vrijdag 13 augustus 2021

Mijn favoriet: Iconic London

Al geruime tijd volgde ik Iconic London op Instagram.
Iconic London aanraders
Een glowy Brits merk geliefd bij celebrities en make up artiesten. Het merk was niet heel makkelijk aan te komen. Ik was daarom ook heel blij toen ik in september 2020 op hun Instagram pagina een aantal mooie producten won. Vanaf dat moment was ik fan. Benieuwd naar met welke producten mijn liefde voor Iconic London begon en waarom ik zo dol ben op dit merk? Lees dan
vooral verder!

Het product waar alles mee begon
Iconic London Day To Slay Eyeshadow Palette
Het product waar alles mee begon was het
Day To Slay Eyeshadow Palette. Toen ik dit palette zag met allemaal mooie bruine tinten met verschillende finishes, wil ik hem gelijk hebben. Ik was dus ook heel blij toen ik dit oogschaduw palette won samen met de Triple Treat Mascara en Lip Plumping Gloss in de kleur Lovestruck. Daarna kreeg ik van iemand de Prep Set Glow Spray. Het smaakte naar meer. Helaas is Iconic london geen heel bekend merk in Nederland en kan je het niet gemakkelijk kopen. En als je het ergens vind, zijn niet alle producten te koop. Ik was toen ook heel blij dat ik er achter kwam dat de webshop Look Fantastic Iconic London verkoopt! Halverwege dit jaar hadden ze zelfs een Look Fantastic x Iconic London Beauty Box! Deze moest ik natuurlijk bestellen! Ik deze box zaten de volgende producten: Sheer Blush Rose Riot, Blaze Chaser Face Palette, Triple Treat Mascara, Lip Plumping Gloss Feeling It, Water Mist Glow Prep Set Original en het Soft & Smokey Palette.

Wat ik zo fijn vind aan Iconic London is de kwaliteit van de producten. Deze is zeer hoog. De pigmentatie van de poeder producten is echt super goed. Met een beetje oogschaduw of blush heb je al een prachtig resultaat. Hetzelfde geldt voor de lipgloss en mascara. Deze laatste doet echt zijn naam eer aan! Ook de Prep Set Glow doet wat die beloofd. Wat ik ook zo mooi vind aan Iconic London zijn de verpakkingen. Met hun goud oogt alles erg chic en fancy. Zo luxurieus.

Top 3 favoriete Iconic Londonproducten
Iconic London aanraders
Voor dit artikel heb ik speciaal een top 3 van favoriete producten gemaakt:
Blaze Chaser Face Palette
Een gezicht palette met blush (de licht roze is mijn favoriet), bronzers en highlighters (de champagne kleurige is mijn go to highlighter uit dit palette). De pigmentatie is echt super. Je hebt maar een beetje nodig voor een prachtig effect.

Day To Slay Eyeshadow Palette
Dit palette bevat alle tinten bruin in alle denkbare finishes. Perfect voor een dagelijkse look of voor een glam look. Ik gebruik dit oogschaduw palette er graag.

Triple Treat Mascara

Een mascara die er voor zorgt dat het net lijkt alsof je valse wimpers draagt. Met deze mascara krijg je dat effect. Geen aanrader voor als je van subtiel houdt! 

Iconic London wenslijst
Natuurlijk zijn er een aantal producten van Iconic London die hoog op mijn wenslijst staan: Ultimate Bronzing Powder in de kleur Light Bronze, het Sunset to Sunrise Eyeshadow Palette een zomers oogschaduw palette vol heldere kleuren, de Luminous Powder in de tint Fair (een soort highlighter) en de Radiance Booster (een soort foundation).

Ken jij het merk Iconic London al?

16 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat een aantal producten hebt gewonnen zeg! En ook nog via Instagram. Ik wist niet dat dit kon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het merk niet maar kwaliteit is erg belangrijk en daar voldoet het aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie producten van dit merk! Ik ken het merk wel, maar heb er volgens mij niks van.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat leuk dat je er een aantal gewonnen hebt! Altijd tof om op die manier iets nieuws uit te testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die triple treat mascara klinkt wel goed. Ik draag bijna nooit make up dus als ik het eens draag dan wil ik niet iets subtiels, dan ga ik ervoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een prachtige kleuren...ik gebruik niet vaak make up, maar dese basiskleuren zijn hier toch wel erg geliefd

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een prachtige kleuren...ik gebruik niet vaak make up, maar dese basiskleuren zijn hier toch wel erg geliefd

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk dat je producten gewonnen heeft en zo dit merk heb kunnen uitproberen. Ik ken het merk zelf niet maar dit artikel heeft mij wel erg nieuwsgierig gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een vriendin van mij is ook erg te spreken over dit merk, zelf heb ik er nog nooit iets van gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie producten ik snap dat dit je favoriete merk is

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow wat een mooie producten. Dit merk kende ik nog niet. Ik ben wel nieuwsgierig geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ziet er prachtig uit! volgens mij van heel goede kwaliteit! Ik wil eigenlijk in een keer al mijn oude make-up (make-up die ik maar zo-zo vind) weg doen en dat vervangen door een paar goede producten. Ik gebruik het te weinig en het valt mij op dat ik toch steeds dezelfde dingen pak.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nou dit is zeker aan mij besteed, bedankt voor je mooie review

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat ziet dat er mooi uit! Ik snap dat je blij was met deze producten. Ik gebruik eigenlijk maar weinig make-up, maar dit zou ik ook wel aanschaffen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oehh! Die pallettes zien er super mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...