dinsdag 25 mei 2021

Review: Iconic London Triple Threat Mascara

Review Iconic London Mascara
Het is weer tijd voor een mascara review! Deze keer staat de Triple Threat Mascara van Iconic London in de spotlight! Vorig jaar heb ik dit mooi classy Britse merk ontdekt via Instagram en sindsdien ben ik fan van hun producten. Zo ben ik dol op hun geweldige oogschaduw palette Day To Slay Eyeshadow Palette. En ook het ik het icoon Prep Set Glow in huis. Net zoals de Lip Plumping Gloss. Maar valt deze mascara ook onder mijn favorieten? Lees verder om daar achter te komen!

Iconic London Triple Threat Mascara
De zoektocht naar De Perfecte Mascara is niet eenvoudig. Een goede mascara moet aan zo veel eisen voldoen. Maar die eisen zijn per persoon verschillend. De een wil volume, de ander wil lengte en weer een ander zoekt een mascara met liftend effect. Ben je opzoek naar dit allemaal? En wil je een dramatische oogopslag waarbij het lijkt of je false lashes draagt?  En hou je van een intens zwarte mascara? Dan is de moet de Triple Threat Mascara van Iconic London De Perfecte Mascara voor je zijn! Waarom? Dit is wat Iconic London zegt op hun website over de Triple Threat Mascara: 
Fed up of faffing with falsies? Introducing the gold standard of mascaras. Are you ready for voluminous, long and lifted lashes giving an intense, dramatic look that lasts all day? An ultra-black, stunning, weightless formula that volumizes, lengthens and lifts lashes all day and well into the night for a dramatic fluttery look. The easy-to-handle slim brush gets right to the root of your lashes for an instant smouldering, fuller lash line, whilst the dense bristles separate and coat lashes evenly with deep-black, intense fullness and length – the best alternative to false lashes.

Review Iconic London Triple Threat Mascara
De mascara komt in een wit doosje met zwart en gouden details. Het ziet er erg luxe uit. De mascara zelf zit in een goudkleurige glanzende tube met daarop in zwarte letters Iconic London. Omdat de tube glanzend is, was het erg lastig om er een mooie foto van te maken. Het borsteltje van de Triple Threat Mascara van Iconic London is gemaakt van silicone en is lang en smal. Je brengt de mascara gemakkelijk aan met dit borsteltje zonder te klonteren. De mascara is ook erg goed op te bouwen zonder dat je het welbekende spinnenpootjes effect krijgt. Al is opbouwen niet noodzakelijk. Al met één laagje krijg je een prachtig effect! 

Mijn mening
Ik vind de Triple Threat Mascara van Iconic London een mooie, luxe mascara die zijn beloftes meer dan waar maakt! Als ik deze mascara draag, lijkt het net zoals of ik falsh lashes draag! Mijn wimpers zijn intens zwart en zijn mooi van elkaar gescheiden.

Heb jij deze mascara al eens gebruikt?

Verkrijgbaarheid: de Triple Threat Mascara van Iconic London is online te koop op de website van Iconic London voor €23 Hou er wel rekening mee dat Iconic London een Brits merk is en dat de kans bestaat dat je allerlei extra kosten moet betalen vanwege de Brexit.  Naar wat ik begrepen heb, zou Lookfantasic en The Beauty Editor ook Iconic London verkopen.

14 opmerkingen:

  1. Wat leuk, ik ken dit merk helemaal niet. Fijn dat je er zo tevreden over bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik houd van producten die doen wat ze beloven. Dit klinkt goed zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken het merk niet. Maar bij mascara vind ik het belangrijk dat de volume goed is en dat het niet klonterd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik ken het merk (uiteraard) ook niet maar ik ga het doorgeven aan mijn vrouw, die is wel steeds op zoek naar leuke spullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik al een paar jaar geen mascara meer, omdat ik wimperextensions heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik moet zeggen dat ik wat mascara betreft een slechte ben. Ik heb een merk en daar doe ik weer een tijd mee en als deze op is koop ik weer een nieuwe zonder echt op te letten op de werking. Nu heb ik van mezelf erge lange wimpers, dus dat scheelt ook, ik hoef ze niet perse langer te hebben. Toch snap ik heel goed dat er duidelijk verschil in merken zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een goed alternatief voor extensions. Ik heb van mezelf best lange wimpers dus ik gebruik altijd die van essence

    BeantwoordenVerwijderen
  8. het lijkt me heel fijne mascara, bedankt voor de tip

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nee, ik ken het niet maar.... dat borsteltje is exact een dupe van een model van Lancôme wat eruit is gegaan en wat ik ZO fijn vond. Ooit vond ik op Ameland nog een exemplaar (maar ja, die bleek jaren oud te zijn en dat vond ik toch een tikje link. Ik neem aan dat ze 'm niet hadden open gemaakt, maar toch). Deze ziet er dus exact zo uit. Lijkt mij een hele mooie mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nee, ik ken het niet maar.... dat borsteltje is exact een dupe van een model van Lancôme wat eruit is gegaan en wat ik ZO fijn vond. Ooit vond ik op Ameland nog een exemplaar (maar ja, die bleek jaren oud te zijn en dat vond ik toch een tikje link. Ik neem aan dat ze 'm niet hadden open gemaakt, maar toch). Deze ziet er dus exact zo uit. Lijkt mij een hele mooie mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik gebruik zelf bijna nooit mascara, maar heb het ook niet echt nodig om mijn wimpers langer te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ken het merk niet, wat fijn dat jij de mascara goed hebt ervaren.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Klinkt als een fijne mascara.

    Helaas, nja voor mij niet natuurlijk ;), zit ik aan de lashextensions, dus geen mascara meer nodig hier.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nee, ik ken het niet maar het klinkt zeker goed. Mascara is de enige make up die ik draag. Nou ja, heel soms ook oogpotlood.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...