vrijdag 17 juni 2022

Mijn favoriet: Too Faced

Waarom ik Too Faced een fijn merk vind

Ik denk dat iedere beauty lover het Amerikaanse merk Too Faced wel kent. De super schattige verpakkingen, de grappig woordspelingen in de namen en natuurlijk het bekendste hondje in de beauty wereld Clover. Ik had zo veel gehoord over dit merk, dat ik het graag wilde proberen. En in 2019 was het zo ver. En vanaf dat moment was ik fan. Waarom? Dat lees je in dit artikel!

Het product waar alles mee begon

Waarom ik Too Faced een fijn merk vind

In mei 2019 is mijn liefde voor Too Faced begonnen. Ik was toen in Londen en ik wist dat ze er een heuse Too Faced winkel op Carnaby Street zit. Daar moest ik natuurlijk heen! Die winkel is echt geweldig! Alles is roze en super schattig. En ze verkopen er meer producten dan bij onze filialen van Douglas en bij de Amsterdamse Bijenkorf!  

Na mijn ogen uit te hebben gekeken, koos ik een aantal producten uit die ik graag wilde uit proberen: Tickled Peach oogschaduw palette, Peach Blur en Better than Sex mascara.. Ook kreeg ik de Hangover primer cadeau. Vanaf dat moment was ik fan. Maar dat was niet mijn eerste kennismaking met Too Faced. Dat was een jaar eerder bij de TKMaxx waar ik het Funfetti oogschaduw palette vond.


In het najaar en met de feestdagen komt Too Faced altijd met speciale collecties die altijd erg geliefd zijn. Zo komt er in het najaar altijd een oogschaduw palette uit geïnspireerd op de herfst, zoals bijvoorbeeld het Pumkin Spice oogschaduw palette in 2020 (dit is mijn meest recente Too Faced aankoop). Veel mensen vinden dat Too Faced elk jaar met hetzelfde oogschaduw palette uitkomt in de herfst. Natuurlijk komen sommige tinten telkens terug, maar dat vind ik ook logisch. Ik bedoel in een herfst palette ga je geen felle en opvallende tinten gebruiken, maar meer wat subtielere tinten.


De kwaliteit van Too Faced vind ik goed. Ik heb maar twee keer gehad dat ik een product niet fijn vond: dat is de Better than Sex mascara. Ik vind het borsteltje niet prettig en de mascara te nat. Het andere product dat ik niet prettig vind, is de Hangover primer. Toen ik deze primer gebruikte,  kreeg ik gelijk last van jeuk en roodheid. In de primer zit waarschijnlijk een ingrediënt waar mijn droge en gevoelige huid niet tegen kan. De vormgeving van Too Faced vind ik ook altijd tof: het fun, het is speels en er zit meestal ook een leuk woordgrapje in.


Top 4 favoriete Too Faced producten
Waarom ik Too Faced een fijn merk vind

In deze top 4 deel ik mijn favoriete producten die nog te koop zijn. Mijn absolute nummer 1 is het Chocolate Bar oogschaduw palette. Als ik even snel een ooglook moet maken, dan pak ik altijd dit palette bij. Mijn favoriete zijn de bruin tinten uit dit palette. Twee favorieten van mij komen uit de Peach collection: de Papa Don't Peach blush en de Peach Blur. Beide producten ruiken heerlijk naar perzik en geven mijn huid een mooie glow. Ook de liquid lipstick kan ik aanraden: als die zit, dan zit die en gaat die nergens heen!

 
Too Faced wenslijst

Natuurlijk heb ik ook een wenslijstje! Daarop staat de Love Flush Blush, de twee mini oogschaduw palettes Be My Lover en That's My Jam, diverse lipsticks en het Natural Eyes oogschaduw palette.


Wat is jouw favoriete Too Faced product?

8 opmerkingen:

  1. . Fijn om te weten dat je blij bent met de producten, wie weet komt je wensenlijstje nog uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar ik zou er ook niet snel iets van kopen, vind het vooral lijken alsof het iets is voor jonge meiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh wat een top verpakkingen! Ik ken heel eerlijk dit hele merk nog niet, maar ik zal 'm onthouden want deze items wil je gewoon in je badkamer hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oei oei, ik ken het niet! Maar inderdaad wat super schattig allemaal, ik houd wel van dit soort verpakkingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zelf ken ik het merk niet, maar die verpakkingen zien er wel heel erg leuk uit! Zijn er tegenwoordig niet meer merken die van die chocolade verpakkingen gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb nog niet zoveel gebruikt van dit merk maar hun oogschaduwprimer is ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Was vroeger ook altijd dol op dit merk! Nu draag ik niet meer zoveel makeup en vind ik het wat te prijzig, maar alsnog erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauwwww wat een prachtige verpakkingen! Alleen daarvoor al zou je het willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...