vrijdag 18 november 2022

Review: Lip Kit By Dash Beauty

Review Lip Kit By Dash Beauty
Een van de producten die ik recentelijk van By Dash Beauty ontvangen heb, is de lip kit Bomb. Deze kit bestaat uit een liquid matte lipstick met een bijpassende lip liner. Benieuwd hoe deze lip kit mij bevallen is? Dat lees je in deze review!




Lip Kit Bomb By Dash Beauty

Review Lip Kit By Dash Beauty
Zoals ik in de introductie van dit artikel al schreef, de lip kit Bomb bestaat uit twee producten: de liquid matte lipstick in de kleur Bomb en de bijpassende lip liner in de kleur On Fire. Ik vind het erg fijn dat By Dash Beauty deze sets aanbied, want ik vind het altijd fijn als de lip liner een perfecte match is met de lipstick. En ik kan je vertellen, dat zijn ze! De kleur Bomb en On Fire zijn rood. En wat voor rood: ik zou haast zeggen brandweer rood. Een kleur die niet iedereen even goed durft te dragen, maar ik ben er dol op!

Review Lip Kit By Dash Beauty
Wat zo fijn is aan de liquid lipstick van By Dash Beauty, is dat het shea butter en vitamine E bevat. Hiervoor voelen jouw lippen gevoed en verzorgd aan. Daarnaast is de lipstick waterproof, geurvij, niet getest op dieren en vegan vriendelijk! De lipstick zit in een doorzichtige vierkante tube met een zwarte dop. In witte letters staat er By Dash Beauty op de huls. De applicator is een smal sponsje zoals je vaker ziet bij liquid lipstick. Ik vind dit type erg prettig omdat je op die manier de lipstick netjes en precies kan aanbrengen. De lipstick brengt gemakkelijk aan en voelt niet aangenaam aan. Vaak zijn matte lipsticks wat uitdrogend, maar dat is bij deze niet het geval. De lipstick is zeer gepigmenteerd. Liquid lipsticks, zeker de matte, staan bekend om de goede en lange houdbaarheid. Dat is bij deze niet anders. Een kopje thee met wat lekkers en een lunch overleefd deze lipstick met gemak.


Bij de liquid lipstick Bomb past de lip liner On Fire. Net zoals de lipstick, is de lip liner gemakkelijk aan te brengen, waterproof en goed gepigmenteerd. Het puntje van de lip liner is stevig, maar toch ook wat romig. Hierdoor kan je gemakkelijk de lip liner aanbrengen.


Review Lip Kit By Dash Beauty
Maar hoe breng je een lip liner aan? Er zijn verschillende manier, maar de meest mooie manier is deze. Trek eerst een lijntje vanuit het midden van de cupido boog naar links en dan vanuit het midden naar rechts. Zorg er voor dat het lippotlood jouw liplijn volgt en dat de lijntjes synchroon lopen. Als dat niet zo is, dan krijg een clownseffect. En dat is iets wat je niet wilt. Trek daarna een lijntje in het midden van jouw onderste lip. Vervolgens trek je een lijntje vanuit jouw mondhoek naar de eerder getekende lijntjes. Daarna kan je jouw lippen inkleuren met het lippotlood. Het grote voordeel hiervan is, is dat jouw lipstick netter, mooier en vooral langer blijft zitten!


Draag jij wel eens rode lipstick?


Verkrijgbaarheid

De lip kit Bomb van By Dash Beauty is online te koop bij By Dash Beauty voor €19,99 De lipstick en lip liner zijn ook los te koop voor respectievelijk €14,95 (de lipstick) en €7,95 (lip liner).



Ik heb een leuke kortingscode voor je: als je de kortingscode TESSA15 gebruikt, ontvang je een leuke korting op je bestelling.

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

14 opmerkingen:

  1. Hi lieve Tessa, bedankt voor een mooie review! Belangrijk is dat de producten goed zijn maar vooral fijn aanvoelen. Wat heb je de producten mooi beschreven, dank daarvoor! Liefs, By Dash Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik draag eigenlijk nooit lipstick maar deze kleur vind ik heel mooi. Feestelijk, ideaal voor met de feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook dol op rode lipstick! Alleen is het zo onpraktisch met zoenen en eten. Daarom draag ik het eigenlijk niet meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik droeg altijd roze lipstick, maar nu ben ik bij MAC geweest en zij hebben me een zachtrode geadviseerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik draag soms lippenstift. En dan roze of rode lippenstift. Ik vind deze rode kleur er heel mooi uitzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik draag vrijwel nooit lipstick maar mijn dochter (21) komt al jaren de deur niet uit zonder felrode lipstick! Ik kan me haar bijna niet meer zonder voorstellen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige rode kleur is dit! Ik draag het zo nu en dan

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik bijna geen lippenstift, laat staan zo'n felle rode kleur, dus nee, je zult mij hier niet snel mee zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Toevallig heb ik pas een rode lips gekocht maar ik vond het te rood.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Eigenlijk nooit, maar ook geen andere kleurtjes dus dat zegt niet veel in mijn geval ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou die naam alleen al klinkt da bomb 😉 Goede tip over hoe lipliner trekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik jouw er van een lipstick en lipliner in dezelfde kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben niet zo van de lipstick en dit kleurtje is voor mij iets te heftig, vrees ik. Geef mij liever een subtiele gloss

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit merk ken ik niet maar het klinkt veelbelovend. Ben wel benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...