zondag 28 juni 2020

Preview: Deborah Milano Everyday Diva

Deborah Milano Everyday DivaEerder deze maand liet ik al een preview zien van de Everyday Diva collectie. De komende weken gaan jullie nog veel meer zien en lezen over deze collectie. Ik heb namelijk een prachtig pakket ontvangen met een aantal producten om uit te testen. Zo ontving ik de bronzer, een mascsara, de wenkbrauw mascara, een zwart oogpotlood, de Volume Vinyl lipstick (als muziek liefhebber spreekt deze lipstick mij extra aan) en de 24Ore Nude Perfection Foundation. Een aantal producten heb ik al gebruikt de afgelopen dagen. En ik kan jullie vertellen, die beloven veel goeds!

Ik zou zeggen: hou mijn blog in de gaten (kom regelmatig terug of volg mij  via de mail, de volg mij knop of via Bloglovin'. Al deze methoden zijn terug te vinden aan de rechterkant van mijn blog) of volg mij in Instagram om niets te missen!


2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: NYX Hydra Touch Primer

Het is geen geheim dat ik dol ben op een goede primer voor onder mijn foundation. Met een primer blijft jouw foundation net wat mooier, bete...