vrijdag 12 maart 2021

Review: Morphe Channel Surfing Artistry Palette

Morphe staat niet alleen bekend om hun betaalbare en kwalitatieve make up, maar ook staan ze bekend om de samenwerking met bekende personen. Zo hebben ze samen met Social Media persoonlijkheid Jaclyn Hill een oogschaduw palette collectie ontwikkeld en heeft Manny MUA een heel mooi face palette ontwikkeld. Hun meeste recente samenwerking is  met muzikante Madison Beer. Ze heeft een uitgebreide collectie gemaakt. Een van de producten uit haar collectie is het Channel Surfing Artistry Palette. Dit is een perfect palette voor dagelijkse looks. Benieuwd hoe dit palette vind? Dat lees je in deze review!

Morphe X Madison Beer Channel Surfing Artistry Palette
Madison Beer is een Amerikaanse zangers die in 2020 een collectie voor Morphe heeft ontwikkeld. Het 
Morphe X Madison Beer Channel Surfing Artistry Palette is een van de producten uit deze collectie. Online wordt er dit geschreven over het palette en de collectie: Laat deze collectie je jouw individualiteit met al je onvolkomenheden omarmen. In welke bui je ook bent: de zachte soft glam neutrals en roségouden tinten uit het Morphe Madison Beer Channel Surfing Artistry Palette kunnen altijd! Ontdek de 20 kleuren die Madison Beer's absolute musts zijn voor elke gelegenheid! Het palette bevat een mix van matte en shimmery finishes en ook wat donkere shades om je ogen mooi mee te omlijsten!

Madison Beer zegt het volgende over haar collectie met Morphe:
"So excited to finally share with you my go to glam set. whether it’s a chill everyday in or going out, theseare my absolute musts for any occasion. i know you have been asking me what i use, so here’s all my favorites in one place for any mood you are in. i hope you love these just as much as i love you" 

Het palette is van stevig grijs karton. In glanzende zilveren letters staat er 
Morphe Madison Beer Channel Surfing Artistry Palette. Als je het palette open maakt (het palette heeft een magneet sluiting), dan valt de grote spiegel direct op. Persoonlijk vind ik een spiegel in een palette altijd erg handig. Want dan heb je altijd een spiegel bij de hand om jouw make up aan te brengen. Anderzijds, hierdoor is het palette wel wat zwaarder. Het Morphe Madison Beer Channel Surfing Artistry Palette bevat 20 tinten oogschaduw: van bruin tot oud roze tot zwart. Ondanks dat, voor sommige beauty lovers, dit palette saai oogt qua kleuren, is het een veelzijdig palette door de goede verhouding matte tinten en shimmers. De pigmentatie van dit oogschaduw palette is goed. Ik had ook niets anders verwacht van Morphe. Hetzelfde geldt voor de blendbaarheid van de oogschaduw. De kleuren kan je prachtig in elkaar laten over blenden.

Mijn mening
Ik vind het Morphe Madison Beer Channel Surfing Artistry Palette een welkome aanvulling in mijn collectie. Ik vind dit palette het perfecte palette om dagelijkse looks te maken. De kleuren zijn prachtig maar niet al te opvallend, ze blenden goed en de houdbaarheid is perfect.

Verkrijgbaarheid: Het 
Morphe X Madison Beer Channel Surfing Artistry Palette is online bij Morphe te koop voor €25. Ook is het palette te koop in de Morphe winkel in Amsterdam. 

8 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleuren van het oogschaduw palette. Aardse kleuren die fraai in elkaar overlopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zitten er lekker veel kleurtjes in zeg. En ik vind het ook een heel mooi kleurenpalet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zitten er veel mooie kleuren in :) ik hou juist wel van een beetje Aardse tinten en zou dit pallet zo kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het zijn absoluut wel kleuren die ik mooi vind, erg warme tinten. Ik had alleen nog nooit van dit merk gehoord, maar ga het nu wel onthouden als ik toch iets nieuws wil kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi palletje hoor zelf gebruik ik al jaren geen oogdchaduw meer

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kleuren. Naturel, maar toch genoeg variatie om er iets bijzonders van te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een prachtige tinten zitten er in dit palette en de pigmentatie ziet er ook goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie kleuren. Ze passen ook goed bij elkaar. Erg fraai.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...