hoe je het potlood moet gebruiken:

Borstel de wenkbrauwen met de spiraalborstel van de wortels tot de uiteinden om de gewenste vorm te verkrijgen.
Gebruik de potloodpunt om korte opwaartse lijnen in de richting van de wenkbrauwlijn te tekenen.
Borstel de wenkbrauwen nogmaals om de kleur te blenden en egaliseren.
Easy peasy dus.

Review N Beauty wenkbrauw potlood
Het potlood heeft twee kanten: een kant heeft een zogenoemde spoolie: een borsteltje. Hiermee breng je jouw wenkbrauwen in model en kan je de de kleur van het potlood uitbleden. Het potlood is erg romig en is gemakkelijk in gebruik. Kleine tip: slijp regelmatig het potlood. Met een scherpe punt kan je gemakkelijkere en netter jouw wenkbrauwen bij tekenen dan met een bot potlood. Ik teken tussen mijn wenkbrauwen wat extra haartjes en blend dit vervolgens uit voor een natuurlijk resultaat. Het kost wel wat meer tijd (e handigheid) en geduld dan een wenkbrauw gel. Maar als je het eenmaal onder de knie heb, dan heb je een prachtig resultaat!

Hoe houd jij jouw wenkbrauwen in model?

Verkrijgbaarheid

Het N Beauty wenkbrauw potlood kost €17,50 en is te koop bij alle Nikkie winkels, de N Beauty winkels en bij geslecteerde filalen van Douglas. Online kan je het wenkbrauw potlood kopen bij N Brands en Douglas.

10 opmerkingen:

  1. Omdat mijn wenkbrauwen grijs worden heb ik sinds kort een wenkbrauw "mascara" aangeschaft, deze ben ik nog aan het uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yessssss vegan!! Ik ben dol op wenkbrauwen potlood. Bedankt voor de tip! Deze ga ik zeker kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig dat dit potlood een borsteltje erbij heeft zitten. Ik epileer enkel mijn wenkbrauwen om ze in model te houden

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik doe eigenlijk helemaal niets aan mijn wenkbrauwen. Maar ik vind het wel mooi staan bij anderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb het weleens geprobeerd, maar ben zo onhandig in dat soort dingen dat het gewoon geen kijk is, dus laat ik het gewoon zo als het is.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik doe er weinig mee, hoogstens wat kleurloze gel om ze in model te houden

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tof dat er een borsteltje bij komt! Ik gebruik dit soort producten vaak bij mijn foto modellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een keer in de zoveel tijd ff langs de schoonheidsspecialiste om bij te werken en te verven. En verder gebruik ik alleen wat transparante gel.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik denk er al een tijd aan om het eens uit te proberen, maar dit potlood klinkt best interessant.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik doe vrijwel niets met mijn wenkies. Als ik een full face make-up look doe werk ik ze wel bij met een potlood en wat poeder, maar anders doe ik er niets mee, behalve soms wat verdwaalde haartjes epileren en ze een x in model borstelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Retinoid Renewal Face Oil

Begin dit jaar lanceerde Olcay Gulsen Beauty de Retinoid Renewal Face Oil. Een huidverzorgingsproduct die de celvernieuwing stimuleerd en de...