dinsdag 10 januari 2023

Review: SLA Paris Overactive Concealer Primer

Review: SLA Paris Overactive Concealer Primer
In het pakket dat ik vorig jaar van SLA Paris ontvangen heb, zat de Overactive Concealer Primer. Benieuwd wat een Overactive Concealer Primer is? Lees dan verder om daar achter te komen!




SLA Paris Overactive Concealer Primer

Review: SLA Paris Overactive Concealer Primer
Ik moet bekennen: ik had nog nooit van dit product heb gehoord. Ik was daarom ook erg blij dat SLA Paris op hun website uitlegt wat voor soort product de 
Overactive Concealer Primer is: Deze fixing basis voor donkere kringen bereidt de huid voor op een anti-vermoeidheid resultaat. Deze met hyaluronzuur verrijkte balsem verzacht én vervaagt fijne lijntjes en vermindert wallen. De formule, verrijkt met komkommer en cafeïne dringt gemakkelijk in de huid om de huid rond de ogen glad te maken en te verzachten. That’s why we love it!

De SLA Paris Overactive Concealer Primer is dus een primer voor onder de concealer. En zoals jullie weten: ik ben dol op primers. Primers zorgen er altijd voor dat jouw make up de hele dag netjes blijft zitten. 


Review: SLA Paris Overactive Concealer Primer
De primer is witte van kleur en qua textuur zit het tussen een oog crème en concealer in. Je brengt de primer aan met een vergelijkbaar sponsje als een concealer. Maar er is (letterlijk) één groot verschil: en dat is het formaat. Het sponsje is namelijk behoorlijk groot. Bijna 3 keer zo groot zelfs! Je hebt maar een beetje primer nodig om de huid onder je ogen voor te bereiden op de concealer. Ondanks dat het product een witte kleur heeft, zie je dat niet meer na het blenden. De primer voelt erg ligt aan op de huid en ik heb echt het gevoel dat mijn huid gehydrateerd wordt. Ik heb (gelukkig) nog geen last van fijne lijntjes rondom mijn ogen, dus ik kan niets zegen of de Overactive Concealer Primer inderdaad de fijne lijntjes verminderd. En van wallen heb ik gelukkig ook niet veel last van (behalve als ik een avonddienst heb gehad. Ik merk dat, als ik deze primer gebruik, de wallen iets minder zichtbaar is. Dat ze al wat vervaagd zijn. 


Review: SLA Paris Overactive Concealer Primer
En dan het moment suprême: hoe houdt de concealer zich op de primer? Of te wel: is deze primer een must of niet? Daar kan ik kort over zijn: ja, voor mij is het een must. Mijn concealer blijft netjes de hele dag zitten en gaat niet creasen. Ik heb ook het idee dat mijn concealer echt beter zitten. Voor mij is de SLA Paris Overactive Concealer Primer een erg fijne aanvulling op mijn make up routine.


Ben jij al bekend met een primer voor onder de concealer?


Verkrijgbaarheid

De SLA Paris Overactive Concealer Primer kost €22,50 en is online te koop bij SLA Paris.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

11 opmerkingen:

  1. Dit klinkt goed zeg! Ik ga hem binnenkort ook testen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat je ook echt het idee hebt dat de concealer beter blijft zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh deze van SLA Paris wil ik wel een keer proberen, je review klinkt goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kende het product niet, het lijkt me erg fijn als je regelmatig wallen onder je ogen hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende het ook niet. Het heeft wel mijn interesse gewekt. Fijn dat de concealer zo blijft zitten,.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een bijzonder product! Ik heb er nog niet eerder van gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat klinkt als een goed product, ik heb er zelf geen ervaring mee

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik kende het niet maar het klinkt heel positief allemaal, ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn dat de concealer beter blijft zitten. Even een vraagje als leek: wat betekent 'creasen'?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Alhoewel ik liever een primer voor het hele gezicht gebruik (en niet voor een deel zoals deze) vind ik het wel geweldig dat 'ie een lekker groot borsteltje heeft. Zouden meer merken mogen doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb nooit van SLA gehoord maar het ziet er mooi en goed uit dus misschien moet ik het eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Cappuchino en Baked lipproducten

Het is geen geheim dat ik een grote liefhebber ben van de producten van Olcay Gulsen Beauty. Recentelijk heb ik een viertal (nieuwe) product...