vrijdag 24 juni 2022

Review: NYX Bronzer

Review NYX Bronzer
Wanneer ik foundation gebruik, dan gebruik ik ook altijd een bronzer. Het geeft jouw gezicht net wat meer kleur en definitie. Een van de eerste bronzers die ik gekocht heb, was de matte bronzer van NYX Professional Makeup. En over die bronzer wil ik het vandaag gaan hebben. Lees je mee?


NYX Professional Makeup Matte Bronzer

Dit is wat er online over de matte bronzer van NYX Professional Makeup geschreven wordt:  De Matte Bronzers van NYX Professional Makeup zorgen het hele jaar door voor een natuurlijke en gezonde glow. Mensen met een lichte huid gaan in de winter voor de “Light”. De “Medium” en “Deep Tan” passen bij de donkerdere huid. Gedurende het jaar kunt u de kleur van uw bronzingpoeder aanpassen aan uw teint. 

Review NYX Bronzer
Er zijn vijf tinten van deze bronzer te koop: light, deep, medium, dark tan en deep dark. Helaas weet ik niet meer welke kleur ik heb. De kleur staat op de onderkant van de bronzer en deze is helemaal vervaagd door het vele gebruiken.

Bovenste swatch is een harde 
swatch, de onderste swatch
is uitgeblend

De bronzer zit in een zwarte ronde verpakking. In gouden letters stat er NYX Professional Makeup Matte Bronzer op. Wanneer je de verpakking openmaakt, valt de grote bronzer pan op en de spiegel. Bij dit soort producten vind ik het altijd fijn als er een spiegel bij zit, want als je de bronzer mee neemt, kan je gemakkelijk de bronzer gedurende dag bijwerken. Wat ook fijn is, is het formaat van de bronzer pan. Deze groot genoeg voor een bronzer kwast. De kwaliteit van de bronzer is goed: je kunt de bronzer gemakkelijk opbouwen qua kleurintensiteit daarbij blend de bronzer erg mooi met de huid. Waardoor je een mooi en vooral natuurlijke tint krijgt.

Wat is jouw favoriete bronzer


Verkrijgbaarheid

De NYX Professional Makeup Matte Bronzer is te koop bij onder andere Doulas (online en in geselecteerde filialen), Etos (online en in geselecteerde filialen) en Boozyshop. De prijs ligt rond de €10

6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur bronzen, het moet alleen niet te donker zijn anders toon het ook zo onnatuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat je er zo tevreden over bent!! Breng je een bronzen op je hele gezicht aan of alleen als blush of highlight?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Negen van de tien keer gebruik ik altijd een bronzer. Ik vind die gloe zo mooi staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb het nog nooit gebruikt, zou eerlijk gezegd niet eens weten hoe je dat gebruikt haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik het regelmatig. Liefst niet te dik aangebracht. Deze ziet er wel goed uit. Liefs Gea www.glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is een mooie kleur bronzen. Bronzer gebruik ik regelmatig om wat accenten te leggen. Ook ga ik steeds voor matte producten. Persoonlijk vind ik matte producten me beter staan nu ik wat ouder ben.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...