maandag 12 november 2018

W7 Moody Mauves: review


Tijdens het winkelen voor kerstcadeautjes kwam ik bij Op=Op een oogschaduw palette van W7  tegen met paarse en mauve tinten: Moody Mauves. Ik ben dol op deze tinten en ik had nog niets van dit merk. Een goede reden om aan te schaffen!
Ik ben altijd benieuwd naar de achtergronden van een merk. Dus ben ik gaan kijken wat ik over ze kon vinden. W7 is een Brits merk dat in 2002 in London is opgericht. Het merk heeft meer dan 500 verschillende producten voor vriendelijke prijsjes. De gedachte hierachter is dat iedere make up liefhebber de kans moet krijgen om te kunnen kiezen uit een grote hoeveelheid kwalitatieve make up. En ik kan je vertellen, dat laatste klopt helemaal! Voor Moody Mauves betaalde ik slechts €4,99

Moody Mauves komt in een paarse metalen verpakking met 7 verschillende tinten oogschaduw. Vier ervan hebben een shimmering en de andere drie zijn matte. De kleuren zien er mooi uit in het palette.

Wanneer ik de oogschaduw aanbreng op mijn arm om swatches te maken, viel de fall out mij op. De pigmentatie komt goed over op de swatches, maar wanneer ik de oogschaduw aanbreng en blend blijft er niet heel veel van het pigment en de individuele kleuren over. De kwaliteit is redelijk, aan het einde van de dag is de oogschaduw wel vervaagt. Ondanks dat ik een primer onder de oogschaduw had aangebracht.
De donkere kleuren en de kleuren met 
shimmers hebben een goede pigmentatieIk heb de kleuren 1,3 ren 5 gebruikt voor deze look.
De kleuren komen niet goed overeen met het palette.
Misschien komt dit door de primer?                          Mijn conclusie: Moody Mauves is niet het beste palette uit mijn collectie. Maar het is een leuk palette wanneer je net begint te experimenten met make up. Ik heb veel positieve reviews van dit merk gelezen van andere paletten. Misschien probeer ik een ander palette in de toekomst en verrast die me?! Wie weet?!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...