vrijdag 30 december 2022

Review: Olcay Gulsen Beauty oogschaduw palette

Review Olcay Gulsen Beauty oogschaduw
Oogschaduw paletten, ik kan er geen genoeg van krijgen! Toen ik zag dat Olcay Gulsen Beauty met maar liefst drie nieuwe oogschaduw paletten kwam, werd ik erg enthousiast. Ik heb namelijk haar vorige drie oogschaduw paletten ook en die vind ik erg fijn. Ik was daarom ook erg blij toen ik de paletten opgestuurd kreeg. Benieuwd welke kleuren oogschaduw er in deze paletten zitten? Lees dan vooral verder!


Olcay Gulsen Beauty Eyeshadow Palette

Review Olcay Gulsen Beauty oogschaduw
De Olcay Gulsen Beauty Eyeshadow Paletten bestaan uit vier complementaire, super gepigmenteerde kleuren transformeer je jouw look gemakkelijk van alledaags naar avond. Het kwartet bevat twee fluweelzachte matte tinten en twee shimmer kleuren die op elkaar zijn afgestemd en perfect matchen. De oogschaduwkleuren zijn gemakkelijk in gebruik, moeiteloos te blenden en layeren, super gepigmenteerd en blijven langdurig zitten zonder fall-out. Of je nu een diehard oogschaduw fan bent of pas net begint met experimenteren: dit palette is de ultieme musthave voor jouw collectie.


Olcay Gulsen Beauty oogschaduw
Er zijn maar liefst drie verschillende oogschaduw paletten: Glam Girl (met roze tinten),  Smokey Eye (grijs/zilver tinten) en Dream On (groen en bruin tinten).



De verpakking is, zoals ik van Olcay Gulsen Beauty gewent ben, 
crèmekleurig met op de deksel de gouden OGB waxseal en daaronder staat Olcay Gulsen Beauty. Op de onderkant van het doosje staat de naam van het palette. Wat ik erg fijn vind aan het oogschaduw palette, is dat het een grote spiegel heeft. 


Olcay Gulsen Beauty oogschaduw
Elke oogschaduw palette heeft vier kleuren oogschaduw (twee mat en twee met een shimmer) die mooi bij elkaar passen. De pigmentatie is, zoals bij de andere oogschaduw paletten, erg goed. Ook bij het blenden van de kleuren, blijven de kleuren nog goed. De houdbaarheid is ook erg goed: aan het einde van de dag zit mijn oogschaduw net zo goed als na het aanbrengen. Er is wel wat fall out, maar dat is bijna bij elk poeder product wel. Kleine tip: gebruik een oogschaduw primer onder de oogschaduw. Hierdoor worden de kleuren niet alleen feller, maar blijft de oogschaduw lekker lang op zijn plek.


Welke van de drie paletten spreekt jou het meeste aan?


Verkrijgbaarheid

De Olcay Gulsen Beauty oogschaduw paletten zijn online te koop op de website Olcay Gulsen en bij Glow Instituut in Rotterdam. De paletten kost €18,95 per stuk. Er is ook een set te koop met een oogschaduw palette met een bijpassende eyeliner. Dat set kost €23,95 


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*


14 opmerkingen:

  1. Ik vind het heel mooi dat er ook wat glitter in de oogschaduw zit. Dat maakt het net wat extra speciaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind natuurlijke tinten merg mooi, ik zou dus gaan voor groen en bruin.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je deze oogschaduw paletten mag reviewen! Ik vind de verpakking prachtig. Heel chique!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh ik vind de groene tinten erg interessant! Een keer wat anders dan de standaard kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh die groen en bruintinten zijn super mooi! Ik hou zo van die combinatie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie oogschaduw paletten! Glam Girl (met de roze tinten) spreekt mij het meeste aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind de grijs/zilvertinten mooi naar officiële gelegenheden.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vooral dream on spreekt mij erg aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik gebruik soms oogschaduw. Wel leuke kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik houd ook echt van oogschaduw paletten. Hoewel ik er zelf weinig heb en gebruik, vind het het altijd tof om naar te kijken. Ik houd van al die verschillende kleurtjes. Ik vind vooral de warme, wat donkere tinten mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oogschaduw kan ik maar lastig in de juiste kleur vinden. Deze zien er wel tof uit! Benieuwd hoe ze staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oeeeeee 'Dream On' vind ik prachtig! Ik houd van de combinatie van natuurlijke tinten en shimmers. Dat bij elkaar maakt een verrassende combinatie. Eerlijk gezegd doe ik niet zoveel met spiegeltjes, omdat ik mijzelf meestal voor de 'grote' spiegel opmaak. Maar toegegeven, als je het palette meeneemt om zo nu en dan bij te werken dan is het ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oeeeeee 'Dream On' vind ik prachtig! Ik houd van de combinatie van natuurlijke tinten en shimmers. Dat bij elkaar maakt een verrassende combinatie. Eerlijk gezegd doe ik niet zoveel met spiegeltjes, omdat ik mijzelf meestal voor de 'grote' spiegel opmaak. Maar toegegeven, als je het palette meeneemt om zo nu en dan bij te werken dan is het ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het valt me op dat de kleur blauw er niet bij zit. Toen ik ooit dan nog wel eens oogschaduw gebruikte was dat vaak blauw....

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Masterclass: Nude look met By Dash Beauty

Een tijdje geleden ging By Dash Beauty live op Instagram. MUA Julia ging met verschillende By Dash Beauty producten een nude make up look ma...