woensdag 26 februari 2020

Mijn favorieten: essence

favoriete essence cosmetics productenessence is een fijn budget merk. Als student droeg ik altijd hun nagellak. Maar wist je dat dit toffe merk veel meer fijne producten heeft? Met veel plezier deel ik mijn top 5 van favoriete essence producten. Nieuwsgierig welke vijf dit zijn? Lees verder en je weet het!

the blush
Op het eerste gezicht ziet deze blush er simpel uit, maar laat je niet misleiden door zijn uiterlijk! De pigmentatie is top!

epic sunset eyeshadow palette
Wat ik zo mooi aan dit palette vind, is de grote hoeveelheid aan kleuren. Voor mij een perfect palette om mee te nemen op vakantie. Niet alleen dankzij de vele kleuren is het een fijne reisgenoot, maar ook de grote spiegel maakt dit palette voor mijn de perfecte reisgenoot!

hydrating + perfecting primer
Door de verzorgende ingrediënten en de SPF factor is deze primer een van mijn favorieten.

nagellak
Zo veel verschillende kleuren en finishes. Voor ieder wat wils is er wel een nagellak te vinden bij essence!

perfect shine lipstick
Een mooie verzorgende lipstick in vele prachtige kleuren. Vooral deze kleur, perfect plan, is voor mijn de perfecte nude. Ik pak deze lipstick er vaak bij.

Trend Editions
essence spice it up collectieMet grote regelmaat komt essence met geweldige tijdelijke collecties. En daar zitten regelmatige pareltjes tussen. Een van mijn favoriete trend editions was de spice it up! collectie.  Vooral het oogschaduw palette en de lipstick zijn echt toppers! Ik heb deze bewust niet in mijn top 5 staan, omdat deze collectie helaas niet meer te koop is.

Benieuwd naar uitgebreide reviews van alle genoemde producten? Hieronder heb ik ze voor jullie op en rijtje gezet: 

Wat is jouw favoriete essence product?


4 opmerkingen:

  1. Die Epic sunset eyeshadow palette vind ik zo tof! Een super fijn product en heeft ook nog goed pigment.

    Dank voor je leuke review. :)

    Liefs
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De blush en de lipstick gebruik ik meerdere keren per week!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb ik vooral met de lipstick, maar dat komt doordat ik niet dagelijks foundation draag

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...