dinsdag 1 augustus 2023

Review: Olcay Gulsen Beauty Hybrid Color Care Cream Blush & Highlighter

Review Olcay Gulsen Beauty vloeibare blush

Mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty ontwikkeld altijd innoverende producten. Een van de meest recente producten die ze ontwikkeld hebben is een combinatie van huidverzorging en kleur: de Olcay Gulsen Beauty Hybrid Color Care Cream Blush & Highlighter. Toen ik deze zag werd ik gelijk enthousiast. Waarom? Dat lees je in deze review!



Olcay Gulsen Beauty Hybrid Color Care Cream Blush & Highlighter 

Zoals altijd begin ik mijn review met te vertellen wat het merk zelf te zeggen heeft ook hun product. Olcay Gulsen Beauty zegt het volgende over hun Beauty Hybrid Color Care Cream Blush & Highlighter:

Waarom kiezen tussen kleur en verzorging als je het ook allebei kunt hebben? De Olcay Gulsen Beauty Cream Blush in Mauvation is de perfecte liquid blush met skincare benefits. Dit product is speciaal ontwikkeld om je huid te verzorgen met slechts een paar druppels, terwijl jouw gezicht wordt voorzien van een natuurlijke blos.

Meer dan alleen make-up zit de formule boordevol plant-extracten en hyaluronzuur om jouw huid de hele dag door te hydrateren en voeden. Voeg daar een lichte tint met subtiele shimmer aan toe en je hebt jouw nieuwe beauty bestie gevonden voor een lit-from-within glow.

Toen ik deze omschrijving las en de kleuren zag, werd ik heel enthousiast.


Review Olcay Gulsen Beauty vloeibare blush

De cream producten zitten in prachtige tubes: de bovenste helft van de tube is crème-kleurig en de onderste helft heeft de kleur van de blush/highlighter. Beide delen worden gescheiden door het gouden OGB wax seal logo. In gouden letters staat Olcay Gulsen Beauty en en in wtte letters staat Cream Blush (of Highligher) en de kleurnaam. De dop van de tube is goud. Ik vind de vormgeving er erg luxueus uitzien.


Ik gebruik eigenlijk altijd een poeder blush/highligher. Maar een cream product aanbrengen is ook erg makkelijk: je dept een paar druppels op je wangen (blush) of op de hoogste punten van jouw gezicht, zoals jukbeen, wenkbrauwbot en neusbrug (highlighter) en blend dan de cream uit met jouw vinger of een kwast.


Review Olcay Gulsen Beauty vloeibare blush

Je hebt maar een paar kleine druppels nodig voor een natuurlijk effect. Echt zo mooi, maar lastig vast te leggen op de foto. Hou je van meer opvallende wangen/jukbeenderen, dan kan je de producten gemakkelijk opbouwen in kleur intensiteit door extra druppels op jouw wangen aan te brengen. Het blenden van beide producten gaat echt super makkelijk. De houdbaarheid is ook erg goed. Helemaal in combinatie met een setting/fixeer spray. Voor extra lange houdbaarheid kan je ook nog een poeder blush over de cream blush aanbrengen.


Swatch Olcay Gulsen Beauty vloeibare blush

Wist je dat je de blush en highlighter op nog meer manieren kunt gebruiken? Zo kan je de blush aanbrengen op jouw neusbrug voor een sunkissed effect. Ook leuk: de monochrome look. Dan breng je dezelfde blush aan op de wangen en op jouw oogleden. De highlighter kan je ook mengen met jouw dagcreme of foundation. Je krijgt dan een prachtige all-over dewy finish.



Welke tint spreekt jou het meeste aan?


Verkrijgbaarheid

De Olcay Gulsen Beauty Hybrid Color Care Cream Blush & Highlighter kosten €16,95 per stuk en zijn de koop online bij Olcay Gulsen. Er is ook een set te koop met alle drie de tinten. Deze kost €35,60 De producten zijn ook te koop bij Glow Institute in Rotterdam.


Als je via deze link wat besteld, dan krijg je maar liefst €5 korting op jouw eerste bestelling.

13 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat je maar een beetje nodig hebt voor een mooi effect. Dat maakt het een budgetvriendelijk product.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een supermooie verpakking zoals we van het merk gewoon zijn, maar ik blijf toch bij mijn poederblush

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Persoonlijk vind ik de bruine tint de mooiste kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een bijzonder product! En wat leuk dat je er verschillende looks mee kunt creëren!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh ik vind ze erg mooi! Toch weerhoudt iets me ervan om voor cream producten te gaan. Misschien omdat het op mijn droge huid vaak niet zo mooi staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk product! Ik wist niet dat er zo iets bestond. De zand/beige kleur vind ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind zelf een natuurlijke uitstraling erg mooi, ik lees dat je er maar 2 druppels voor nodig hebt, ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De verpakking is prachtige en de kleuren ook! Mooie review!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ze zien er zeker luxe uit! Ik zou gaan voor de bovenste kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de donkerste kleur, de bruintint het mooiste, het geeft een natuurlijke uitstraling

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het doosje zo smaakvol gedaan! Mooi die combinatie van kleuren, en de vorm vind ik heel elegant.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel benieuwd hoe het eruit ziet op je gezicht! Zelf ben ik niet zo'n fan van liquid blush e.d., maar de verpakking vind ik wel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind de uitstraling van de verpakking erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Retinoid Renewal Face Oil

Begin dit jaar lanceerde Olcay Gulsen Beauty de Retinoid Renewal Face Oil. Een huidverzorgingsproduct die de celvernieuwing stimuleerd en de...