vrijdag 7 mei 2021

Review: NARS Blush

Review Nars Blush
De NARS Orgasm blush is denk ik een van de meest iconische blushes die er is. Bijna iedere
beauty lover heeft deze blush wel in haar of zijn collectie. Ik sinds kort dus ook. Een vriendin van mij heeft deze blush in het grote formaat en ze kreeg een mini blush cadeau. Ze wist dat deze blush op mijn wenslijstje stond en veraste mij daarom met de blush! Benieuwd hoe ik dit icoon vind? Lees dan verder!


Review Nars Blush
NARS Blush
Laten we eens kijken naar wat NARS zelf zegt over hun meest iconisch blush: Op te bouwen. Te vermengen. Onmisbaar. Ontdek het beste op het gebied van glans. De bestverkochte en meest iconische blush kleur voor de wangen. Voor een gezond uitziende teint en een natuurlijke blos, die iedere look compleet maakt. Iconische kleuren, waaronder een heel assortiment aan zachte, natuurlijke tinten voor een natuurlijk effect om de teint te verhelderen. Ultrafijne micro-poederpigmenten voor een onweerstaanbaar zachte en makkelijke applicatie. De kleurintensiteit is naar wens op te bouwen voor een tal van verschillende effecten, van ultra-zachte tot krachtige kleurexplosies. Ultrafijn en zijdezacht poeder. Onweerstaanbaar en uniek. De nieuwe, gewaagde blush.

Dat klinkt veel belovend. Online had ik al veel positieve reviews gelezen over deze blush, dus mijn verwachtingen zijn ook erg hoog!  Voordat ik vertel hoe de blush mij bevallen is, vertel ik eerst wat over de vormgeving.

Ik heb zelf de mini variant van de NARS blush gekregen. Deze bevat 3,5 gram. Een normale blush van NARS bevat 4,8 gram volgens hun website. De verpakking is mat zwart en in grote witte letters staat er NARS op de verpakking. Ik vind deze verpakking erg strak en modern ogen. Het is een totaal andere vormgeving die ik mooi vind. Maar het gaat niet om de verpakking, maar het gaat om de blush zelf. Als je het doosje open maakt, zie je een kleine schattige spiegel een een beschermfolie op de blush liggen. Op deze beschermfolie staat in zwarte letters NARS. De blush heeft een perzikachtige roze kleur met gouden glistering. De blush ziet er prachtig uit! De pigmentatie van deze blush is ook goed: ondanks de blush boter zacht is, is er weinig fall out. Je kunt de kleurintensiteit ook erg goed opbouwen: van een subtiele blos tot een heftigere look. Maar toch knaagt er iets. Ik vind de blush echt prachtig, don't get me wrong. Maar ik ben niet omvergeblazen door deze iconische blush. Waarschijnlijk waren mijn verwachtingen te hoog.

Mijn mening
Al heel lang stond de iconische blush van NARS erg hoog op mijn wenslijstje. Ik vind de blush echt super mooi van kleur en qua pigmentatie is er ook niets mis mee. Maar de blush heeft mij niet om ver geblazen. Ik denk dat mijn verwachtingen van deze blush te hoog waren. Ik ben blij dat ik deze blush heb en ik gebruik hem met plezier, maar ik zou hem voor deze prijs dit direct aanraden.


Heb jij al een blush van NARS gebruikt? Of een ander product van ze?

Verkrijgbaarheid: de NARS blush is online te koop bij NARS zelf voor €33. Ook kan je deze blush kopen bij de Bijenkorf filialen in
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Maastricht. En natuurlijk online bij de Bijenkorf.

18 opmerkingen:

  1. Ik vind het helemaal bijzonder dat je een blush kunt opbouwen en vermengen : )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik ken dit merk nog helemaal niet. Gelijk even gekeken of ze vegan zijn en ik zie dat ze in ieder geval niet testen op dieren en bezig zijn om hun producten te veganizen. Fijn. De blush ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende dit merk nog niet maar het spreekt me enorm aan! De kleur de boodschap alles.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik moet altijd lachen met die orgasm....
    Binnenpretjes, denk ik

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik was zelf ook een groot fan van deze prachtige blush. Staat jou ook goed! Sinds ik over ben gestapt op dierproefvrije merken zijn de blushes van Marc Jacobs echt mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Soms verwacht je inderdaad zo veel van een product en dan is het live toch iets minder.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. in antwoord op je vraag:| ik heb nog nooit een blush gebruikt...ik sta helemaal te kijken wat je daar allemaal mee kan

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb deze mini variant ook en inderdaad: de verwachtingen zijn denk ik te hoog.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bijzonder dat je het zo kunt mengen en opbrengen. Ik heb eigenlijk nog nooit blush gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een iconische blush, dat klinkt goed! Ik val sowieso al voor de mooie kleur van deze blush. Dank voor deze fijne tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijn om te zien dat deze blush niet heel overheersend is. Een subtiel product om je mee op te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie en subtiele kleur blush en leuk die shimmer erin.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die blush is wel echt heel mooi zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind het altijd fijn om de kleurintensiteit te kunnen opbouwen. Ook heb ik verschillende kleuren blush. Een blush kan je goed staan in de winter, maar plots niet mooi zijn in de zomer. Ook even experimenteren met de plaats waar je de blush aanbrengt kan wonderen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk hoor! Dat je het helemaal opbouwt, wist ik niet. Het ziet er leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een mooie kleur roze! Staat je heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtige blush! Ik gebruik zelf bijna nooit blush, ik ben altijd bang dat het dan al snel te heftig wordt. Maar dat je deze kunt opbouwen is dan wel heel handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ah ja ik begrijp dat wel, voor die prijs wil je wel omver geblazen worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...