vrijdag 28 oktober 2022

Review: Sla Paris Glow Up Palet

Review Sla Paris Glow Up Palet

Gezichtpalettes zijn een hit or miss voor mij, omdat dat meeste vaak een bronzer erin hebben. En tien van de tien keer zijn die bronzers te donker voor mij. Ik was daarom erg blij om te zien dat het Sla Paris Glow Up Palet bestaat uit twee blushes en twee highlighters. Benieuwd welke tinten deze poeders hebben? Dat lees je in deze review!


Sla Paris Glow Up Palet

Review Sla Paris Glow Up Palet
Benieuwd naar wat het Glow Up Palet van Sla Paris inhoudt? Dit zeggen ze over het palette op hun website: Het prachtige Glow Up palet laat jouw teint stralen in een paar bewegingen! Deze 4 poeders kunnen over het hele gezicht worden aangebracht om de teint te accentueren of om de rondingen van het gezicht te modelleren en opnieuw te definiëren met licht. Pas de gelaatstrekken aan door licht en kleur aan uw teint te geven. Deze techniek stelt je in staat om een meer stralende, frisse en natuurlijke make-up te krijgen. Dit palet bestaat uit twee blushes in roze en oranje tinten en twee highlighters in zilver en roze goud.


Review Sla Paris Glow Up Palet
Het palette is echt een pareltje om te zien. Het palette is vierkant en goud van kleur. Op de deksel staat GLOW UP Complexion en SLA Serge Louis Alvarez Paris. Ik vind de verpakking er erg luxe uitzien en aanvoelen. Het palette bevat twee blushes. De kleur Flame is een mooie warme oranje tint en Sunrise en mooie licht roze tint. Daarnaast heeft het palette twee highlighters: Iced Glow (ijzig wit) en Summer Glow (roze). Het palette bevat ook nog eens een grote spiegel. Dankzij deze spiegel en de vier tinten, is het Glow Up palette voor mij de perfecte reisgenoot!


Review Sla Paris Glow Up Palet
Als je nog niet zo handig bent met make up en niet weet waar je welke poeder moet aanbrengen, is dit palette zeker geschikt voor je. Als je de kartonnen verpakking openvouwt, komen er diverse aanbreng tips te voorschijn. Over het algemeen wordt de highlighter aangebracht op de jukbeenderen, het wenkbrauwbot, de slapen, de cupidoboog, en de punt van de neus. Blush breng je aan op de jukbeenderen. Wat zo leuk is aan een palette zoals dit, je kunt de kleuren los van elkaar gebruiken, maar ook onderling combineren en zelfs samen gebruiken!


Review Sla Paris Glow Up Palet
De pigmentatie van het Glow Up Palet is goed. Wat ik erg fijn vind, is dat je de blushes en highlighters ook kunt opbouwen. Als je net zoals ik van subtiel houdt, is dit een fijn palette. Maar als je van meer opvallende blushes en highlighters, is dit ook een goed palette van je. Wat ik fijn vind, is dat je alle vier de poeders los van elkaar kunt gebruiken, maar ook onderling kan combineren. Hier is dit palette ook ideaal om mee te nemen op vakantie.


Sinds ik dit palette in mijn collectie heb, is het een favoriet van mijn geworden. Vooral de bovenste twee tinten gebruik ik graag.

Gebruik jij wel eens een gezicht palette?


Verkrijgbaarheid

Het SLA Paris Glow Up Palet is online te koop bij SLA Paris voor €47,50


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

12 opmerkingen:

  1. Nee ik gebruik nooit een gezichts pallette. Maar deze kleurtjes vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleuren! Ik vind het altijd een beetje lastig. Weet nooit zo goed welke kleuren bij me passen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de naam van dit product erg grappig gevonden. Glow Up. Ik houd van woordspelingen : )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah fijn van die tips, die kan ik inderdaad gebruiken aangezien ik hier niet thuis in ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog nooit zelf gebruikt, maar het is in ieder geval wel handig dat bij deze pallette tips voor het aanbrengen worden gegeven.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie warme kleuren, ik vind de bovenste kleur wel wat voor mijn huid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een fijne kleuren. Vooral met een sp[arkle is dit ideaal voor de feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kleuren! Het voelt als zomer, vooral door de perzikteint. Deze gaat op mijn verlanglijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oehhh, dit is echt een mooie! Ik vind de kleuren echt heel mooi. Er zijn er zelfs een aantal die ik als oogschaduw zou gebruiken, omdat de kwaliteit er bij je swatches heel goed uit ziet :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die zijn niet echt kleuren die mij aanspreken. Of nou ja de bovenste wel, maar die is dan ook het minst opvallend.
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Van dit soort palettes word ik altijd heel hebberig. Jammer genoeg begin ik zoveel lachrimpels te krijgen dat het niet meer flatterend is 😅

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuk pallet met mooie kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...