vrijdag 27 augustus 2021

Review: Olcay Gulsen Beauty Brow Duo

Review Olcay Gulsen Beauty Brow Duo
Ik ben gezegend met volle donkere wenkbrauwen waar ik vrij weinig aan hoef te doen. Als ik een
full face look maak, pak ik wat meer uit met mijn wenkbrauwen. Dat deed ik altijd met een gekleurde wenkbrauw gel, maar sinds kort gebruik ik de Olcay Gulsen Beauty Brow Duo daarvoor. De ene kant is een wenkbrauw potlood (in mijn geval in de kleur medium) en aan de andere kant een transparante gel. Benieuwd hoe mij deze bevalt? Dat lees je in deze review!

Olcay Gulsen Beauty Brow Duo
Review Olcay Gulsen Beauty Brow Duo
Op de website van Olcay Gulsen Beauty valt het volgende te lezen over de Brow Duo: Create perfect brows in seconds, super easy to use. The brow pencil has an angular end to help you to fill in any gaps in your eyebrows or to draw brow hairs very naturally.
The other side contains a holding gel in order to keep your brows looking great all day. Available in Light, Medium and Dark.


De verpakking is zoals we die van
Review Olcay Gulsen Beauty Brow Duo
Olcay Gulsen Beauty
 gewend zijn: crèmekleurig met het gouden OGB wax seal op de dop. Ook typische voor Olcay Gulsen Beauty is dat er twee producten in één zitten bij de Brow Duo (de naam verraadt dat natuurlijk al een beetje). De ene kant van de Brow Duo heeft een wenkbrauw potlood en aan de andere kant zit de wenkbrauw gel. Het potlood is smal, plat en niet te hard en niet te romig. Perfect om je wenkbrauwen bij te tekenen en op te vullen. De gel die aan de andere kant zit is transparant en erg strek. Dankzij de Brow Duo van Olcay Gulsen Beauty blijven mijn wenkbrauwen de gehele dag netjes in model zitten. Ook na een lange dag op werk of op een warme zomerse dag.

Review Olcay Gulsen Beauty Brow Duo
Ik merk wel dat het gel gedeelte sneller gaat dan het potlood gedeelte. Ik hoop daarom ook heel erg dat ze binnenkort ook komen met de wenkbrauw gel los.

Mijn mening
Ik vind de Olcay Gulsen Beauty Brow Duo een erg fijn wenkbrauw product. Waarbij ik de wenkbrauw gel erg prettig vind. Als ik deze gebruik, blijven mijn wenkbrauwen haren de gehele dag netjes op hun plek.

Welke wenkbrauw producten gebruik jij graag?

Verkrijgbaarheid: de Olcay Gulsen Beauty Brow Duo kost €17,95 en is exclusief te koop op de website van Olcay Gulsen.

19 opmerkingen:

 1. Ik gebruik geen wenkbrauw producten, de mijne zijn al donker van zichzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat ze goed werken zeg. Ik dacht dat al haar producten voor een prikkie bij Kruidvat lagen, maar dit zijn nog best hoge prijzen zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn trouwens dat je van jezelf al duidelijke wenkbrauwen hebt! Ik had die vroeger ook wel, maar ze zijn vervaagd naarmate ik ouder werd. Erg balen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik nooit wenkbrauwproducten, maar het ziet er handig en mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook gezegend met volle wenkbrauwen, dus ik gebruik daar helemaal niets voor, haha. Heel soms een borsteltje om ze in model te brengen, that's it.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik al jaren een wenkbrauwpotlood en dat bevalt prima. Enig nadeel is dat het kan vlekken bij warm weer. Misschien toch eens zoiets proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Soms zie ik vrouwen die dit soort producten gebruiken die zo aan t kleuren en tekenen zijn geweest dat het echt niet mooi meer is. Of dit komt door het gebruik van slechte producten of het slecht gebruik ervan weet ik niet. Gelukkig zijn er ook vrouwen die t op een leuke manier doen waardoor het wel mooi is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik het eigenlijk nooit, maar ziet er handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vroeger gebruikte ik ook tal van verschillende producten om mijn, van nature vrij lichte, wenkbrauwen bij te kleuren.
  Echter ben ik nu overgestapt naar verven. Makkelijk te doen met een heel fijn kwastje. En de komende 1 à 2 maanden hoef ik er al niet meer naar om te kijken.
  Gelukkig moet zo goed als geen aanpassingen maken aan de vorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tof! Ik ben wel benieuwd hoe het potlood bevalt? Het ziet er zo dik uit namelijk. Ik heb zelf het liefste altijd wat dunnere kwastjes zodat ik subtiel kan aanbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar hoe het er dan bij jouw wenkbrauwen uitziet. Ik heb zelf ook altijd volle wenkbrauwen gehad (en nog steeds) waar ik vrij weinig mee doe behalve borstelen. Heel soms probeer ik wat uit, maar ik moet echt uitkijken dat ik dan niet op Gargamel (van de Smurfen) ga lijken 😆

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar hoe het er dan bij jouw wenkbrauwen uitziet. Ik heb zelf ook altijd volle wenkbrauwen gehad (en nog steeds) waar ik vrij weinig mee doe behalve borstelen. Heel soms probeer ik wat uit, maar ik moet echt uitkijken dat ik dan niet op Gargamel (van de Smurfen) ga lijken 😆

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zelf gebruik ik deze producten niet maar wellicht goede informatie voor hen die dat wel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat deze zo goed bevalt maar wel jammer dat de gel sneller opgaat. Inderdaad, hopelijk dat deze los te koop zal zijn.
  Zelf ga ik de deur niet uit zonder mijn wenkbrauwen bijgetekend te hebben. Deze zou ik ook wel willen uitproberen maar vind de prijs toch nog wat aan de hoge kant.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel benieuwd naar de producten aangebracht op de wenkbrauw. Ik werk m'n wenkbrauwen nauwelijks bij, soms wat epileren. Bij hoge uitzondering met wat wenkbrauwpoeder, een potlood en gel.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat is de functie van de gel? Ik ben daar natuurlijk niet in thuis ;) maar waar heel benieuwd. Ik werk mijn wenkbrauwen bij met een scheerapparaat haha ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik heb hele volle zwarte wenkbrauwen van mijzelf...vroeger epileerde ik ze..maar tegenwoordig ben ik lui

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben nu verschillende producten van NYX aan het testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik gebruik eigenlijk nooit een wenkbrouw product. Ik vind ze goed zoals ze zijn.,

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Duo Pots

Jippy, mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product gelanceerd! Ik moet eigenlijk zeggen: opnieuw gelanceerd. De Gl...