dinsdag 31 augustus 2021

Review: Morphe Blusing Babes Blush Palette

Als ik naar mijn collectie blush
Review Morphe Blusing Babes Blush Palette
kijk, valt het gelijk op dat ik erg dol ben op roze blush. Hoog tijd om daar eens verandering in te brengen! Tijdens een van mijn bezoekjes aan de Morphe winkel in Amsterdam ging ik opzoek naar een niet roze blush. Een van de Mua's raadde mij het Pop of Blush palette aan. Een palette met oranje en perzik-achtige tinten blush. Vandaag vertel ik jullie wat ik van dit palette vind: is het een hit or miss?

Morphe Blusing Babes Palette 
Op de website van Morphe is het volgende te lezen over het blush palette:  Give your cheeks a little pink-me-up with creamy mattes and silky, shimmery satins. This collection of sassy blush trios in sweet shades slays every look with a blendable formula and wearable, oh-so-you shades.

Slay it your way, Morphe Babe. But if you need a little inspo, here are our fave ways to wear Blushing Babes.
  • Swipe your brush across all three shades for a custom flush.
  • Blend the first shade on the left with the middle shade to lighten things up.
  • Wear each shade separately to get a look that has softer definition than a contouring palette.
  • Sweep on shades with a fan brush (we heart the R12 Deluxe Highlight Fan) to create glowy, subtle color.

Review Morphe Blusing Babes Blush Palette
Het uiterlijk van het blush palette is simpel: een zwart, langwerpig, plastiek en op de deksel staat met witte letters Morphe. Op de onderkant van het palette staat welk palette het is. Qua formaat is het geen groot palette: het is net iets groter dan een pin pas. Als je het palette open maakt, valt de grote spiegel gelijk op. Doordat het palette niet groot is en een spiegel heeft, is het wat mij betreft de perfecte reisgenoot! 

swatch morphe Pop of Blush palette
Er zijn verschillende paletten in deze collectie. Ik heb zelf het palette Pop of Blush  met daarin de volgende drie kleuren: Sexy (sugared peach),  Fearless (matte cherry blossom pink)  en Witty (gilded grapefruit). Mijn persoonlijke favoriet is Witty (deze draag ik ook op de foto). De pigmentatie van de blush is erg goed. Je hebt maar weinig nodig om een mooi subtiel effect te krijgen. Als je van een meer opvallende blush houdt, dan zit je ook goed met dit palette: je kunt de blush namelijk erg goed opbouwen. Wat ook erg fijn is van dit blush palette, is dat je de blush goed met jouw huid kunt blenden.

Mijn mening
Ik moet eerlijk zijn: het is even wennen, een blush die niet roze is. Maar jeetje, wat een fijn blush palette is het Morphe Blusing Babes Blush Palette! De pigmentatie en kwaliteit is erg goed. De volgende keer ga ik kijken of ze ook zo'n palette met roze tinten hebben!

Wat voor kleur blush heeft jouw voorkeur?


Verkrijgbaarheid: Het Morphe Blusing Babes Palette is online bij Morphe te koop voor €14. Ook is het palette te koop in de Morphe winkel in Amsterdam. Verder is dit palette online te koop bij Douglas en andere webshops. Prijzen kunnen online variëren.

13 opmerkingen:

  1. Ik heb altijd een tintje op mijn gezicht. Bij feestdagen heb ik oranje blush. Maar ik kan me voorstellen als je lichtere gezichtskleur hebt dat je voor roze gaat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kleur, staat je fantastisch! Als lippenstift zou deze blush ook perfect zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb van mezelf meestal al wel zoveel kleur, dat ik daar zeker geen kleurtjes meer aan ga toevoegen. Maar roze vind ik altijd een mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik het bijna nooit. Gelukkig gezegend met rode wangen van mezelf

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik geen blush omdat ik van mezelf al best wat 'rozige' wangen heb. Wel goed dat deze zo bevalt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kies ook voor roze, maar gebruik het eigenlijk zelden. Alleen in de winterperiode als ik wat bleker zie, dan gebruik ik blush. Als ik eraan denk tenminste ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig weer. Ik ben zelf echt fan van peachy blush. Roze zul je bij mij niet snel aantreffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er best goed uit op de foto. Als het dan ook nog lekker zit lijkt het me prima, niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik gebruik zelf bijna geen make-up, maar het is wel een hele mooie palette zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. die blush staat je erg mooi. Hte is altijd even wennen als je wat anders dan anders doet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind de kleur Witty - als ik zo de swatches zie - het mooist. En ja! Op de foto van jezelf zie ik het ook heel goed. Natuurlijk, een mooie shimmer en dus gewoon een mooie kleur voor een blush.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind de kleur Witty - als ik zo de swatches zie - het mooist. En ja! Op de foto van jezelf zie ik het ook heel goed. Natuurlijk, een mooie shimmer en dus gewoon een mooie kleur voor een blush.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb hem in mijn handen gehad, maar toch niet gekocht. Het staat je prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...