dinsdag 26 januari 2021

Review: Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer Mascara

Afgelopen jaar heb ik veel make up gewonnen. Hierdoor heb ik vele, voor mij, nieuwe merken leren kennen. Een van die merken is Honest Beauty. Een clean beauty merk. Clean Beauty is simpel gezegd beauty producten die op zo'n manier geproduceerd zijn dat ze lief zijn voor mens en milieu. Vaak zitten er geen parabenen, sulfaten en andere producten in. Ook zijn ze altijd dierproefvrij. Ik heb al eens eerder een clean beauty mascara getest. En dat was niet zo'n succes. Ik ben benieuwd of de mascara van Honest Beauty mij beter bevalt!
Review Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer Mascara


Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer
Zo, dat is een hele mond vol voor een mascara! Laten we eens kijken wat Douglas op hun website zegt over de Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer: 
Review Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer Mascara
Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer is een multifunctionele mascara die het aanbrengen van make-up nu nog gemakkelijker maakt. De formules van Honest Beauty’s best-selling 2-in-1 dubbelzijdige mascara en wimperprimer zorgen voor high-impact kleur en definitie en vollere, langere wimpers. Gebruik eerst de wimperprimer om een gelijkmatige basis te creëren waardoor de mascara beter blijft zitten. Wacht 30 seconden en breng vervolgens een laagje rijke en gladde mascara aan. Het speciaal gevormde borsteltje definieert en scheidt de haartjes.

Review Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer Mascara94% was het ermee eens dat de wimpers er meer gedefinieerd uitzagen*
92% was het ermee eens dat de mascara hun ogen liet stralen*
92% zag een duidelijke lift*
*In een consumentenonderzoek bij 51 vrouwen na een week gebruik van de mascara en wimperprimer.


Dat zijn nog al wat beloftes! Voordat ik mijn ervaringen deel, zal ik eerst wat meer vertellen over de vormgeving van deze mascara. Want de vormgeving is voor mij ook een belangrijk onderdeel van de make up.

Review Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer Mascara
De verpakking van de Honest Beauty mascara is simpel en clean: wit met strakke zwarte letters. Eén kant van de mascara is pastel oranje. Dit is de kant waar de primer zit. Ik vind dat slim gedaan, zo zie je gelijk welke kant wat is. Het staat ook wel op de verpakking, maar kleuren werken over het algemeen toch net wat beter, omdat dit opvallender is.  Het borsteltje van de primer is lang en slank. Terwijl de borstel van de mascara van siliconen is en net wat grover. Qua vorm lijkt het een beetje op een spar. Beide producten brengen gemakkelijk aan. Je brengt eerst de primer aan, wacht een halve minuut en daarna breng je de mascara aan. Vaak breng ik de primer aan, daarna breng ik mijn concelear aan. Tegen die tijd is de primer opgedroogd en breng ik de mascara aan. Met één laagje heb je een subtiel effect. Opbouwen met deze mascara gaat ook goed zonder de welbekende spinnenpootjes te krijgen.

Review Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer Mascara
Ze zeggen dat 94% van de gebruikers vond dat de wimpers er meer gedefinieerd uit zagen en dan 92% een duidelijk lift zag. Beiden zag ik niet terug, ondanks dat ik deze mascara nu al enkele weken in gebruik heb. Ook zei 92% dat de mascara hun ogen liet stralen. Daar ben ik het ook mee eens.

Mijn mening
Zal ik de  Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer nog eens kopen? Nee, het is een prettige mascara, maar voor mij geeft deze mascara niet het Wow gevoel. Wat ik wel heel prettig vind, is dat het een mascara is die lief is voor mens en milieu!

Heb jij wel eens Clean Beauty gebruikt?

Verkrijgbaarheid:  De 
Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer is voor €19,99 te koop bij Douglas

9 opmerkingen:

 1. ik vind 20 euro best een bedrag voor een mascara roller, als ik eerlijk ben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog nooit van gehoord, ik heb vrij lange wimpers en verschillende mascara's maar eerlijk is eerlijk, ik heb altijd het idee dat ze hetzelfde doen ;) Maar dat zal aan mij liggen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze mascara ook niet zo bijzonder ..heb zelf altijd gewoon de goedkope van essence en vind die perfect

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat het voor jou niet bijzonder was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik het bijna nooit omdat ik het altijd zo'n gedoe vind en deze vind ik dan ook best nog aan de prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt net een sigaret! Ik vind het een grappige verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oke dank voor deze blog, ben nog steeds zoeken naar een mascarra voor meer volume
  Corrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie huls, jammer dat de mascara zelf tegenvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie verpakking!! Jammer dat het resultaat tegenviel.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Rebel and Rose Danny Vera armband

Ik ben een grote fan van de Nederlandse zanger Danny Vera (bekend van de hit Rollercoaster) en ik ben fan van het Nederlandse sieraden merk ...