maandag 11 mei 2020

Review: Catrice HD Active Performance Primer

Catrice HD Active Performance Prim
Primers, een product waar ik niet meer zonder kan. In de loop der tijd heb ik er verschillende getest. Zoals hydraterende primer van essence of de iconische POREfessional van Benefit. Van mede-beauty blogger Babs heb ik een primer van Catrice gekregen. Met veel plezier heb ik deze getest.  Benieuwd naar mijn ervaringen met deze primer? Lees verder en je weet het!

Catrice HD Active Performance Primer
De primer zelf is wit, een beetje een melk-achtige substantie. De primer is gemakkelijk uit te smeren over het gezicht en trekt redelijk snel in. Eenmaal ingetrokken is er niets meer van te zien dat de primer wit is. De primer doet vrij goed wat het beloofd. Ik zeg vrij goed, want niet alle rode plekjes in mijn gezicht worden 'verstopt'. Maar dat is geen grote ramp: daarvoor gebruik ik altijd een groene primer. Mijn make up zit aan het einde van de dag nog net zo goed als in de ochtend. 

Catrice HD Active Performance PrimerCatrice omschrijft de primer als volg: De doorzichtige, vloeibare primer met SPF 30 biedt de ideale oplossing voor een actieve lifestyle. Of je nu buiten aan het sporten bent of in de stad loopt, de HD Active Performance Primer bereidt de huid voor op vloeibare- en stick foundations en zorgt ervoor dat deze langer blijven zitten. De zweet- en waterproof textuur overtuigt met een instant soft-focus effect, minimaliseert de poriën en creëert de perfecte basis voor de make-up. Een primer is de perfecte basis voor een langhoudende make-up look en bedekt in een oogwenk kleine imperfecties als vergrote poriën of vlekjes. Breng eenvoudigweg de hoeveelheid ter grootte van een erwtje met de vingers aan over het gehele gezicht of delen ervan en masseer zachtjes in de huid. Een lip- of concealer kwastje kan worden gebruikt om de kleinere delen te bedekken. Breng vervolgens de rest van je gezichtsmake-up aan zoals je gewend bent.
Catrice HD Active Performance Primer
De Catrice HD Active Performance Primer zit in een glazen flesje met een pipet. Een fijn systeem vind ik dit. Het is niet alleen erg hygiënisch, maar je kunt zo makkelijk doseren. Je zal niet snel uitschieten en te veel primer hebben. Op de flacon staat alle gebruikelijke informatie die je verwacht: merknaam, productnaam en wat het doet.

Mijn mening 

Ik vind Catrice HD Active Performance Primer een fijne primer die er goed voor zorgt dat mijn make up netjes blijft zitten. Een pluspunt vind ik het feit dat er SPF 30 in de primer zit. Wat extra bescherming tegen de zon is nooit weg!

Mijn mening 
Verkrijgbaarheid: de Catrice HD Active Performance Primer is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost €4,99

14 opmerkingen:

  1. Wat goed dat er ook SPF 30 in de primer zit, dit is zeker een plus, ik zelf gebruikte nooit een primer, vraag me niet waarom, maar ik vind het al heel wat dat ik make-up draag haha. Producten van Catrice gebruik ik zeker, dus misschien gewoon eens kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een vrij droge huid, dan is het toch (voor mij) essentieel om een goede primer te hebben als ik foundation draag. Voor de prijs hoef je het niet te laten ;)

      Verwijderen
  2. Wat grappig, ik heb nog nooit een primer gebruikt en jij kan zelfs niet zonder. Nu moet ik zeggen dat mijn nagels ook altijd maar kort netjes zijn. Dat zal vast het verschil zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze primer is voor het gezicht en niet voor de nagels ;)

      Verwijderen
  3. Oow jeetje, die is wel zeer betaalbaar zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Een goede primer hoeft niet per se heel duur te zijn

      Verwijderen
  4. Ik heb het in het verleden weleens gebruikt, maar dat is echt al jaren geleden. Mijn nagels zijn meestal vrij kort omdat ik het anders lastig vind om te typen en aangezien ik de hele dag achter een pc zit, hou ik ze vrij kort.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze primer is voor het gezicht en niet voor de nagels ;)

      Verwijderen
  5. Ik gebruik altijd een primer van Cover FX en vind het altijd bijzonder dat een primer die zo goedkoop is de make-up de hele dag geweldig laat zitten. Zou willen dat het bij mij ook zo was, maar ik krijg er wel wat last van met mijn vette huid. Overigens snap ik denk ik de opmerkingen over je nagels wel, dat komt misschien door de foto met je hand. Haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die primer ken ik nog niet! Een primer voor een vette huid is volgens mij lastig te vinden. Ik gebruik ook graag the POREfessional van Benefit. Ik denk dat mensen inderdaad door de laatste foto in de war raken....

      Verwijderen
  6. Ik heb nog nooit een primer gebruikt dus weer wat geleerd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet per se nodig, het is ook echt afhankelijk van jouw huidtype en de hoeveelheid en soort make up dat je draagt

      Verwijderen
  7. Ik gebruik geen foundation, maar wel een primer. Dat wil zeggen, nu even niet (eczeem) maar ik vind een primer echt een goede aanvulling op mijn dagelijkse routine. Die van Emani vind ik geweldig. Ik moet echt uitkijken wat ik op mijn gezicht doe maar er zijn een paar merken die ik echt blindelings vertrouw. Al ontwikkel je een allergie. Dus niets is zeker...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je een merk gevonden hebt dat werk, moet je daar zeker bij blijven! Voor mij was het een lange zoektocht naar producten waar ik goed tegen kan

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...