vrijdag 26 augustus 2022

Review: Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray

Review Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray
Als ik een full face look heb gemaakt, wil ik wel dat mijn look de hele dag netjes blijft zitten. Ik gebruik daarom altijd een setting of fixeer spray. Sinds kort heeft Olcay Gulsen Beauty een nieuwe fixeer spray: de Mist & Fix Spray. De vorige fixeer spray vond ik er prettig. Ik ben benieuwd of dat ook geldt voor deze! Jij ook? Lees dan vooral verder!

Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray

Dit zegt Olcay Gulsen Beauty zelf over de Mist & Fix Spray: De Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray is een 3-in-1 product dat jouw huid prept, boost en verzorgt. De spray zorgt er niet alleen voor dat jouw make-up de hele dag én nacht precies zo blijft zitten als jij dat wilt, maar heeft ook extra skincare benefits.  

Review Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray
Deze mist is zo geformuleerd dat jouw prachtige make-up look op z’n plek blijft totdat jij besluit het er af te halen. Make-up die vervaagt of droog aanvoelt is verleden tijd met dit product. Gebruik hem nadat je klaar bent met jouw make-up om de look tot wel 12 uur lang te fixeren of om deze gedurende dag te verfrissen. Zo voorkom je dat jouw gezicht uitdroogt en make-up cakey wordt.

Naast de fixerende eigenschappen bevat deze lichtgewicht spray ook verzorgende bestanddelen en het populaire skincare ingrediënt vitamine C. De speciale vorm van vitamine C die in deze formule is gebruikt beschermt de huid tegen vrije radicalen (zoals UV-straling en uitlaatgassen), vermindert fijne lijntjes en verheldert de teint. 

Hier word ik heel enthousiast van! De spray zorgt er niet alleen voor dat mijn make up de hele dag netjes blijft zitten, het verzorgt ook gelijk mijn huid! Twee vliegen in een klap.


Ben je niet bekend met het gebruik van dit soort producten?

Review Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray
Gelukkig geeft OGB tips voor het gebruik van de Mist & Fix Spray: Je kunt de spray zowel voor het gebruik van make-up gebruiken als daarna. Houd het product 20 centimeter van het gezicht en spray vervolgens vier keer in de vorm van een vierkant op je gezicht. Zo weet je zeker dat je het volledige gezicht hebt bedekt. Wanneer de huid gedurende de dag droog begint aan te voelen kun je de spray opnieuw gebruiken als opfrisser.

De Mist & Fix Spray zit in een mooi zalm/crème kleurige fles met daarop in gouden letters de product en merknaam.  Natuurlijk mag het iconische OGB wax seal logo niet ontbreken. Deze vind je op de dop van het flesje.

Ik vind de Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray erg prettig in gebruik.  De spray geeft een aangename mist, niet al te krachtig. Dankzij deze spray blijft mijn make up de hele dag netjes zitten.  Ook heb ik het idee dat mijn huid gehydrateerd word. 


Mijn mening

Review Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray
Ik vind de nieuwe Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray erg prettig in gebruik. De spray zorgt er voor dat mijn make up de hele dag netjes blijft zitten zonder het gevoel dat mijn huid uitdroogt.

Welke setting spray gebruik jij graag?

Verkrijgbaarheid

De Olcay Gulsen Beauty Mist & Fix Spray is online te koop bij Olcay Gulsen Beauty voor €14,95

15 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat deze spray de boel goed fixeert en bovendien je huid niet uitdroogt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit een setting spray gebruikt. Maar het ziet er veelbelovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een spray met bescherming tegen UV stralen lijkt me erg fijn. Ik heb een gezichtscreme ook met bescherming tegen UV

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat dit zo goed werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf nog nooit zoiets gebruikt, maar gebruik dan ook amper make-up. Wat mij wel fijn lijkt aan deze spray is dat het je huid verzorgt dus misschien ga ik hem toch een keertje uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fixeerspray ik had er werkelijk waar nog nooit van gehoord. Als ik zo'n expert artikel lees, dan krijg ik het gevoel dat ik hopeloos achterloop in dat soort dingen haha Denk je dat dit ook werkt om je poeder mooi te houden bij warm weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik geen setting sprays of andere sprays. Ik zie onze dochters wel eens door een body mist heenlopen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik eigenlijk zulke producten niet. Wel weer een mooi product van OG

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt wel heel handig. Ik heb nooit setting spray gebruikt eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik de producten zelf niet, maar vind ze er wel mooi uitzien. Het flacon is al tof om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is vast erg handig, zelf gebruik ik dat soort producten niet maar bij mij ziet het er ook minder top uit aan het eind van de dag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit lijkt me een hele fijne, verzorgende spray! Is deze ook fijn voor in je tas?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind settings sprays heerlijk omdat ze ook vaak je make-up een beetje in elkaar laten lopen waardoor je make-up er natuurlijker uit ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh! Je klinkt positief over deze. Ik wil ook graag zo’n spray maar echt 0 verstand van. Ik ga er over nadenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik eigenlijk nooit een product als dit. Maar het klinkt heel fijn als ik je artikel zo lees. Liefs Glamview.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen plannen

Afgelopen oktober ging ik al weer voor de tiende keer naar Londen en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekjes en zijn er te gekke tentoonste...