woensdag 1 maart 2023

Review: N Beauty Natural Glow Bronzer

Review N Beauty Natural Glow Bronzer
In december bracht N-Beauty een mooie Bronze & Glow kit. In deze set zit een rode lipgloss, twee oogschaduw potloden en een highlighter. Sinds kort zijn alle producten los te koop. Een goede reden om elke product uitgebreid te reviewen! Ik ga beginnen met de highlighter: Natural Glow Bronzer. 


N-Beauty heeft al meerdere highlighters in de collectie waaronder de Highlighting Shimmer Stickde The Highlighting Glow Powder (in twee tinten)en de Bronzing Glow Powder. En daar komt The Natural Glow Bronzer nu bij.


N-Beauty Natural Glow Bronzer

Dit zegt N-Beauty over hun nieuwste highlighter:

The Natural Glow Bronzer geeft de huid een zeer dunne en stralende finish. Het poeder kan overal op het gezicht gebruikt worden voor een verfijnde gloed en pure highlight. Perfect voor een glanzende finish en shaping effect!

Wat fijn is aan dit product is dat het geen dierlijke ingrediënten bevat. Waardoor het dus geschikt is voor vegans. Daarnaast bevat het ook geen parabenen, lanoline, minerale oliën en nanomaterialen.


Weet je niet zo goed hoe je een highlighter aan moet brengen? Gelukkig legt N-Beauty het uit op hun website:

De truc is om de Natural Glow Bronzer bescheiden en alleen op bepaalde plekken aan te brengen om de natuurlijke helderheid van uw huid te accentueren. Breng in een paar bewegingen de Natural Glow Bronzer aan op het hoogste punt van uw jukbeenderen en net boven de boog van uw wenkbrauwen om deze plekken een visuele lift te geven. Dit kan met de Highlighter Brush of met het topje van uw vingers.

Review N Beauty Natural Glow Bronzer
De highlighter komt een zwart ronde verpakking met in het midden een witte N. Het is een simpele, maar krachtige vormgeving. Het enige nadeel is, is dat deze vormgeving hetzelfde is voor alle poeder producten. Je moet dus even op de onderkant kijken welk product je nu hebt. Wanneer je het doosje open maakt, valt niet alleen de spiegel op, maar ook de highlighter. De highlighter bestaat namelijk uit maar liefst vijf bruin tinten die samen een mooi honingraat motief vormen. De highlighter heeft minimale fall out en is gemakkelijk te blenden met jouw huid. De pigmentatie is ook erg goed. En niet geheel onbelangrijk: je kunt de highlighter goed opbouwen. Je kunt de highlighhter dus perfect gebruiken als je van subtiel houdt, maar ook als je van opvallende highlighters houdt.


Wat vind jij van deze highlighter?


Verkrijgbaarheid

De N Beauty The Natural Glow Bronzer kost €30 en is te koop in alle Nikkie filialen en op de website van N Brands. Je kunt de set ook kopen online bij Douglas en geselecteerde Douglas filialen.

11 opmerkingen:

  1. Even in de war door de naam van deze highlighter, verwachtte in eerste instantie een bronzer. Maar wat een mooie tint!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Herkenning vind ik ook fijn, zodat je van veraf weet welke kleur je pakt. Jammer dat dat bij dit artikel niet zo is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige tinten! Ik vind het glimmertje ook wel heel mooi subtiel aanwezig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kleurtinten, in combinatie met het spiegeltje, ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je zou niet zeggen dat de highlighter 5 bruintinten bevat, ik vind de kleur aantrekkelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat handig dat in die set zo'n compleet aanbod aan make-up zit! Zeker voor een beginneling als ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat fijn om te weten dat er geen dierlijke ingrediënten in zitten. Dan zou mijn vegan dochter het dus ook kunnen gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat ziet er mooi uit en ook handig die tips over hoe je het kan aanbrengen, zodat het er natuurlijk uit ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. dat is een mooie bronzer, ideaal voor een feestje of een evenement. BLijft hij ook lang op?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze highlighter ziet er heel mooi uit. Die zou ik wel willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind de tint in ieder geval erg subtiel overkomen, dus dat zou ik nog weleens willen proberen voor een feestje.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Retinoid Renewal Face Oil

Begin dit jaar lanceerde Olcay Gulsen Beauty de Retinoid Renewal Face Oil. Een huidverzorgingsproduct die de celvernieuwing stimuleerd en de...