zondag 30 juli 2023

Een nieuwe hoofdstuk in mijn blog

Misschien is het jullie al opgevallen dat mijn blog niet allen een nieuwe lay out heeft gekregen maar ook een nieuwe ondertitel: Enjoy the beauty in everyday life. Ik wil naast het schrijven van beauty gerelateerde content ook andere content plaatsen over onder meer de reizen die ik gemaakt heb (met de focus op stedentrips), reistips, bijzondere tentoonstelling die ik heb bezoekt, mijn vintage verzamelingen en meer. Per week zal ik nog steeds 2 artikelen plaatsen. Hoe de verhoudingen tussen beauty en niet beauty content zal gaan worden, weet ik nog niet.

Wat voor soort artikelen zouden jullie graag willen terug zien op mijn blog?



11 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik denk dat het een goede combinatie zal zijn, beauty met lifestyle. Reizen / stedentrips vind ik er goed bij passen, maar ook feelgood artikelen over hoe bepaalde producten je doen voelen bijvoorbeeld? Maar ook tentoonstellingen vind ik interessant trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik denk dat het een goede combinatie zal zijn, beauty met lifestyle. Reizen / stedentrips vind ik er goed bij passen, maar ook feelgood artikelen over hoe bepaalde producten je doen voelen bijvoorbeeld? Maar ook tentoonstellingen vind ik interessant trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk en helemaal jij! Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe blog artikelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk en wat heb je een mooie ondertitel voor je blog. Het lijkt mij vooral heel leuk om persoonlijke artikelen van je te lezen. Artikelen waarin je vertelt wie je bent, over struggles die je wellicht hebt gehad, over wat het voor jou doet wanneer je wel of geen make-up op hebt, dat soort dingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Mooie nieuwe look ook! Ik zou het leuk vinden om artikelen te lezen over kringloopwinkels

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je een mooie kleur gebruikt voor de site, ik ben benieuwd naar de andere blogs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, ik dacht al, volgens mij ziet het er hier anders uit! Ik vind het een mooie nieuwe look!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jaaaa, ik vind je site heel mooi van kleur nu. Ik ben ook begonnen als beautyblogger en daar is later lifestyle en wonen bij gekomen. Leuk joh! Lekker doen wat goed bij jou past <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk dat je ook over andere zaken gaat bloggen! Ik vind vooral reisgerelateerde onderwerpen erg leuk, zeker om daaruit tips te halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het blog heeft een mooie nieuwe look gekregen, en super leuk dat je over meer dingen gaat bloggen! Ik ben zelf fotograaf dus vind het altijd super leuk om over de reis van een ander te lezen om mooie plekken te ontdekken!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het altijd mooi om te zien als een blog echt iemands persoonlijke verlengstukje wordt, dus zeker posten waar jij blij van wordt!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Retinoid Renewal Face Oil

Begin dit jaar lanceerde Olcay Gulsen Beauty de Retinoid Renewal Face Oil. Een huidverzorgingsproduct die de celvernieuwing stimuleerd en de...