dinsdag 1 maart 2022

Review: MAC Hyper Real Glow Palette

Review MAC Hyper Real Glow Palette

De laatste tijd ga ik steeds vaker highlighters gebruiken. Niet zo heel erg veel en opvallend, maar eerder een klein beetje en subtiel. Het geeft jouw look net dat beetje extra. Toen ik vorig jaar bij de Amsterdam Fashion Week Masterclass was bij MAC, kreeg ik een goodiebag met daarin het Hyper Real Glow Palette. Een palette met drie highlighters. Benieuwd hoe dit palette mij bevallen is? Lees dan vooral verder! 


MAC Hyper Real Glow Palette Get Lit

Welkom in de nieuwe dimensie met Hyper Real Glow! Dit palet bevat drie highlighttinten voor een intense surreële glow. Play it cool met dit trio van pastel tinten, ideaal voor lichtere huidtypes. Dankzij de onweerstaanbaar crèmeachtige poederformule worden de tinten moeiteloos aangebracht en zorgen ze voor een uiterst reflecterende maar perfect egale glans.


Er zijn twee palettes en ik kreeg het Get Lit palette. Dit palette is een koel palette met pastel kleurige highligthers. Maar voordat ik daar meer over vertel, vertel ik eerst wat meer over de vormgeving.

Review MAC Hyper Real Glow Palette
Het
Hyper Real Glow Get Lit palette is van langwerpig zwart karton gemaakt. In zilverkleurig reliëf staat Hyper Real Glow en daarin staat MAC. Op de achterkant staat de naam van het palette (Get Lit) en de namen van de highlighters. Wanneer je het palette open maakt,  valt op dat het palette een magneet sluiting heeft. Dit vind ik altijd erg fijn, omdat het palette dan niet zo heel makkelijk open valt. Het palette heeft een smalle langwerpige spiegel. Persoonlijk vind ik dit geen toevoeging of meerwaarde hebben, vanwege het formaat. Op de highlighters ligt een plastiek beschermlaagje met daarop de namen van de highlighters.
 
De highlighters worden als volgt omschreven door MAC:
• Heeft een zachte en crème-achtige formule
• Zorgt voor een stralende glans
• Gemakkelijk te blenden
• Minimale fallout
• Geschikt voor alle huidtypes


Ook geven ze tips hoe je de poeders het beste kunt aanbrengen: 
• Breng aan met een penseel voor een heldere gloed.• Breng lichte glans aan over de hele huid met de 135S Large Flat Powder Brush.• Met de 133S Small Cheek Brush bouw je een intense glans op de hoge punten van het gezicht op.

Het palette heeft drie verschillende kleuren highlighters:
Review MAC Hyper Real Glow Palette
Like A Dream (ijs wit), Get Lit (pastel roze) en Gleam Sheen (koel goud). De poeders zijn boterzacht en gemakkelijk aan te brengen op jouw huid. Ook zijn ze goed te blenden met jouw huid. Ik hou van een subtiele highlighter en dat is deze zeker. Maar als je van meer opvallende highlighters houdt, dan is het Hyper Real Glow highlighter palette van MAC ook een must. Je kunt de highlighters namelijk gemakkelijk opbouwen. Wat ook erg fijn is aan dit palette, is dat er vrijwel geen fall out is!

Mijn mening

Ik vind het MAC Hyper Real Glow Palette Get Lit een erg mooi highlighter palette. De pigmentatie is goed en de poeders zijn erg goed te blenden met de huid. Doordat er drie kleuren in het palette zitten, heb je eindeloze mogelijkheden: je kunt de kleuren los van elkaar gebruiken, maar natuurlijk ook onderling met elkaar combineren!

Wat is jouw favoriete kleur highlighter?

Verkrijgbaarheid: Hyper Real Glow! Get Lit van MAC is natuurlijk te koop bij de MAC winkels en online bij MAC zelf. Maar je kunt ze ook kopen bij geselecteerde filialen van Douglas en de Bijenkorf en online bij beide zaken en diverse andere webshops.Het palette kost €39,50

14 opmerkingen:

  1. Ik ben zelf geen fan van Mac omdat ze op dieren testen. Maar qua kleuren moet ik je gelijk geven; die zijn erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat handig een magneet sluiting, ik wist niet dat je dat ook voor make-up producten had

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat highlighter betreft kies ik meestal voor een bruingouden tint. Ik gebruik dit dan ook enkel in de zomer als mijn gezicht al wat kleur heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw! Deze is prachtig! Ook handig met z'n magneet sluiting, aangezien anders een doosje best snel open gaat. vind dat zo irritant. Liefs Gea www.glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Handig dat er een mageneet sluiting op zit! De kleuren zien er ook mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De lichtroze in deze doos vind ik het mooist!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik lees nu dat je de kleuren ook nog kunt combineren. Zo heb je extra waar voor je geld stel ik me zo voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind de subtiele kleuren ook mooi! Ik zou gaan voor de middelste zacht roze..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind de warme bronze kleuren persoonlijk mooier

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Handig die sluiting en de kleuren zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige highlight kleuren! Ik hou ervan, maar niet op de YouTube MUA's manier (bv. Nikkie). Zo over de top vind ik dat. Maar als accent vind ik het top

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind de kleuren prachtig! Het is alleen een product wat ik zelf niet gebruik

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie highlighters ! mijn favoriete van mac is soft&gentle.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...