vrijdag 8 april 2022

Review: Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation

Review Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation

Toen ik mijn laatste foundation op had gemaakt, was het hoogtijd om een nieuwe foundation te kopen. Maar welke? Gelukkig kwam mijn favoriete Nederlandse beauty merk Olcay Gulsen Beauty met haar nieuwste foundation: de Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation. Natuurlijk moest ik deze hebben. Maar welke kleur? Ze hebben maar liefst 15 verschillende kleuren. Gelukkig heeft Olcay Gulsen daar een oplossing voor bedacht! Wat die oplossing is en hoe ik haar nieuwste foundation vind, dat lees je in deze review!


Olcay Gulsen Beauty Foundation Finder

Als je niet goed weet welke tint foundation je moet kiezen, kan je op de website van Olcay Gulsen Beauty de foundation finder gebruiken. Je beantwoord een aantal vragen en op die manier vindt je de juiste foundation kleur die jouw teint complimenteert. Want we weten allemaal hoe erg het is om met de te lichte of een te donkere foundation rond te lopen! Maar dat is nog niet alles. Als je de foundation koopt, krijg je er ook aan sample bij in de kleur van jouw foundation. Zo kan je testen of de foundation inderdaad een match is!

Review Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation

Omdat ik niet goed wist welke tint ik moest hebben: super fair, cool fair of warm fair, heb ik de test gedaan. Daar kwam cool fair uit. Toch vond ik het spannend om de foundation te gebruiken, want toen ik alles binnen kreeg, leek de foundation wel wat donker voor mijn huidtint! Zou super fair toch niet een betere match zijn? Toen ik de sample ging gebruiken, viel het me op dat de foundation gemakkelijk blend (maar daar later meer over) en perfect past bij mijn huid!

Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation

Wat maakt de foundation van Olcay Gulsen Beauty zo bijzonder? Dit valt er te lezen op de website: Een stralend gezicht zonder gedoe: de Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation maakt make-up aanbrengen super makkelijk. Deze foundation combineert een langdurige dekking met een innovatieve verpakking. Samen zorgen ze ervoor dat je het product moeiteloos kunt aanbrengen. De foundation heeft een zijdezachte, romige textuur die licht aanvoelt op de huid en geen plakkerig residu achterlaat. De formule is gemakkelijk op te bouwen en geeft een stralende dekking met een airbrush effect. Daarnaast is de foundation zweet- en waterproof, zodat jij deze zonder zorgen de hele dag door kunt dragen. 

Review Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation

Hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de foundation gedurende de dag niet droog wordt. Geformuleerd met rozenwater dat hydrateert, kalmeert en egaliseert. Daarnaast zit dit vol met antioxidanten zit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen zoals luchtvervuiling. Peptides stimuleren de collageenproductie, gaan fijne fijne lijntjes tegen en hebben een plumping effect op de huid. Naast de skincare eigenschappen bevat de foundation ook SPF20 om jouw huid te beschermen tegen UV-straling.

Als ik dit zo lees, is dit echt de perfecte foundation voor mij! Voordat ik vertel wat ik van de foundation vind, vertel ik eerst wat meer over de verpakking. Want die is erg bijzonder! Review Olcay Gulsen Beauty Airbrush FoundationWanneer je op het Olcay Gulsen Beauty logo drukt, opent het klepje en komen het blending-paneel en de ingebouwde spiegel tevoorschijn. Gebruik vervolgens het pompje zodat de foundation op het paneel terecht komt en je het kunt aanbrengen op het gezicht. Gebruik de Airbrush Foundation samen met onze blender voor het mooiste resultaat. Dep de blender op het paneel en breng vervolgens de foundation aan op het gezicht. Begin daarbij in het midden van het gezicht en werk naar buiten voor de meest egale dekking. Ik vind dit systeem erg handig en je kunt gemakkelijk de hoeveelheid foundation doseren. Ik neem steeds een pompje per keer net zo lang totdat ik mijn hele gezicht heb voorzien van foundation. Daarna maak ik het paneel schoon. Is wel zo hygiënisch vind ik.

Review Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation

De foundation is gemakkelijk aan te brengen en blend heel mooi met jouw huid. De rode plekken in mijn gezicht zijn vrijwel niet meer zichtbaar, maar de textuur van mijn huid kan je nog wel zien. Iets wat ik niet erg vind. Qua dekking zou de Airbrush Foundation omschrijven als medium. Mocht je echt van full coverage houden, dan kan je deze foundation beter overslaan. Mijn huid heeft ook een mooie healthy glow als ik de foundation op heb. De houdbaarheid vind ik erg goed: aan het einde van de dag zit alles nog netjes op zijn plaats.

Mijn mening

Ik vind de Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation een zeer fijne foundation die niet alleen zorgt dat mijn huid er mooi egaal uit ziet, maar verzorgd ook nog! De foundation brengt gemakkelijk aan is en is goed te blenden met jouw huid. De verpakking vind ik ook echt prachtig én handig.

Heb jij de Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation al geprobeerd? 


Verkrijgbaarheid

De Olcay Gulsen Beauty Airbrush Foundation is online te koop bij Olcay Gulsen voor €24,95

15 opmerkingen:

  1. Wat een leuk concept! En super goed dat ze er een sample bij doen. Deze ga ik denk ik ook binnenkort proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige set weer! Ik vind haar collectie sowieso enorm fijn hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben niet echt een Olcay Gulzen fan,maar heb haar beautyproductem nog nooit gebruikt. ze zien er wel echt heel leuk uit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb heel wat van haar producten en ben er zeer tevreden over. De verpakking is ook altijd heel luxueus vind ik

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Volgens mij ben je echt een groot Olcay fan, of niet? Ik heb haar producten vooral door jou ontdekt. Leuk om te lezen hoe je jouw passie voor make-up hier deelt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die foundation finder is echt wel iets wat ik ga uittesten. Soms vind ik het moeilijk om net de juiste kleur te vinden. Goede tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik denk dat veel mensen blij zijn met zo'n test, zo hebben ze nooit een miskoop.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nee, ik heb deze nog niet geprobeerd maar hij klinkt heel goed. Super dat hij ook echt rode plekjes verdoezeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn om te weten dat alles aan het eind van de dag er nog mooi opzit.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik gebruik zelf al een tijd geen foundation meer, maar fijn om te lezen dat deze je goed is bevallen. Ik vind het product er in ieder geval heel goed uitzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. prachtig set, en fijn dat hij wat dingen verdoezeld. Ik ga deze aan mijn lijstje toevoegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Veel kleuren zeg. Wel goed, grotere kans dat de goede kleur ertussen zit. Ik ben er wel benieuwd naar geraakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw wat een mooie verpakking! En de prijs vind ik helemaal goed als je kijkt naar de kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ziet er mooi uit, ik gebruik zelf geen foundation

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een mooi systeem en qua prijs is het ook niet heel hoog. Ik heb toevallig dit weekend mijn minerale poeder foundation van NONON ontdekt. Ik ben destijds zeer professioneel opgemaakt maar ik had het ook meegekregen voor naar huis. Omdat ik niet regelmatig foundation gebruik was ik het eerlijk gezegd een beetje vergeten. Dat breng ik geloof ik aan met een Kabuki-kwast. Maar nogmaals, jouw product van Olcay Gulsen ziet er heel sophisticated uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Geshopt: Le Pliage tas van Longchamp

Al geruime tijd zat ik er aan te denken om de iconische Le Pliage tas van Longchamp aan te schaffen. Toen ik de tas bij een collega zag, was...