vrijdag 7 oktober 2022

Review: Doll Beauty Pretty Fly Blusher Take Me To The Peach

Review Doll Beauty Take Me To The Peach blush
Op Instagram volg ik al een hele tijd het Britse merk Doll Beauty. Ik vind de verpakkingen echt super schattig en de producten erg mooi. Helaas voor mij is dit merk in Nederland alleen online te koop. En daar ben ik geen fan van om meerdere redenen (kleuren komen niet altijd over een plus make up is best kwetsbaar). Ik was daarom ook echt super blij toen ik er achter kwam dat Boots in Engeland Doll Beauty verkoopt in een aantal filialen. Op de dag van aankomst ben ik gelijk naar Boots gegaan om eindelijk een fel begeerde Doll Beauty producten te kopen. Ik had een lijstje gemaakt met producten die ik graag wilde: blushes, lipsticks en highlighter. Helaas hadden ze niet alles van mijn wenslijstje, maar gelukkig wel een van de blushes waar ik zo benieuwd naar was. Nieuwsgierig geworden naar dit merk en de blush? Lees dan vooral verder!

Doll Beauty Pretty Fly Blusher  Take Me To The Peach

Review Doll Beauty Take Me To The Peach blush
Ik vind de namen van de Doll Beauty producten zo leuk gevonden.  Zo heet de blush lijn Pretty Fly Blusher. Echt zo origineel. Voor de mensen die niet weten wat Pretty Fly betekend zo iets als mooi stylish, mooi fashionable. De blush die ik gekozen heb, heeft ook al zo'n leuke naam en verteld gelijk wat voor kleur blush het is: Take Me To The Peach. Of te wel: het is een mooie perzik kleurige blush.

Dit zegt Doll Beauty zelf over de blush: Take me to the peach has landed & we are obsessed already! Featuring a gorgeous mixture of peachy colours, tones & a golden shimmer, this shade has long nights & cocktails with the girls written all over it! Another perfect shade to take you from day to night, this compact features a super cute mirror enabling you to blush on the go & get those angles poppin.

Review Doll Beauty Take Me To The Peach blush

De verpakking is ook super cute: vierkant en roze met in het midden staat er in gouden letters Pretty Fly en Doll Beauty. Om de naam Pretty Fly. staat een palmboom, een vliegtuig en hartjes. De blush zelf is ook al zo schattig: de pan is hartvormig (echt super origineel) en met daarin een imprint van palmbomen en de letters DB. De blush heeft ook een spiegel. Op de onderkant van de spiegel staat de tekst Make Them Stare. Echt zo leuk al deze details.


Op het eerste gezicht lijkt de blush subtiel, niet al te opvallend. Maar schijn bedriegt! De blush is echt onwijs gepigmenteerd. Niet normaal meer. Je hebt maar weinig nodig om een mooi effect te krijgen. Je kan de blush ook gemakkelijk opbouwen. En dan de houdbaarheid. Die is erg goed.


Mijn mening

Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de Fly Blusher Take Me To The Peach van Doll Beauty. De pigmentatie van deze blush is out of this world. Tel daarbij de super schattige vormgeving op en de leuke namen. Ik ben verkocht. Ik kan niet wachten tot ik weer naar Engeland kan om nog meer Doll Beauty producten kan kopen!

Ben jij al bekend met Doll Beauty?

Verkrijgbaarheid

De Pretty Fly Blusher  Take Me To The Peach is online verkrijgbaar bij Doll Beauty voor £13. Ook bij geslecteerde Boots filialen in Engeland is de blush te koop. Net zoals bij de Doll Beauty salon in Chester (in het westen van Engeland, ten zuiden van Liverpool) Bij Beauty Bay kost de blush €16,25 en bij Look Fantastic kost de blush €14,95

13 opmerkingen:

  1. Wat een schatje!! Mooie kleur ook!! Ik vind het zelf weleens lastig om met een blush te werken die heel gepigmenteerd is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie vorm, ik hou erg van hartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben totaal niet bekend met dit merk, maar vind alleen het doosje al prachtig om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken het merk niet. Leuk om via jouw blog steeds nieuwe producten te leren kennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat de pan hartvormig is zeg. Ik ken het merk verder niet..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een toffe productverpakking heeft het! Ik kende het merk niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het ziet er inderdaad bijzonder leuk uit! Wat balen dat het alleen online te koop is in Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is goed om te weten dat er veel pigment in zit, zo kan je de make- up subtiel aanbrengen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn dat 'ie goed gepigmenteerd is. Dan kan je er ook lekker lang mee doen. Zo'n schattig doosje ook

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De vorm van het hart maakt het product erg aantrekkelijk, een goede tip

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ken het product niet (en gebruik zelf ook geen blush, maar wat ziet het er leuk en kleurrijk uit zeg. De verpakking spreekt wel aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ken het product ook helemaal niet maar het zit in een leuke verpakking en heeft een leuke naam dus dat is zeker al meegenomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. oh de doos vond ik al zo mooi. Tot ik je foto zag van de binnenkant dat is nog mooier. Ik kende het nog niet maar ziet er wel interessant uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...