dinsdag 22 oktober 2019

review: CRYSTALLIZE YOUR MIND… met essence

De feestdagen komen er aan. Dat betekend dat het ook de tijd is om wenslijstjes te gaan maken. essence heeft een paar prachtige items die niet zouden misstaan op jouw wenslijstje én beauty hoekje.



CRYSTALLIZE YOUR MIND…
Move over diamonds; crystals are a girl’s best friend! Houd jij ook zo van die glinsterende kristallen? De nieuwe Crystal Power lijn van essence is geïnspireerd op de kracht en look van kristallen en edelstenen. De producten bieden je een waanzinnige uitstraling en laten jou stralen. Deze musthave essence ‘kristallen’ kunnen dan ook zeker niet ontbreken in jouw make-up collectie!

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND!
Ga voor een glanzende finish! De lichtreflecterende pigmenten creëren een sprankelende finish met een parelachtig effect. Dit kan je makkelijk bereiken met de crystal wet look lipgloss in de kleur bright diamond (€2,39) en de highlighter drops in de kleur rosy arua (€3,89)

Don’t let anyone dull your SPARKLE! 
Geef je daily routine een positieve vibe en laat je lippen en ogen stralen als ware kristallen. Om dit te bereiken kan je mooi het crystal power eyeshadow palette (€5,99) gebruiken, Hier zitten prachtige tinten in waarmee je de meest geweldige looks kunt maken. Om je look af te maken kan je het crystal power lipstick (€2,99) mooi gebruiken. Wat deze lipstick zo bijzonder maakt, is dat de lipstick zich aanpast aan de ph-waarde van jouw lippen. Om het geheel af te maken, kan je de crystal power nagellak (€1,99) gebruiken

Benieuwd hoe de producten zijn? Over een aantal producten heb ik reviews geschreven:
crystal power lipstick
crystal power oogschaduw palette
 crystal power nagellak

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...