vrijdag 25 augustus 2023

Review: N Beauty Contour Stick

N Beauty Contour Stick

Als er iets lastig is om te doen, dan is het wel het contouren van jouw gezicht. Als het niet op de juiste manier doet, dan ziet jouw gezicht er vreemd uit. Het ziet er al gauw nep en onnatuurlijk uit als je niet de juiste kleuren gebruikt of het op de juiste plekken aanbrengt. Je kunt contouren met een poeder, maar ook met een contour stick. Die laatste heb ik: de N Beauty Cover Contour Stick. Benieuwd hoe deze mij bevalt? Dat lees je in dit artikel!


Contouren

Voordat ik mijn ervaringen deel met de N Beauty contour stick, leg ik eerst uit wat contouren nu precies is en hoe je het doet.

Contouren is simpel gezegd: het veranderen van de structuur van je gezicht (of een ander lichaamsdeel). Je definieert, verbeterd of geeft meer vorm aan je gezicht. Je gebruikt een poeder of een cream product, die hooguit twee tinten donkerder is dan je eigen huid tint. Deze donkere tint gebruik je om een schaduw te creëren en breng je aan op de volgende plekken: in de holtes van jouw wangen, naast jouw neus en op jouw slapen. Maar dan ben je er nog niet! Je gebruikt ook een lichte poeder. Deze mag ook weer hooguit twee tinten lichter zijn dan jouw eigen huid. De lichte poeder breng je aan op de uitstekende delen van jouw gezicht, zoals op de appeltjes van jouw wangen, de t-zone of het puntje van jouw neus. Je speelt met contouren als het waren met licht en schaduw. En dat vergt oefening kan ik je vertellen.



N Beauty Cover Contour Stick

Sinds kort gebruik ik de contour stick van N Beauty. Dit is wat ze zelf zeggen over hun Cover Contour Stick:

Hello cheek bones! De Cover Contour Stick heeft een perfect uitgebalanceerde textuur die je helpt om delen van het gezicht te bedekken, definiëren en verbeteren. Dit is de perfecte stick voor een gevarieerde finish en een vormend effect.

Ze hebben twee sticks: een lichte en een donkere. De licht stick gebruik om je bepaalde delen van jouw gezicht lichter te maken waardoor ze meer benadrukt worden. De donkere stick is bedoelt om te contouren en donkerder te maken. Hierdoor vallen ze minder op.


N Beauty Contour Stick
De Cover Contour Stick is gemakkelijk in gebruik doordat het een cream product is. Ik zet een dunne streep net onder mijn jukbeen en bij mijn haarlijn. Daarna blend ik deze strepen uit met een angeled brush. Maar je kunt ook een beauty blender gebruiken. Net wat je fijn vind werken. Je kunt de Cover Contour Stick van N Beauty zeer gemakkelijk uitblenden zonder dat je strepen ziet. Iets wat erg belangrijk is. Ik hou zelf van subtiele looks, maar dan kan je ook contouren. Ik vind het de contour stick gemakkelijk in gebruik en het eindresultaat ziet er natuurlijk uit.


Contour jij wel eens?



Verkrijgbaarheid

De N Beauty Cover Contour Stick kost €20 en is te koop bij alle Nikkie winkels en online bij N Brands. De contour stick is ook te koop online bij Douglas en bij geselecteerde Douglas filialen.

    11 opmerkingen:

    1. Ik doe het op dit moment met een bronzer in poedervorm. Maar dit lijkt mij ook ideaal!

      BeantwoordenVerwijderen
    2. Ik contour nooit, ik heb in de ochtend een snel opmaak ritueel en dan is het klaar.

      BeantwoordenVerwijderen
    3. Nee, nooit, maar ik lees er wel regelmatig over. En ik zie wel eens filmpjes en dan ben ik erg onder de indruk van wat je met contouren kunt bereiken!

      BeantwoordenVerwijderen
    4. Gaaf dat er zo'n cream bestaat, ik kende hem zelf niet maar ga het misschien toch eens proberen voor onze modellen, als ik het zo lees is het een interessant product!

      BeantwoordenVerwijderen
    5. Ik heb het nog nooit op die manier geprobeerd, maar weet inderdaad ook niet goed hoe ik eraan zou moeten beginnen

      BeantwoordenVerwijderen
    6. Ik doe het nooit en lees er ook geregeld over, maar het lijkt me zo moeilijk en ik weet niet of ik het zou kunnen

      BeantwoordenVerwijderen
    7. Ik zou niet weten hoe ik dat bij mijzelf moet doen, maar zou het weleens willen laten doen door iemand die hier wel goed in is.

      BeantwoordenVerwijderen
    8. Het lijkt me dat je met contouren veel kunt doen. Het lijkt me wel moeilijk, omdat je precies moet weten hoe je het aanbrengt.

      BeantwoordenVerwijderen
    9. Ik heb het nog nooit gedaan, maar het lijkt me ook precies werk en best moeilijk

      BeantwoordenVerwijderen
    10. Wat een goede tip,ik denk dat het best wel moeilijk is om te doen

      BeantwoordenVerwijderen
    11. Ik contour altijd heel lichtjes en gebruik daarvoor gewoon mijn poeder bronzer. Daar lukt het mij prima mee eigenlijk.

      BeantwoordenVerwijderen

    Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

    Review: SLA PARIS Sunlit Liquid Contouring Skin Touch Cappuccino

    Het contouren van jouw gezicht kan je met vele verschillende producten doen, zoals met poeders of met een stick . Maar je kunt ook een vlo...