vrijdag 14 augustus 2020

Review: Pop Beauty Permanent Pout Liquid Lipstick

Review Pop Beauty Permanent Pout Liquid LipstickKen jij het Britse merk Pop Beauty al? Ik niet, totdat ik drie liquid lipsticks van een vriendin kreeg. Ze weet dat ik dol ben op lipsticks en de kleuren vond ze niet bij haar passen. Of ik er misschien interesse in had. Natuurlijk! Oudroze en donker rood/roze zijn echt mijn kleuren. Ook kreeg ik een paarse liquid lipstick. Die kleur had ik nog niet in mijn collectie en ik was altijd erg benieuwd hoe zo'n heftige kleur mij zou staan. En ik vind het altijd leuk om, voor mij, nieuwe merken te testen. Benieuwd hoe dit merk en vooral de kleur paars, mij bevalt? Lees dan vooral verder!

Pop Beauty Permanent Pout Liquid Lipstick

Omdat ik het merk Pop Beauty en hun liquid lipsticks nog niet kende, ben ik op hen website gaan kijken wat ze zelf zeggen over Permanent Pout: Get pouty with this full-coverage liquid lipstick with a velvety, matte finish. Extremely long-wearing and kiss-proof, these lip colours are 15 shades of audacious! Lasts all-day & all-night. Paraben free. Not tested on animals. 

Ik zie al een paar dingen waar ik blij van wordt: parabenen vrij, niet op dieren geteste en long wearing. Wat wil je als lipstick liefhebber nog meer?!


Review Pop Beauty Permanent Pout Liquid LipstickDe lipsticks zitten in een zilveren glanzende huls waarop in zwarte letters POP beauty staat. Op de onderkant van de lipstick kan je de naam van de lipstick vinden. In het midden van de lipstick is een paar lippen te vinden ten midden van een ster en bloemen. Dit gedeelte is doorzichtig zodat je gelijk ziet welke kleur lipstick je te pakken hebt.  Ik vind het een beetje lijken op de kunststroming Pop Art. De applicator van de Permanent Pout Liquid Lipstick is een platte deer too applicator. Ik vind het fijn dat ze wat platter zijn, hierdoor kan je makkelijker de lipstick aanbrengen.

Swatch Pop Beauty Permanent Pout Liquid Lipstick
Van links naar rechts:
OMG Violet, Pink Tutu, Berry Boost
De kwaliteit en houdbaarheid van de Permanent Pout Liquid Lipstick is goed. Ze zeggen dat het de hele dag blijft zitten. En dat klopt! Na het drinken van een kopje thee bleef er een heel klein beetje lipstick achter op mijn mok. Om de lipstick van mijn lippen te halen, heb ik mijn water proof make up remover moeten gebruiken, omdat mijn gebruikelijke micellair water de lipstick niet van mijn lippen kreeg!

Wanneer de je liquid lipstick aanbrengt, dan krijgen jouw lippen niet alleen een mooie kleur, maar ook een glans. Mijn lippen voelde toen ook wat kleverig aan. Maar na ongeveer een minuut verdween deze kleverigheid en verdween ook de glans: de Permanent Pout Liquid Lipstick droogt mooi mat op.

Berry Boost
Ik heb drie kleuren Permanent Pout Liquid Lipstick: Pink Tutu (oud roze), Berry Boost (een donker bessen tint) en  OMG Violet (paars). De eerste twee kleuren zijn echt kleuren die ik graag draag. De paarse is heel erg uit mijn comfort zone. Ik denk dat deze erg mooi staat bij een simpele (nude) ooglook.


Mijn mening
Pink Tutu
De Permanent Pout Liquid Lipstick was voor mij een leuke en aangename kennismaking met het Britse merk Pop Beauty. De kwaliteit en houdbaarheid van de lipsticks is zeer goed en het aanbrengen gaat ook gemakkelijk. Mocht je op zoek zijn naar liquid lipsticks, dan zou ik deze zeker aanraden.

Ken jij het merk Pop Beauty al?

Verkrijgbaarheid: de Pop Beauty Permanent Pout Liquid Lipstick is alleen online verkrijgbaar op de website van Pop Beauty zelf voor £8.00

20 opmerkingen:

  1. Mooi lipsticks, ik kende het merk niet. Ik houd ook van felle kleuren maar niet elk huidtype kan het hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ideaal als lippenstift lekker lang blijft zitten vind ik altijd. Het is een mooie kleur ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken het niet maar vind de lipsticks erg mooi! Draag zelf graag oranje lipstick . Heb wel altijd met dit soort lipstick dat ze gaan korrelen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een goede lipverzoring (scrubben en een primer) is echt aan te raden bij dit soort lipsticks

      Verwijderen
  4. Ik vind juist die paarse er wel mooi uitzien. Die andere 2 ook hoor maar dat zijn weer niet mijn kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die andere twee heb ik al een paar keer gedragen. De paars nog niet.

      Verwijderen
  5. Ik vind de kleuren super mooi, maar het past totaal niet bij mij. Ik gebruik sws weinig lippenstift en dan meestal een wat zachtere tint.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeetje wat een mooie kleuren en goede swatches! Dit merk ga ik even in de gaten houden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je. Ik weet niet of het merk ook naar Nederland verzend....

      Verwijderen
  7. Ik vind lipstick zo mooi maar kan het bij mezelf niet lang behouden jammer genoeg. Heb de neiging om daar constant aan te prutsen en dan loopt ik rond met een half uitgesmeerde lipstick :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Reacties
    1. Ja he?! Ik heb de paarse nog niet echt durven dragen. Best vreemd, omdat ik juist altijd knallende lipstick draag....

      Verwijderen
    2. Ik ken het merk maar het is een goede tip voor als je opzoek ben naar een liquid lipstick

      Verwijderen
  9. Ik ken het merk nog niet. Ik vind de kleuren ook wel een tikje te heftig.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...