maandag 24 februari 2020

Review: Iconails van Catrice

Review Iconails Catrice
Vanaf 10 februari ligt de halfjaarlijkse collectie update van Catrice in de winkel. Het belooft make up wise een mooie lente en zomer te worden! Enige tijd geleden heb ik een mooi perspakket gekregen met een aantal mooie producten. In dit pakket zat ook de Iconails nagellak in de kleur You Keep Me Brave. Benieuwd of dit een fijne nagellak is? Dat lees je in deze review!


ICONails GEL LACQUER FIND YOUR PERFECT „RED“
Kleurtrends komen en gaan, maar één is tijdloos: rood. De ICONails Gel Lacquer find your perfect „RED" - lijn zorgt ervoor dat jij de ideale rode kleur vindt die perfect bij jou past. De bestaande ICONails collectie, die al vier spannende roodtinten bevat, wordt uitgebreid met vier extra tinten. Van warm tot koud tot neutraal, voor elke huidtint is een passende roodtint te vinden. #diversityinbeauty 


Review Iconails Catrice
De kleur die ik ontvangen heb is kleur 95 You Keep me Brave. Een beetje een koraalachtige rood/oranje. Een mooie kleur voor het voorjaar. De nagellak zit in een vierkante doorzichtig flesje met daarop groot het kleur nummer en de merknaam. Op de zwarte vierkante dop (die je er aftrekt) staat dat de nagellak vrij is van micro plastic particle. Op de achterkant van het flesje staat wat meer informatie over de nagellak, waaronder de naam van de kleur.

Als je de vierkante dop er afhaalt, komt er een geribbelde ronde dop te voorschijn. Slim gedaan van Catrice: een vierkante dop ziet er chic uit, maar een ronde dop ligt makkelijker in de hand. De kwast van de nagellak is in de vorm van een platte waaier. Hierdoor breng je de nagellak gemakkelijk aan,

Met één laagje heb je een redelijke dekking. Om echt een mooie dekking te hebben, raad ik aan om twee laagjes nagellak aan te brengen. Wel eerst de eerste lag laten opdrogen. Het drogen van de nagellak gaat vrij snel. Het zelfde geld voor het verwijderen van de nagellak. Over de houdbaarheid kan ik weinig zeggen, ik heb deze nagellak een dagje kunnen dragen.

Mijn mening
Ik vind You Keep me Brave uit de Iconails collectie een aangename nagellak die fijn aanbrengt en een vrolijke lente kleur is.

Verkrijgbaarheid: de Catrice Iconails nagellak ligt vanaf 10 februari bij onder meer de Kruidvat voor €2,99

4 opmerkingen:

  1. Leuke kleur! En ik heb al echt zin in al die lentekleurtjes! (nu nog graag wat beter weer...het is toch verschrikkelijk...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind vooral het brede kwastje heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...