dinsdag 26 oktober 2021

Review: Maybelline The Colossal Mascara

Review Maybelline The Colossal Mascara
Ik heb een haat/ liefde verhouding met het Amerikaanse merk 
Maybelline  New York. Zo vind ik de Great Lash Mascara tegen vallen net zoals de Color Tattoo 24HR. De Fit Me Blush vind ik juist geweldig. Een poos geleden heb ik via een wedstrijd op Instagram de Maybelline  Colossal Mascara. Zou dit een hit zijn of weer een miss? Let's find out!

Maybelline New York Volum' Express The Colossal
Online is dit te lezen over de 
Maybelline New York Volum' Express The Colossal:  Maybelline New York Volum' Express The Colossal Glam Black Mascara is een volumemascara verrijkt met collageen voor direct kolossaal volume.

De meest iconische volumemascara in een gele verpakking geeft direct zichtbaar kolossaal en klontvrij volume in een New York minuut:
• Direct kolossaal volume voor een intense oogopslag
• Formule verrijkt met collageen voor een maximaal volume effect
• Iconische mega mascaraborstel die al je wimpers in één beweging omhult met een laagje mascara
• Mascara op waterbasis
• Deze volumemascara is geschikt voor gevoelige ogen en voor lensdragers

Met de Volum' Express The Colossal volumemascara van Maybelline krijg je kolossale wimpers in één dekkende laag door de formule met collageen en de mega mascaraborstel. Zeg klontjes vaarwel! De formule is oftalmologisch getest en geschikt voor lensdragers. Direct volume, big, bold, just like New York.

Review Maybelline The Colossal Mascara
Waarom het werkt:
De mascara op waterbasis creëert volume en is verrijkt met collageen. Doordat de volumemascara verrijkt is met collageen lijken je wimpers meer volume te hebben en ontstaat er een edgy New York City look. Daarnaast geeft het megaborsteltje intens volume, zonder klontjes. Het megaborsteltje bereikt al je wimpers in één applicatie waardoor er direct zichtbaar volume ontstaat. Het revolutionaire kogelvormige borsteltje van de Colossal Glam Black mascara heeft zachte borstelhaartjes die ervoor zorgen dat alle wimpers vanaf de aanzet bereikt worden.

Als ik dit zo lees word ik echt heel enthousiast en heb ik hoge verwachtingen. Zullen ze waar gemaakt worden?

Review Maybelline The Colossal Mascara
De mascara zit in een gele huls met metallic paarse details. In diezelfde paarse tint staat Maybelline New York the Colossal. De mascara heeft een de vorm van een naaldboom. Hiermee kunnen alle wimperharen goed bereikt worden. Na één laagje heb je al een mooie oogopslag. Bij meerdere laagjes wordt het effect nog intenser. Mijn wimpers hebben echt meer volume gehad. Ze zeggen dat de mascara niet klontert, maar bij mij klontert deze een beetje. Maar het is geen spinnenpootjes effect.

Mijn mening
Ik vind de Maybelline New York The Colossal Mascara niet tegenvallen! De mascara doet wat die belooft: volume gegeven. En dat met slechts één enkel laagje! The Colossal Mascara doet zeker zijn naam eer aan! Dit is zeker een mascara die ik vaker zal kunnen kopen.

Heb jij The Colossal Mascara al eens gebruikt?

Verkrijgbaarheid: de Maybelline New York The Colossal Mascara is onder meer te koop bij Kruidvat en Etos voor €15,99 Met grote regelmaat zijn er leuke aanbiedingen bij Kruidvat waardoor de mascara stukken goedkoper is.

15 opmerkingen:

  1. Yes, die ken ik. Ik was er tevreden mee, inderdaad slechts 1 laag nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh goede tip! Ik draag lenzen en heb eigenlijk altijd het huismerk van Etos. Wel eens uitstapjes gemaakt naar Clinique, maar die vond ik toch te duur in vergelijking met hoe vaak ik het draag en hoe lang mascara mee gaat. Deze Colassal mascara klinkt daarom goed! Ik ga hem onthouden voor als die van mij op is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op zich best makkelijk, volume met een laag mascara! Ben je sochtends snel klaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze knalgele mascara kun je haast niet voorbij lopen.Een volume mascara vind ik mooi als het er maar niet te dik opzit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ideaal een laagje mascara en je ziet er weer oke uit

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik moet glimlachen om de naam. Die belooft veel. Fijn dat deze mascara de belofte ook waar maakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat deze mascara ideaal is voor dikkere wimpers. Als je dat natuurlijk zou willen. Beter is het ook dat je geen klontjes aan je wimpers krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik heel toevallig momenteel ook deze mascara en ben er ook best tevreden over. Bij mij klontert deze mascara ook heel lichtjes, maar daar heb je vrijwel geen last van.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. dit merk ken ik! ik heb e rwel eens iets van gekocht, helaas weet ik niet meer wat...sorry

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nee, niet eerder gebruikt. Ik heb nog een mini liggen van NARS en een fullsize van SHAB. Ik gebruik momenteel een van LooKX, Lancôme en Diego dalla Palma. Toch moet ik beter opletten hoe lang ze openstaan. Ik hield altijd zes maanden aan, maar volgens mij is drie maanden soms beter. Aan de andere kant gebruik ik meerdere mascara's dus gaan ze minder vaak open (ivm lucht die dan binnenkomt en zo bacteriële groei kan bevorderen).

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nee, niet eerder gebruikt. Ik heb nog een mini liggen van NARS en een fullsize van SHAB. Ik gebruik momenteel een van LooKX, Lancôme en Diego dalla Palma. Toch moet ik beter opletten hoe lang ze openstaan. Ik hield altijd zes maanden aan, maar volgens mij is drie maanden soms beter. Aan de andere kant gebruik ik meerdere mascara's dus gaan ze minder vaak open (ivm lucht die dan binnenkomt en zo bacteriële groei kan bevorderen).

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben erg fan van Maybeline mascara's. Ik ga deze eens uitproberen. Bedankt voor de tip

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat handig die toevoeging van collageen. Wel vind ik de mascara's altijd ontzettend duur. Meestal koop ik een budget mascara van catrice of Essence. Een fijne review heb je geschreven. Liefs gea www.glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik hou van zulke borsteltjes! Dit is ook echt één van mijn lievelings mascaras haha

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat grappig, vroeger kocht ik altijd de mascara's van dit merk. Ik ben nieuwsgierig geworden of de formule nogsteeds hetzelfde is.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...