dinsdag 8 juni 2021

Review: Kruidvat Blush

Review Kruidvat Blush
Eerder dit jaar schreef ik over mijn eerste kennismaking met de beauty lijn van Kruidvat. En die kennismaking wat niet al te positief. Ik testte toen het Nights Like This Smokey Eye Palette uit en die voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen. Als één product niet helemaal aan jouw verwachtingen voldoet, wil dat niet zeggen dat dit voor alle producten geldt. Hoogtijd om een ander beauty product uit de Kruidvat beauty collectie te testen. Benieuwd welk product dat is? Lees dan vooral verder! Ik zal een kleine hint geven: het is een van mijn favoriete producten.

Kruidvat Velvet Glow Baked Blush 
Het tweede product uit de Kruidvat collectie dat ik ga testen, is de Kruidvat Velvet Glow Baked Blush in de kleur 030 True Berry. Dit is wat Kruidvat zelf zegt over hun blush:
De Kruidvat Velvet Glow 030 True Berry Baked Blush combineert een fluweelzachte formule met pigmentrijke kleuren. De levendige tinten zorgen voor natuurlijke blozende wangen met een frisse uitstraling. De rijk gepigmenteerde baked blush met marmeren afwerking geeft een gezonde en verleidelijke glans voor een natuurlijk frisse uitstraling. De zachte formule is gemakkeljk te blenden voor een natuurlijk effect.

De voordelen van de Kruidvat Velvet Glow 030 True Berry Baked Blush:
• Fluweelzachte textuur
• Marmereffect voor een natuurlijke kleurstelling
• Voor een blozende, frisse uitstraling
• Zowel nat als droog te gebruiken
• Pigmentrijke kleuren
• Goed op te bouwen van lichte tot intense kleuren
• Helemaal vegan

Review Kruidvat Blush
Ze geven op hun website ook een tip hoe je de blush het beste kunt aanbrengen: Voor het beste resultaat breng je de blush aan met een blushkwast. Dip de kwast lichtjes in de blush en breng aan op de appeltjes van je wangen voor een natuurlijk blozend resultaat. Voor een meer verfijnde look breng je de blush aan op je jukbeenderen door je wangen iets naar binnen te zuigen en het poeder in de holte van de zijkant van je gezicht aan te brengen. Blend de blush goed met je kwast voor een natuurlijk resultaat.

Ik vind dit soort tips altijd leuk om te lezen, omdat dit soort tips echt gericht zijn op het desbetreffende product.

Review Kruidvat Blush
De blush zit in een vierkant doosje dat gemaakt is van plastiek. De deksel is doorzichtig met in zwarte letters staat er Velvet Glow Baked Blush en in een zalm kleur staan er allemaal pijltjes die zijn opgebouwd uit stipjes. Deze pijltjes komen ook terug in het Kruidvat logo. De onderkant van het doosje is ook zalmkleurig. De blush zelf is echt prachtig om te zien! Het is een marmer design van een donkere berry tint met oud roze. Ik vind het echt geweldig! Dat geldt ook voor de kwaliteit van de Kruidvat Velvet Glow Baked Blush! De pigmentatie is erg goed (helemaal gezien de prijs: slechts €3,99!) De blush is ook gemakkelijk op te bouwen en te blenden met jouw huid.

Mijn mening
Ik ben aangenaam verast door de Kruidvat Velvet Glow Baked Blush. Ik had namelijk niet al te hoge verwachtingen van deze blush. De blush heeft mij dus verast door zijn goede pigmentatie en houdbaarheid. Dus als je opzoek bent naar een goede blush voor een klein prijsje, kan ik je de Kruidvat Velvet Glow Baked Blush zeker aanraden!

Wat is jouw ervaring met de beauty producten van Kruidvat?

Verkrijgbaarheid: de Kruidvat Velvet Glow Baked Blush is verkrijgbaar in 3 kleuren: Pastel Peach, Rose Pink en True Berry. De blushes zijn zowel in de fysieke Kruidvat winkel als online verkrijgbaar voor €3,99

16 opmerkingen:

  1. fijn dat het zo´n goede blush is. Ik vind de naam wel grappig

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf nooit make-up gebruikt van de Kruidvat. Ik ben met die goedkopere merken altijd een beetje bang dat mijn gezicht allergisch reageert.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat het nog een goed product is ook! En Kruidvat is ook bijna overal, dus dat is lekker laagdrempelig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat handig dat ze ook tips geven, dat maakt het allemaal erg makkelijk. En wat leuk dat je blij verrast was.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben blij verrast dat de blush goed bevalt! Ook al gebruik ik het zelf nooit weet ik dat het een veel gebruikt product is.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb tot op heden nog geen make-up artikelen gekocht van het merk Kruidvat. Na het lezen van je mooie review zal ik tijdens mijn volgende bezoek de collectie toch even beter bekijken. Mooi geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik ze al jaren niet meer. Ik heb een heel (eczeem)gevoelige huid en ik merk toch dat budget merken (skincare en make-up) ietwat andere ingrediënten hebben die hun weerslag hebben op mijn huid. Die is nu eenmaal sneller geïrriteerd. Wat ik heel jammer vind want de prijsjes van Kruidvat-producten zijn nu eenmaal heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik ze al jaren niet meer. Ik heb een heel (eczeem)gevoelige huid en ik merk toch dat budget merken (skincare en make-up) ietwat andere ingrediënten hebben die hun weerslag hebben op mijn huid. Die is nu eenmaal sneller geïrriteerd. Wat ik heel jammer vind want de prijsjes van Kruidvat-producten zijn nu eenmaal heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goed dat je het merk toch nog een keer test met een ander product. Het zegt inderdaad helemaal niets. Een verleidelijke glans wil ook iedereen wel hebben haha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ken er weinig van natuurlijk maar mocht ik make-up nodig hebben weet ik toch ook niet of ik het direct in het Kruidvat zou gaan halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze ga ik onthouden. Het lijkt me een erg geschikte kleur voor mijn gezicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kleur, ziet er goed uit. Zelf gebruik ik nooit een blush, altijd een bronzer en highlighter.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijn dat die goed bevalt. De kleur ziet er ook mooi uit. 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ziet er mooi uit. zelf gebruik ik andere merken

    BeantwoordenVerwijderen
  15. oooh wauw wat een mooie blush! Eigenlijk gebruik ik bijna geen make-up meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik kom eigenlijk nooit bij de Kruidvat maar deze blush is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...