dinsdag 26 december 2023

Review: By Dash Beauty handspiegel

Zoals je misschien wel weet ben ik dol op het Nederlandse merk By Dash Beauty.  Afgelopen kerst hebben ze mij een mooi kerst verassing gestuurd.  Benieuwd wat dat is? Dat lees je in deze blog!



By Dash Beauty Love Me spiegel

Review By Dash Beauty handspiegel
Pakketjes van By Dash Beauty zijn altijd een feestje om uit te pakken. Zo ook deze keer.  Er zat een lieve brief en een mooi pen. Maar het hoogte punt van het pakket was toch wel de Love Me spiegel! Ik heb al twee By Dash Beauty spiegels (de compact mirror en de handspiegel) die ik met veel plezier gebruik.  Ik was dus heel blij dat ik deze spiegel aan mijn collectie kan toevoegen.


De spiegel is niet alleen mooi qua vormgeving maar ook de gedachte er achter is mooi:
Ontdek de "LOVE ME" Spiegel van Dash Beauty, een onweerstaanbaar accessoire dat elke reflectie transformeert in een herinnering om van jezelf te houden, zowel van binnen als van buiten. Deze hartvormige spiegel straalt een zachte roze gloed uit, waardoor zelfliefde en zelfvertrouwen centraal staan.

De achterkant van de spiegel is versierd met ons kenmerkende Dash Beauty-logo en enkele van onze meest geliefde producten, waardoor het niet alleen een spiegel is maar een symbool van stijl en eigenwaarde.

Laat de "LOVE ME" Spiegel je dagelijkse metgezel zijn, een herinnering aan jouw unieke schoonheid en een aanmoediging om zelfvertrouwen uit te stralen. Ontdek de kracht van zelfliefde met deze betoverende spiegel en straal zelfverzekerdheid en schoonheid uit, waar het leven je ook brengt.


De spiegel is  18.5 bij 3.5 cm. Niet te groot en ook niet te klein. Daarbij is de spiegel ook niet te zwaar en ligt hij fijn in de hand.


Review By Dash Beauty handspiegel
De vormgeving van de spiegel is echt te schattig: roze en in de vorm van een hartje. Op de achterkant van de spiegel staat het By Dash Beauty logo met daarom heen allemaal geliefde By Dash Beauty producten, zoals de iconische lashes, wimper accessoires, de lipsticks en glosses, de blender, een toilettasje en het geweldige oogschaduw palette


Ik vind deze spiegel echt een aanrader voor elke beauty liefhebber. Niet alleen door de schattige vormgeving, maar juist ook door de mooie boodschap achter de spiegel.


Wat vindt jij van de Love Me spiegel?


Verkrijgbaarheid

De Love Me spiegel van By Dash Beauty is online te koop voor €14 ,95 Met de code TESSA15 krijg je korting op jouw bestelling. 


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

6 opmerkingen:

  1. Hij ziet er inderdaad wel leuk uit. Eigenlijk heb ik het merk nog niet geprobeerd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk pakketje heb je gekregen voor Kerst, de ideale spiegel voor bij de make-up tafel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die spiegel ziet er erg leuk uit. En het lijkt me ook nog hand ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind hem er erg leuk uitzien, maar ik gebruik zo'n handspiegel dus zelf nooit, dan kom ik een hand tekort voor het opmaken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke spiegel! Vooral de vormgeving is echt heel erg leuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Cappuchino en Baked lipproducten

Het is geen geheim dat ik een grote liefhebber ben van de producten van Olcay Gulsen Beauty. Recentelijk heb ik een viertal (nieuwe) product...