zondag 9 oktober 2022

Preview: By Dash Beauty

By Dash Beauty

Instagram is de perfecte manier om nieuwe make up merken te vinden. Zo heb ik recentelijk het merk By Dash Beauty ontdekt. Een mooi Nederlands merk dat dierproef vrij is én geen gebruik maakt van dierlijke producten.  Vaste lezers weten ondertussen denk ik wel, dat ik niet alleen geïnteresseerd ben ik make up producten, maar ook in het merk achter het product. Daarom duik ik vandaag in By Dash Beauty en deel in mijn eerste ervaringen met dit Nederlands merk.


Normaal gesproken komt er op dinsdag en vrijdag een artikel online, maar dit artikel moest echt vandaag, op maandag 10 oktober online komen. Waarom? Dan is het namelijk precies één jaar geleden dat By Dash Beauty is opgericht. Reden voor een feestje lijkt mij zo!


By Dash Beauty

By Dash Beauty

By Dash Beauty is opgericht met ontzettend veel liefde en passie voor beauty producten. Het verrijken van de schoonheid met onze beauty producten waardoor deze wordt geaccentueerd is een onbetaalbaar gevoel. Met die gedachten, veel zorg en aandacht worden alle producten bedacht, ontwikkelt, getest en geproduceerd. Ons doel is om een glimlach op ieders gezicht te toveren, ons slogan luidt: "Where beauty becomes magic". De By Dash Beauty collectie is ontwikkeld met veel aandacht, liefde en passie voor beauty producten. Met als doel de liefde voelbaar te maken in alle producten en te laten verbinden met een ieder die van beauty houdt. "Spread the love, you never can have enough."


By Dash Beauty

Wat fijn is van By Dash Beauty dat ze producten van een hoge kwaliteit produceren, maar ook betaalbaar zijn. Dit vind ik erg goed, zo is het merk voor iedereen toegankelijk. En dat toegankelijkheid geldt voor iedere beauty liefhebber ongeacht leeftijd, huidskleur of geslacht. By Dash Beuaty gelooft in schoonheid van iedereen. Of zoals ze het zelf zeggen: Everybody is equal when it comes to beauty. Wat ik ook goed vind van het merk is dat ze willen bijdragen aan het welzijn van dieren. Daarom worden de producten niet op dieren getest en worden er geen dierlijke producten gebruikt.


Het assortiment van By Dash Beauty focust zich op de lippen, ogen en beauty accessoires: lipgloss, liquid matte lipstick lipliners, beauty blender, nep wimpers in diverse stijlen, wimperlijm, een wimper applicator, toilettas, spiegel en een puntenslijper.


By Dash Beauty

Ik heb twee beauty blenders, een lipgloss en een liquid lipstick met bijpassende lipliner ontvangen. Binnenkort komen er daar uitgebreide reviews over online, maar ik kan jullie vertellen: mijn eerste indruk is erg goed. De lipproducten zijn goed gepigmenteerd en de blender is erg zacht. Alle producten worden verzonden in een mooie zwarte doos met opdruk en zijn goed beschermd met crepe papier. Ook zit er een lief kaartje bij en twee informatie folders over de lipproducten en de wimpers.


Op de website van By Dash Beauty kan je niet alleen alle producten kopen, ze hebben daar ook de By Dash Beauty Academy. Hier kan je verschillende artikelen vinden die te maken hebben met make up. Zo leggen ze stap voor stap uit hoe je valse wimpers aanbrengt en hoe je ze ook weer schoon kunt maken. Maar ook hoe je de beauty blender schoon maakt.


By Dash Beauty
Ook hebben ze het By Dash Beauty Rewards programma: Het By Dash Beauty Rewards programma is speciaal voor alle beauties waar wij veel liefde en support van ontvangen en graag iets terug voor willen doen. Daarnaast willen we met het programma bijdragen aan een extra leuke en aangename shop ervaring. Met het programma is het mogelijk om tijdens het shoppen te sparen voor extra leuke kortingen! Voor elke euro die je besteed aan By Dash Beauty producten, verdien je punten die je kunt inwisselen voor gratis verzending of coupons variërend van €10, €15, €20 of €25. Je kunt punten verdienen op verschillende manieren: bij aanmelden krijg je punten, bij elke aankoop krijg je punten aankopen. Maar ook door By Dash Beauty te volgen op op sociale media verdien je punten.


Ken jij By Dash Beauty al?


Benieuwd naar By Dash Beauty
? Ik heb een leuke kortingscode voor je: als je de kortingscode TESSA15 gebruikt, ontvang je een leuke korting op je bestelling. Bij Dash Beauty kan je op de verschillende sociale media kanalen vinden: Facebook, Twitter, Pinterest en natuurlijk Instagram

18 opmerkingen:

  1. Dierproefvrije make-up dat klinkt erg goed, fijn dat je dat in de spotlights zet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het leuk verpakt! Erg vrolijk en het lijkt zo haast wel een beauty box! Ben benieuwd naar je bevindingen van de producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor deze prachtige blog, ondanks dat je nieuw bent met ons merk vinden we dat je het ontzettend goed vertaald hebt. Nogmaals dank! With love x By Dash Besuty

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Woehoeee een nieuw vegan make-up merk; daar wordt ik blij van!! Dankjewel voor het delen!! Ik ga ze gelijk volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dierproefvrij is voor mij altijd een must. Goed dat je dit in t zonnetje zet!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat goed dat er steeds meer duurzame en dierproefvrije cosmetica komt. Mijn eigen merk is ook Nederlands en super duurzaam en uiteraard dierproefvrij en vrij van dierlijke ingredienten, maar geen make-up. Ik denk wel dat we er naar toe moeten dat we geen vervuilende producten meer in ons leven hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is altijd fijn om blogs te lezen over vegan producten. Deze kit ziet er super aantrekkelijk uit. Ik hou ervan hoe alles mooi ingepakt is.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat handig dat je zo'n product gewoon via Instagram ontdekt. Ook fijn voor de makers, dat ze op die manier hun doelgroep bereiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ken het niet maar leuk dat je zo'n nieuw merk even in de spotlight zet. Het lijkt me namelijk best moeilijk om als nieuw merk een plekje te vinden tussen de gevestigde namen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kende het merk nog niet, maar wat een fijne inhoud, ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Weer een nieuw merk leren kennen en het ziet er supermooi uit! Ook leuk die beautyacademie!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie verpakking en weer een merk dat ik niet ken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat is dan toch de kracht van Instagram! Ik ken het merk zelf niet, maar volg ook geen beautymerken.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nog niet eerder van gehoord eerlijk gezegd. Jij doet veel en mooie ontdekkingen valt mij op. Maar volgens mij geef je ook best behoorlijk wat uit aan dit soort mooie make-up ontdekkingen. Dank voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dit merk By Dash is nieuw voor mij, maar het klinkt erg goed zoals jij het beschrijft.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat fijn dat de prijs ook reëel is, zodat het voor iedereen betaalbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. By Dash is zo'n fijn merk! Ik vind het leuk dat er meer Nederlandse merken komen met leuke, betaalbare producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. oh dit merk kende ik nog niet. het klinkt veel belovend. ik ga eens een kijkje op hun site nemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...