dinsdag 6 april 2021

Review: Iconic London Lip Plumping Gloss

Review Iconic London Lip Plumping Gloss
Ik al een paar keer geschreven over het mooie Britse merk Iconic London. Zo heb ik het Day To Slay oogschaduw palette voorzien van een review (dit is mijn favoriete product van Iconic London) en heb ik jullie mijn ervaring gedeeld met de Prep Set Glow Spray. Nu is het hoogtijd om jullie kennis te laten maken met de Iconic London Lip Plumping Gloss! Of zoals Iconic London zelf de lipgloss omschrijft: 
The ultimate combo of high shine and plumping power!

Iconic London Lip Plumping Gloss
Review Iconic London Lip Plumping Gloss
Benieuwd wat Iconic London zelf zegt over hun, nu al iconische, Lip Plumping Gloss? Cushion-y lips without the commitment? We've got you babe! Our ICONIC Lip Plumping Glosses are the ultimate combo of non-sticky gloss and plumping power. The high-shine nourishing non-sticky is infused with a biomimetic peptide, which help to support natural collagen production for more defined and voluminous looking lips. Nourishing aloe vera and toning green coffee oil keep your pout kissably soft and smooth. For a fresh finish, minty menthol and frescolat add a cooling tingle. Enriched with ingredients to create a hydrated, fuller looking pout, these ultra wearable glosses help to give lip contours a more defined and voluminous appearance. In eight shades to flatter all skin tones. 100% Vegan. Paraben free and cruelty free.

De Iconic London Lip Plumping Gloss komt in een mooie witte kartonen verpakking waarop in gouden letters Iconic London Lip Plumping Gloss staat. De lipgloss tube zelf is doorzichtig en van plastic.  In gouden letters staat er Iconic London. De dop is ook  rosé-goud. Ik vind de verpakking van de Lip Plumping Gloss er erg luxe en classy uitzien. Op de onderkant van de tube staat de kleur vermeld. In mijn geval is dat Lovestruck. Iconic London omschrijft Lovestruck als een mid pink. Persoonlijk vind ik de kleur meer op zalm of een hele lichte perzik tint lijken. Ik vind de kleur in de tube echt prachtig. Helaas komt de kleur niet goed tot zijn recht op mijn lippen. Het is transparant met een hele licht hint van zalm.

Review Iconic London Lip Plumping Gloss
De Lip Plumping Gloss wordt omschreven als non sticky. Daar ben ik het niet helemaal 100% mee eens. Ik vind de lipgloss wel wat plakkerig. Maar niet zo overdreven plakkerig als vroeger. Iconic London zegt dat je vollere lippen krijgt wanneer je de Lip Plumping Gloss gebruikt. Ik merk hier vrij weinig van als ik eerlijk ben. Wat typerend is voor plumping lipgloss is de mint geur en een prikkelend dan wel tintelend gevoel op de lippen. Dat is ook bij deze plumping lipgloss. Dit gevoel blijft enige tijd aanhouden.

Mijn mening
Ik vind de Iconic London Lip Plumping Gloss er prachtig uitzien. De kleur van de gloss is prachtig en de verpakking ook erg fancy. Maar het is geen favoriet van mij. Dat komt door de vrij aanwezige geur van mint (ik hou niet heel erg van deze geur) en het feit dat de lipgloss een prikkelend gevoel veroorzaakt. Dit vind ik niet prettig aanvoelen. Als je wel van de geur van mint houdt en een prikkelend gevoel op de lippen niet erg vindt, dan is deze lipgloss
ongetwijfeld perfect voor je! 

Verkrijgbaarheid: de Iconic London Lip Plumping Gloss is online te koop op hun eigen website voor ongeveer €24 Houd er wel rekening mee dat, door de Brexit, er douane kosten boven op kunnen komen. Iconic London wordt ook bij LookFantastic en The Beauty Editor verkocht. Bij deze twee bedrijven heb ik geen ervaring.

12 opmerkingen:

 1. Dat het plakkerig en prikkerig is klinkt mij niet zo prettig in de oren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeps, een duur lipglosje! en ik weet niet of ik die geur van mint zo prettig zou vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleur en de verpakking er mooi uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er mooi uit. Maar jammer dat hij zo duur en noet zo prettige geur heeft

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Plakkerig en prikkerig twee dingen dat gelijk bij mij zegt gevaar niet doen ik kan daar echt niet tegen. Jammer want de verpakking is prachtig net als de kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hou zo niet van plakkerige gloss!en het pepermunt moet je tegen kunnen hihih ik vond het te heet in ieder geval

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de kleur is wel heel mooi, moet ik zeggen, dus ik ga eens op oek naar zo'n soort kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 📍
  Lijk me een fijne glossy te zijn.
  Ik persoonlijk gebruik deze nooit, omdat ik het niet echt fijn aanvoelen vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zelf niet zo fan van een plakkerige gloss. Maar de kleur ziet er tof uit . Liefs Gea
  Www.glamview.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat het niet doet wat het beloofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. jammer dat het toch nog plakkerig is en dat het geen vollere lippen geeft. Ik vind het tintelende gevoel helemaal niet zo erg

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hou van lipgloss en hebb eerder een plumping lipstick geprobeerd. Dat voelt inderdaad gek aan maar ik vond het niet zo erg.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Doll Beauty Doll Lips She's Well Red Lipstick

Rode lipstick. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik bij Boots zag dat Doll Beauty ook rode lipsticks verkoopt, moest ik er natuurlijk...