woensdag 16 november 2022

Merk in de spotlight: Olcay Gulsen Beauty

Olcay Gulsen Beauty

Vandaag bestaat mijn favoriete Nederlandse merk al weer drie jaar! Ik denk dat het geen verassing is over welk merk ik het heb, maar voor als je mij nog maar net volgt: ik heb het over Olcay Gulsen Beauty. Het leek me daarom leuk om het merk in de spotlight te zetten en mijn favoriete producten delen.

Olcay Gulsen Beauty
Begin 2020 maakte ik voor het eerst kennis met Olcay Gulsen Beauty. Toen der tijd verkocht Etos een aantal producten waaronder de Glam Easy Box (nu niet meer te koop, maar de Duo Pots zijn vergelijkbaar) en lipgloss. De eerste producten dei ik kocht waren de Glam Easy Box in de kleur Gold + Bronze en de Serious Shine Lipgloss + Care in de kleur Vintage Rose. Sinds die tijd komt Olcay Gulsen Beauty om de paar maanden met nieuwe producten en zijn ze exclusief te koop op haar eigen website. En sinds september van dit jaar in de shop in de beauty salon Glow Institute in Rotterdam.


Olcay Gulsen Beauty gezicht producten
In januari 2019 is Olcay Gulsen begonnen met de eerste ontwikkeling van Olcay Gulsen Beauty en vandaag 3 jaar geleden werd Olcay Gulsen Beauty officieel gelanceerd. In deze drie jaar heeft Olcay Gulsen Beauty vele mooie producten ontwikkeld, niet alleen make up, maar ook een hele huidverzorgingslijn. En morgen worden er weer een aantal nieuwe producten gelanceerd. Spannend!

De missie van Olcay Gulsen Beauty is om de hard werkende vrouw te bedienen van gemakkelijke make up die je een instant glow geeft. Ze begrijpen dat iedere vrouw het heel druk heeft en ze willen graag een praktisch oplossing die wel maximaal resultaat geeft. Dit resulteert in een mooie collectie met verschillende multifunctionele producten zoals Easy Glam Highlight en Multi Face Colour. Een cream product dat je kunt gebruiken op de oogleden, wangen én lippen.


Olcay Gulsen Beauty focust op empowerment door middel van beauty. Ze geloven dat échte schoonheid van binnenuit komt en geen urenlange routines nodig heeft. Cosmetica hoort fun te zijn en je krachtig te laten voelen in plaats van onzeker. Hun doel is dan ook om ongecompliceerde producten te maken van hoge kwaliteit met effectieve natuurlijke en actieve ingrediënten. Items die niet alleen voor een glamorous look zorgen, maar ook goed zijn voor jouw huid en gezondheid. Alle producten worden zorgvuldig gecreëerd en testen we ze op onszelf in plaats van dieren. En alle producten worden geproduceerd hier in Nederland. 

Olcay Gulsen Beauty huidverzorging
Olcay Gulsen Beauty komt niet alleen met grote regelmaat met nieuwe producten, maar ook met toffe initiatieven. Zoals het OGB Membership en het recentelijk gelanceerde lifestyle platform GUSH met allerlei interessante artikelen over lifestyle, beauty, reizen, wellness, business, empowerment en mode. Ook heeft ze dit jaar een super toffe pop up shop gehad in Amsterdam en is haar eerste fysieke shop in shop geopend in Rotterdam, in Glow Institute.

Olcay Gulsen is ambassadeur voor UNWOMEN en ze zet zich met haar merk ook in tegen huiselijk geweld. Dit zegt ze er zelf over op haar website: Als een bedrijf dat gelooft dat schoonheid dieper gaat dan de huid en dat beauty voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn, ondernemen we stappen om deze missie om te zetten in concrete acties. We zijn gedreven om iedereen zich de beste versie van zichzelf te laten voelen en zetten ons in het bijzonder in voor vrouwen in nood. Huiselijk geweld is nog steeds een globaal probleem dat 35% van de vrouwen wereldwijd beïnvloedt. “Na een jeugd in een gewelddadig en onveilig thuis, heb ik me de laatste jaren toegewijd aan het vergroten van het bewustzijn rondom huiselijk geweld. Bij het creëren van een empowering beautylijn, voel ik de verantwoordelijkheid om anderen in nood te helpen. Samen kunnen we écht verandering brengen. We hebben allemaal een rol in het beëindigen van huiselijk geweld.” Om deze concrete stappen te zetten zijn we trotse partner van UNWOMEN: een organisatie van de Verenigde Naties die zich inzet voor gendergelijkheid en empowerment van vrouwen.

Olcay Gulsen Beauty blur

Benieuwd naar welke OGB producten er in mijn beauty routine zitten en wat mijn mening er over is? Hier vind je alle artikelen die gaan over Olcay Gulsen Beauty.



Een aantal van mijn favoriete producten zijn de oogschaduw en gezicht paletten, de Mircale Blur (al meer dan 100 000 stuks van verkocht), de Hyaluronic Lip Butter Balm, de Airbrush Foundation, de CC cream, het Magic Hyaluron Serum. Eigenlijk is alles wel een favoriet van mij!

Natuurlijk viert Olcay Gulsen Beauty haar derde verjaardag. Alleen vandaag krijg je 30% korting op alle producten (m.u.v. de bundels), gratis verzending en een verassing cadeau t.w.v. €24,95

Wat is jouw favoriete Olcay Gulsen Beauty?


15 opmerkingen:

  1. Al weer 3 jaar verder en nog steeds succesvol voor de casual en zakelijke vrouw. Ik heb bewondering!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat dit merk alweer drie jaar bestaat en dat het zo'n aanwinst is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zeker van de actie gebruik gemaakt. Ik ben heel benieuwd naar de producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. al 3 jaar is een mijlpaal en goed dat ze opkomen voor huiselijke geweld. Vind ik een mooie organisatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeps ik kende het merk nog niet! Maar dat is waarschijnlijk omdat het in België niet zo bekend is. Het ziet er wel erg leuk uit allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het mooie is dat ze blijft groeien, dat vind ik echt knap!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo leuk die foto van jullie samen! Was dat tijdens een persevent?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijn te horen dat je zo fan bent van Olcay Gulsen Beauty. De oogschaduw vind ik wel mooi en die kleuren zou ik ook wel gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb er geen ervaring mee maar het klinkt als een goede merk. Ben wel benieuwd.
    Xxx
    Groetjes,

    Sherry

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb helemaal niets van Olcay Gulsen Beauty. De verpakkingen zien er in ieder geval prachtig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wel goed dat ze inzet tegen geweld. Daar mag nog best meer aandacht voor komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Olcay is echt een zakenvrouw waar ik veel respect voor heb. Zeker gezien de situatie waar ze uitkomt. En jouw reviews maken mij heel nieuwsgierig om haar producten ook eens uit te testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja joh, is het alweer drie jaar? Ze is altijd zichzelf aan het ontwikkelen en herontdekken, daar heb ik echt bewondering voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik gebruik eigenlijk nooit echt make up behalve op verjaardag of feestjes dus koop eigenlijk ook nooit echt dure merk make up

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...