vrijdag 26 juni 2020

Mijn favorieten: NYX

Beste NYX cosmetic productenZoals jullie wellicht weten ben ik dol op NYX. Het leek me daarom leuk om jullie mijn favoriete NYX producten te laten zien en vertel ik natuurlijk ook waarom dit mijn favorieten zijn.

Het is best lastig om maar vijf favorieten uit te kiezen. Ze hebben zo veel mooie producten. Maar het is me gelukt.  Hier is mijn top 5 in alfabetische volgorde! 

Away We Glow: Love Beam
Een oogschaduw palette kan natuurlijk niet ontbreken in mijn top 5! Waarom ik zo dol op dit palette ben? De kleuren. Ik ben vooral dol op de roze en paarse tint uit dit palette. Benieuwd wat ik verder van dit palette vind? Dat lees je in mijn review.

Bare with me Tinted Skin Veil
Het is geen foundation, het is meer een bb-cream. Wat ik fijn vind aan deze bb-cream is dat het een mooie natuurlijke dekking heeft. Je deze alleen dragen of ook met blush en bronzer.  Meestal gebruik ik alleen de skin veil zonder poeders.

Lip Lingerie
Dit is een van de populairste liquid lipsticks van NYX! Tot nu toe heb ik er nog maar één in mijn collectie, maar daar komt ongetwijfeld verandering in! De kleur die ik heb is Exotisme, een mooie mahonie rode kleur die heel makkelijk aanbrengt en goed blijft zitten.

Soft Matte Lip Cream
Eerst dacht ik altijd dat dit lipgloss was en daarom duurde het erg lang voordat ik kennis maakte met deze lijn.  Het is niet echt een liquid lipstick, maar meer een cream-achtige formule. Wat ik zo fijn vind aan de Soft Matte Lip Cream, is het feit dat het zo licht gewicht aanvoelt en dat er meer dan 30 kleuren zijn. Momenteel heb ik 10 kleuren in mijn collectie.

Worth the Hype mascara
Ik was sceptisch over deze mascara. Deze mascara was zo'n hype op Instagram dat ik toch wel heel nieuwsgierig werd. En ik kan jullie vertellen: de mascara doet zijn naam eer aan! Al moet ik bekennen dat ik de nieuwste mascara On the Rise ook wel erg fijn vind.


Helaas niet meer te koop
Mijn absoluut favoriete NYX product is het Avant Pop Nouveau Chic oogschaduw palette dat ik twee jaar geleden in Finland heb gekocht. Het is echt mijn go to palette die ik altijd mee neem op vakantie.  Door de kleuren is het een veelzijdig palette en bevat alle kleuren waar ik dol op ben.  Waar ik ook dol op ben en die niet meer te koop zijn twee foundations: Stay Matte But Not Flat Powder Foundation  en de HD Studio Photogenic Foundation. Gelukkig heb ik van beiden nog een aantal in voorraad!

Wat zijn jullie favoriete producten van NYX?


Beste NYX cosmetic producten

17 opmerkingen:

  1. Ik ken dit merk nog niet maar de oogschaduw Love Beam vind ik heel mooi! Gave kleuren zitten er in!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het bestaat al een aantal jaar. Het is nu denk ik een jaar of 3 te koop in Nederland. Ja he?! Echt een van mijn favorieten palette is dat

      Verwijderen
  2. Het is mooi doosje om te zien, met mooie tinten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dat vind ik humor, een merk dat NYX heet !!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij maken daar ook regelmatig over als ik er geshopt heb. Wat heb je gekocht, oh nyx! HaHaHa

      Verwijderen
  4. Ik ken het merk wel,maar gebruik het eigenlijk nooit. Mooie tinten zie ik

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb zo te horen nog veel te weinig over dit merk getest!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er is nu sale in de NYX winkels. Korting oplopend tot 30%

      Verwijderen
  6. Ik ben zelf niet van de make-up, laat staan van het uitproberen van nieuwe merken, maar vind de kleuren wel erg mooi, dus wie weet dat ik het toch een keertje ga testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb wel eens wat producten hiervan geprobeerd, maar ik heb er niet zoveel mee. Ik vind andere merken fijner. Het is qua prijs wel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die zijn ook wel prachtig...i love essence

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...