dinsdag 1 november 2022

Review: Olcay Gulsen Beauty Miracle Blurring Stick

Review Olcay Gulsen Beauty Miracle Blurring Stick

Het meest populaire product van Olcay Gulsen Beauty de Miracle Blur 2.0 heeft er een klein zusje bij gekregen: de Olcay Gulsen Beauty Miracle Blurring Stick. Ik was erg blij dat ik deze ontvangen heb om te testen, want de Mircale Blur is een van mijn favorite primers.


Olcay Gulsen Beauty Miracle Blurring Stick

De Olcay Gulsen Beauty Miracle Blurring Stick is de ultieme musthave voor in jouw handtas. Geïnspireerd op onze bestselling Miracle Blur vervaagt deze stick oneffenheden zoals poriën en fijne lijntjes voor een gladde en zachte huid. De Miracle Blurring Stick is een kleurloze stick die voor een priming en blurring effect zorgt. Hiermee creëer je een soft-focus look, met of zonder make-up. De olievrije, lichte formule matteert, absorbeert olie en talg en egaliseert de teint en textuur van de huid. Zo versterk je jouw natuurlijke look in plaats van deze te maskeren. Daarnaast is het product super makkelijk in gebruik en geeft het een zijdezachte finish. De Miracle Blurring Stick kan worden gebruikt als primer over het gehele gezicht of voor een gerichte applicatie. Het handige zakformaat maakt hem ideaal voor een snelle touch up onderweg.

Als ik dit zo lees, wordt ik erg enthousiast.


Review Olcay Gulsen Beauty Miracle Blurring Stick

De Miracle Blurring Stick is een lieve kleine stick die perfect in jouw tas past. De vormgeving is fancy, precies zoals ik van Olcay Gulsen Beauty gewend ben. Op de deksel van de stick is het OGB waxseal logo terug te vinden. Wanneer je de dop van de stick afhaalt, dan zit er nog een extra beschermdopje over de blur.

Maar hoe gebruik je deze blurring stick?  De Miracle Blurring Stick is een multifunctioneel product dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Hij kan bijvoorbeeld worden ingezet als primer onder foundation of zonder enige make-up, of om plaatselijk poriën en fijne lijntjes te vervagen. Breng de stick direct aan op de huid in korte strepen of in ronde bewegingen en blend het uit met de vingertoppen.

Het is even wennen om de stick te gebruiken als je altijd een vloeibare primer gewend went. Maar als je het eenmaal gewend  bent, is de Miracle Blurring Stick de ideale reisgenoot. Door zijn kleine formaat, past de stick makkelijk in jouw tas en kan je gedurende de dag bijwerken. Ik heb het geluk dat mijn huid niet vettig of olieachtig is, dus bijwerken is voor mij niet nodig. Alleen in de zomer periode, maar daar moeten we nog even op wachten.

Review Olcay Gulsen Beauty Miracle Blurring Stick
De blurring stick heeft dezelfde kleur als de originele Miracale Blur en heeft dezelfde werking. Mijn huid heeft na het aanbrengen van de blur een mooie zijdezachte uitstraling. Doordat ik een droge huid heb, heb ik maar weinig last van grove poriën en geen glanzend gezicht. Wat ik wel heb ik roodheid in mijn gezicht: vooral op mijn wangen en op mijn kin. De Miracle Blurring Stick vermindert inderdaad de roodheid en als ik mijn foundation ook heb aangebracht, dan is de roodheid helemaal weg. Wanneer ik deze primer gebruik, blijft mijn foundation de gehele dag. Ook heeft mijn huid de hele dag een mooi gezonde glow.

Ben jij al bekend met de Olcay Gulsen Beauty Miracle Blurring Stick?

Verkrijgbaarheid

De Olcay Gulsen Beauty Miracle Blurring Stick kost €12,95 en is de koop op de website van Olcay Gulsen en bij Glow Insitute in Rotterdam. Als je via deze link wat besteld, dan krijg je maar liefst €5 korting op jouw eerste bestelling.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

16 opmerkingen:

  1. Mijn jongste dochter heeft soms wat last van vlekjes op haar huid. Dit product zou misschien wel iets voor haar zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is super handig om even wat oneffenheden weg te werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een goed product. Ikzelf ken het nog niet, maar gebruik ook bijna geen primer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn dat je deze ook kan dragen zonder make-up. Met ouder worden gebruik ik steeds minder foundation. Ik denk dat dit product ook fijn is als basis voor poeder.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat handig om een stick op maat te maken welke elke vrouw makkelijk mee kan nemen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. https://tessascolourfulworld.blogspot.com/2022/11/review-olcay-gulsen-beauty-miracle.html

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, dat lijkt me inderdaad handig. Zeker als je net een oneffenheid hebt waar je van af wilt. Goede tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn dat het zo'n handig formaat heeft. Dit klinkt ook als een product waar ik heel blij van wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oe nee! Maar ik had al gehoord van Trinny's blurring cream. Deze stick vind ik wel heel hygiënisch! Zodat je niet steeds met je vingers (of natuurlijk beter, met een spateltje) in een potje hoeft te gaan zitten. Overigens had Filorga ooit eens een dergelijk product (in een tube) en heb ik dat zelfs nog. Mooi product van Olcay Gulsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ok, forgive me, ik ben een make-up leek maar wat is het verschil tussen dit en een camouflagestick bijvoorbeeld?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit klinkt als een fijn product wat ik wel een keer zou willen uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo dat klinkt veelbelovend. Ik ga dit zeker proberen. Olcay blijft maar in beweging echt een zakenvrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben er niet mee bekend, maar je hebt me wel enthousiast gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Klinkt heel goed. Ik hoor sowieso goede dingen over deze make-up. Toch eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het lijkt me erg fijn als je veel last hebt van vlekjes in je gezicht

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat handig dat het in een stick formaat zit!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Geshopt: Le Pliage tas van Longchamp

Al geruime tijd zat ik er aan te denken om de iconische Le Pliage tas van Longchamp aan te schaffen. Toen ik de tas bij een collega zag, was...