vrijdag 7 december 2018

Review: Purple Haze oogschaduw palette


Heel lang was ik al opzoek naar de perfecte paarse oogschaduw. Maar nergens kon ik die vinden. En als ik dacht dat ik hem gevonden had, bleek die niet in Nederland te koop te zijn. Totdat ik weer bij NYX was.

Ik ging eigenlijk naar binnen voor een oogschaduw primer toen mijn oog viel op ene prachtige en kleurrijke wand gevuld met losse oogschaduw pans. De lieftalige verkoopster vertelde me dat je zelf een oogschaduw palette kan samen stellen. Kijk, dat klinkt interessant!

Ik vertelde de lieftallige MUA dat ik al een tijdje opzoek ben naar Het Perfecte Paarse oogschaduw palette. Samen hebben we alle tinten bekeken en gekeken welke tinten mooi gecombineerd kunnen worden. uiteindelijk koos ik voor twee gewone paarse tinten en twee met een shimmering er in. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze hebben ook nog eens toffe namen: Whimsical, Punk Heart, Ultraviolet en Epic

Ik vind het echt geweldig dat je zelf een oogschaduw palette kan samen stellen en ik weet zeker dat ik er nog een keer een ga maken, want ze hebben zoveel mooie kleuren!

Heb jij wel eens een oogschaduw palette samen gesteld?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb dat nog nooit gedaan maar super handig eigenlijk, zo zit je nooit met tinten die niet bij je passen of bijna onzichtbaar zijn. Bij veel paletten zitten vaak 2 kleuren die je nauwelijks goed terug ziet omdat zij vaak te licht van kleur zijn. Je hebt een mooie combi samengesteld, ik ben ook dol op paars!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Ik ben er erg blij mee. Dat was ook een van de redenen waarom ik zelf een palette samen heb gesteld, ik heb ook vaak dat er in een palette een paar kleuren zitten die ik niet mooi vind. Bij NYX heb je verschillende formaten om uit te kiezen en heel veel mooie en verschillende kleuren in diverse finishes.

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...